![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
jedino neznam jel ju M.S. "ukrao" ili ju je Frentzen nogirao, trebali bi pitati Korinu da prizna :D ;) ;). |
Mislim da ju je Schumi ćopio Heinz-Haraldu, onako drznički :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://www.youtube.com/watch?v=UlYiCpycuHE
Crveni Bik ebote :D Nelos izgled. Nadam se da ce biti i brz! :goood: |
Ali lijepo je vidjeti koliko se Massa i Alonzo vole, ostavili su samo jednu praznu stolicu između sebe :D
|
Al su nadrirali i naparlali Talijanski, to im je valjda u ugovoru. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Massa je bio test vozac u Ferrariju 2003. i redoviti je vozac od 2006. tako da ne vidim u cemu je problem nauciti pricati talijanski.
A sto se tice Alonsa i on ga zna godinama... Pa jel mu Briatore bio sef... btw. http://www.youtube.com/watch?v=tQuowdGKpco |
BMW Sauber i Renault predstavili su bolide za predstojeću sezonu
Sauber:http://www.formula1.com/news/headlin...0/1/10380.html Renault: http://www.formula1.com/news/headlin...0/1/10381.html |
Renault tragično/tradicionalno gadan, a i BMW nije baš na lošijem putu :puke:
|
Virgin Racing je od novih momcadi prvi predstavio svoj bolid.
VR-01 fotke, VR-01 video U vezi Renaulta; "Iako vanjskim izgledomne predstavlja revoluciju, Renaultov R30 pažnju plijeno novim livrejama kojima dominiraju tradicionalne Renaultove boje - žuta i crna. Podsjetnik je to na veliku prošlost francuskog proizvođača i upravo su s tom paletom boja 1978. i ušli u Formulu 1." |
BMW Sauber mi nije jasan. Povukli su se iz F1, ali samo s motorima. Ime su ostavili, a koriste Ferrarijev motor. Bogohulnici :D
|
Pa morali su neki dobar hehe. :D Valjda nisu mogli od sramote uzet Mercedesov :lol2: Koji je inace bolji od Ferrarijevog.
Renault je meni strava sa ovim bojama. I moram priznati da su mi svi predstavljeni bolidi izgledom dosta ljepsi nego lani! :zdero: Ferrari se cini se odlicno pripremio i na ovim uvodnim testiranjima sve razbijaju. Nadam se da ce tako biti i kad sezona pocne :beer: |
Baš sam pogledao rezultate svake utrke i najviše odustajanja zbog kvarova su imali bolidi s Toyotinim, Ferrarijevim i Mercedesovim motorom. Nisu svi vezani uz motor, ali eto, takvo je bilo stanje.
|
Citiraj:
|
F1 Video – Valencia testing Days 1-2-3
"USF1: full CAD drawing with detail of the transverse geabrox by using the transverse gearbox, the case can be shorter, creating more space under the differential Stacking the gear shafts one a top the other motorcycle style, with a intermediate gear driving the differential This is wider solution, but has some aero benefits. The diffuser can raise up steeper under the gearbox" Izvor: ScarbsF1 Edit: I Force India predstavio svoj bolid VJM03. High res. fotke, video Jerez test's full driver line-up "AUTOSPORT will provide regular updates, including live coverage, of the test from tomorrow." |
Dva dana testiranja prosla na Jerezu, fotografije, video.
Rosberg najbrži na prvom danu u Jerezu Kobayashi najbrži na drugom danu u Jerezu Ne znam koliko znate o StefanGPu, ali vec su poslali kontejner s opremom u Bahrein, a jos nemaju ulaznicu za prvenstvo. Prvo su pokusali sa Camposom, a od toga nista jer navodno Volkswagen ulazi u F1 preko Camposa. A posto USF1 gori pod petama. ljudi na forumima nagadjaju da imaju nekakav dogovor sa USF1 timom da zaposle Miloša Pavlovića, jer onda bi StefanGP dao njima bolid. E sad kaj je tu istina, a kaj nije... I jedna od Ivice Blažićka; Citiraj:
|
Uhh bit ce gadno ako nebude prijenosa na TV-u :(.
|
Citiraj:
Ne želim slušati nesposobne komentatore na Novoj ili RTL-u ako propadne prijenos sezone na HRT-u :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Primjer (istinit samo se ne sjećam više koja staza i kome se to desilo): "Nekome" je otpao zadnji spoiler i ostao na sred staze...kamera ga zumira u krupnom planu... Ja: Vidim da je McLaren-ov (karikiram) Prasičko: I tu problemiii...da li je to...fula jednom...fula još jednom...onda vidi bolid na stazi bez spoilera...McLaren-ov (karikiram) :flyingey: Spiker s RTL-a (istog trena čim ga je ugledao):McLaren-ov (karikiram) Ne prepoznaje bolide na stazi i ne razlikuje timske vozače po kacigama...:puke: |
Još da sam na ti sa švapskim možda bih i pogledao koju utrku na RTL-u :D Ali ovako - Prasićko FTW, bar se dobro nasmijem :goood:
|
Citiraj:
A što se tiče testiranja, sve je to pod velikim upitnikom, nitko baš nevozi dokraja na testiranjima i teško je procjenit. |
Citiraj:
Sad ga razumijem više od 80%! |
Citiraj:
Dobro što nema gramatike na TVu:lol2: |
Citiraj:
Bolje pričam engleski i njemački od sestara koje su oba jezika učile 12g!:D |
Ima li igdje video ono kada je u Monacu Enrique Bernoldi zaustavljao Coultharda pa mu ovi tamo mavali plavom zastavom prokletnici? :lol2:
|
|
Citiraj:
|
|
Izgleda da susjedi žele u F1 pod svaku cijenu!
http://www.net.hr/sport/page/2010/02...06.html?pos=n1 |
Kako se trenutno cini nista od US F1. :stoopid:
Ferrari se obrušio na nove momčadi Citiraj:
|
Stefanovic uzvraca udarac.
Stefanović: Ferrari, čuvaj se Citiraj:
|
Zanimljivo, ja bi iskreno volio da se ubace. E da i Max Mosley je kralj ^^ :D
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:20. |