![]() |
iskreno dvd nisam koristio već više godina, te ga eventualno gledaju klinci i onda nema titla
ali stvar je u tome da kad se jednom na nešto naučiš i male sitnice ti smetaju no s ovim titlovima možda je druga stvar u njihovim postavkama titl sam postavio malo više i to je ostalo, no titlove palim ručno možda xtreamer ima kakvu preferenciju prema određenom formatu titla ja imam sve u srt-u, možda više voli druge ??? |
nisam koristio xtreamer jedno 6 mjeseci, ne radi xtreamer live , you tube, imam zadnju verziju 2.7.0 , nešto čitam po oficijelnom forumu da na xtreameru (obični) neće raditi you tube, ima li kakva pomoć,kada uđem dobivam nove ikonice ali na x live ništa ne radi, radi samo internet radio, news
|
1. Problem sa zvukom pri svim formatima osim MKV-a
2. Movie jukebox problem 1. znaći moj SW2 uredno vrti MKV, dok mi je kod ostalih formata (mp3, mp4, mov, avi, dvix) zvuk jedva čujan. SW2 (3.0.11 fw) mi je spojen u receiver s HDMI i optičkim kablom. Prtljao sam i u postavkama stavivši optiku na 2.1, no ne pomaže. Imam taj tihi, tihi zvuk i kod reprodukcije youtube sadržaja, jedino je ona početna animacija (2.1) vrlo glasna. 2. imam problema i s movie jukeboxom SW2 kao uredno sve obavi preko interneta i povuće si potrebna fanartove i covere, no tako ih ne reproducira pritiskom na info ili wall načinom pregleda nikada mi ne pokazuje i fanartove, dok na jukebox opciji u xtreamingu prikazuje samo info o filmu bez ikakvih slika (a i sama upotrebljivost ove opcije, obzirom na brzinu, je mizerna) Help ! |
Citiraj:
|
Citiraj:
2. Bug, čekaj update, najavljuju ga već neko vrijeme, vjerojatno će izaći ovih dana. |
Problem 1. riješen
ispada glupo, no trebalo je samo pojačati zvuk na xtreamer daljinskom (bunilo me to jer je zvuk kod MKV-a i početne animacije bio normalan, ali je to stvar u vezi s postavkama receivera) Problem 2. nadam se nekog updatea, no i sam proizvođač je prekinuo s SW2 i sve se radi za SW3, updateu se možemo samo nadati. Ako si probao kako ti rade IPTV kanali, te da li si probao instalirati slovenske od dsapac-a ? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Iskreno nemam baš tolike nade u iščekivanju updatea za SW2, pa taj player nije trajao niti 6 mjeseci, te jedini ima 1185 čip, dok kasniji i SW3 i Prodigy imaju 1186, te nastavljaju život i nove inačice playera i softwarea.
S nekim bojkotom čisto sumnjam jer iskreno ljude baš briga, ako nije briga samog proizvođača. A šta se tiče PRO-a ipak je to player koji je ujedno i NAS (kategorija sama za sebe bez konkurencije na tržištu), te po pristojnoj cijeni može biti i jedno i drugo, a dijeli i čip s ostalim starijim playerima. |
opet molim pomoc, na Xtreameru mi radi samo you tube i to ne kao prije, nešto vrti nešto ne, molim vas kako je najednostavnije podesiti sharing na Win 7, radio sam to na XP. na forumu vidim da treba ubaciti IP ? čega , računala ili Xtreamera, user (to znam)koji pasword i opet IP adres file, to sve u Myshortcutu.nadalje radi Grooweshark, ali ne radi Tv kanali kojih je puno , sve je update.. pa ako ima tko dobru volju, vidio sam nešto od dspaca
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |