PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Veći centri propali, gdje kupovati (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=169591)

Marko 123 16.01.2010. 12:20

Jel itko od vas kupovao u zadnje vrijeme u Procesoru,firma iz Splita?
procesor.hr

Gx25 16.01.2010. 13:32

Citiraj:

Autor Marko 123 (Post 1540619)
Jel itko od vas kupovao u zadnje vrijeme u Procesoru,firma iz Splita?
procesor.hr

U splitu tesko da ces naci povoljan ducan osim linksa i hgspota ali oni su opet preskupi u odnosu na ducane u zg.
Procesor ti je preskup i ako nesto trebas preporucam ti da odes drugdje, njihova ponda je jako ogranicena na 5-6 brandova u cijelom ducanu

rendula 16.01.2010. 13:53

Mah, Links... jedina svijetla tocka u Linksu mi je sto mogu malo popricati s Rotom i masnim kad dodjem po stvari tipa termalna pasta ili ventilator. Oni su se pretvorili u gore nego sto je bio Ve-Mil - cijene su katastrofa, ona politika s povratima novca ili zamjenama im je u najmanju ruku jako mutna, nije to vise onaj ducan za entuzijaste koji je bio prije nekoliko godina. Jedino sto je ostalo je pisljivih 3% popusta, skuplji su 10-20%..
Webshopovi su buducnost.

mislav_os 16.01.2010. 14:06

Citiraj:

Autor rendula (Post 1540675)
Webshopovi su buducnost.

Pogotovo onaki kao Hardveraj :D :lol2:

A istina...nigdje nema robe,svi pozatvarali..ne mozes nigdje kupiti nesto sto ti treba :S. Gledam onaj Melior u Osijeku(oni koji su iz Os znaju o kome/cemu pricam) opstaje,svaki put kad prolazim ima mu nekog u trgovini itd. Cak je frend nedavno(malo poslije Bozica) trazio napajanje te smo na kraju tamo otisli(jos nam lik otvorio 2 sata poslije radnog vremena jer je vidio da gledamo a sjedio je unutri nes za kompom) i kupili CX400 za nesto sitno manju cijenu nego u Links-u. Gara je od ASBIS-a,tako da vise nikad ni ne mora doc u Melior...:D

agm7007 16.01.2010. 14:22

Da, webshopovi su budućnost. Još kad bi dostava bila jeftinija... Ono, apsurd je da te nekad jeftinije sa dostavom izađe naručiti iz Hong Konga ili otkud već, nego iz ZG. :fiju:

Makar meni je uvijek draže otići po nešto u dućan nego da mi dostava vozi, makar da me i par kuna više tak ispadne...

ECHO 16.01.2010. 14:24

Trgovina kao trgovina i nije loša(Melior) ali samo ako znaš što točno trebaš inače imam osječaj da bi prodao "muda pod bubrege" jer baš i nema neko potrebno znanje glede hardvera te ponekad navodi vodu na svoj mlin(pokušava prodati stvari koje neidu-a ima ih na lageru):fuming: uostalom kao i svi trgovci kad vide "ovce za šišanje":)

Kupnja potrebnog hardwera postaje prava umjetnost kod nas.Možda je bolje skupiti par ljudi i naručiti izvana sve što želiš i podjeliti troškove, možda i izađe skuplje ali barem
biraš šta želiš za svoju lovu, a ponekad prođeš i jeftinije sa dostavom pogotovo sada kad je dozvoljeno do 1.000KN e sad da li je to samo kad sam ideš van pa potrošiš lovu te neplačaš carinu ili i kad naručuješ robu izvana do tog iznosa pa se necarini neznam.... treba provjeriti.

Old Iggy 16.01.2010. 23:54

Citiraj:

Autor ECHO (Post 1540703)
a ponekad prođeš i jeftinije sa dostavom pogotovo sada kad je dozvoljeno do 1.000KN e sad da li je to samo kad sam ideš van pa potrošiš lovu te neplačaš carinu ili i kad naručuješ robu izvana do tog iznosa pa se necarini neznam.... treba provjeriti.

Samo u putničkom prometu, u poštanskom je 160 kn.

xlr 17.02.2010. 12:06

U Puli se otvara Links na Verudi, žuta "nova" zgrada na kraju Zoranićeve. Obješena je samo reklama, a unutra su radovi tako da to neće svanuti još neko vrijeme. Čak ne vidim ni na links.hr-u da imaju kakvu novost o tome. Sve u svemu, bar će biti nešto za šopingirati.

rendula 17.02.2010. 12:07

uf, Links, mos mislit sreće..

xlr 17.02.2010. 12:40

Nemoj tako, imat ćemo barem gdje kupiti DVDe. Lako vama u Zgu :)

Rebbit 17.02.2010. 12:58

vi tu ljudi sprdate links, a npr tam odakle sam ja bi links gledali ko svetinju po "jeftinoci" i ponudi :D

zato nemojte se cudit kad takve stvari ljudi iz manjih mjesta pisu..
npr. osijek, sad vise nema ni hgšrota u osijeku, osto samo vemulj (u kojem kolko znam niko normalan nece kupovat komponente jer ne zna sto ce se jos događat), chipoteka u kojoj je ponuda boli glava (super ak ima to sto zelis, al ak ces birat nes se bas nabirat), konikom isto... jeftinije mi otic u zg i doma dovest neg tam kupit i sl.. i ima links u kojem je ponuda super..
a onda uzmi da npr u krugu od 60-100km nema nista slicno :D

rendula 17.02.2010. 13:00

pa narucite od protisa, adma i slicnih, imaju dostavu :)

Rebbit 17.02.2010. 16:24

Citiraj:

Autor rendula (Post 1572722)
pa narucite od protisa, adma i slicnih, imaju dostavu :)

da, al bas tolka ili slicna je razlika u cijeni kuzis, isplati se to npr iznad 2000-3000..
al sta ak uzmes proc za 430kn u admu, a u linsu 440 il tak nes npr.
a ak uzmes otkupno ili platis prek neta, opet ti je 20-30-40kn postarina...
sto se opet ne isplati...

jedino se mass kupnja isplati da ti dostave, ove sitnice ne bas... a opet links je najjeftiniji, a nije bas jeftin naspram zg-a...

p.s. nemojte mislit da dizem links u nebesa nego ga samo spominjem kao trenutno sveprisutnog :D izvan zg-a...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:17.