![]() |
Citiraj:
Ispraznio bateriju ali opet cim povuce struju dize iGO, ima tko kakvu ideju kak da uspostavim vezu s uređajem? |
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Napravio sam sve po uputama koje je dao GJURO, može li mi netko dati linkove na konkretne mape koje je stavio unutra i da rade. Ja sam probao neke kombinacije i ništa ne radi. Trebaju mi uz HR još i BIH, Slovenija, Austrija, Italija, Mađarska, Njemačka. Danke :) |
Ok, riješio sam mape. Zbog neznanja sam stavio mape za igo 8.3 umjesto 8.0 .
Sad još samo ostaje problem : buildings POI je trebalo posebno uključivati, jel treba i nešto posebno uključiti da mi prikazuje zgrade? To ne znam ... |
šta iGO 8.3 ne podržava??!!
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo nakon puno truda i muke, rjeseni svi problemi i modificiran Mio maximalno.
Stavljen iGO 8.3 i Amigo, zadnja karta HR, igre itd... Znaci kad se uređaj upali postoje postoje 2 izbora, kliknete koji hocete. Sve je testirano, super usklađeno i vjerovatno trenutno najbolje rjesenje, pa da ga podjelim sa svima, sve sam zapakirao u .rar i uploadao, na vama je samo da skinete, raspakirate i prebacite na svoj uređaj, jednostavno... Link: http://rapidshare.com/files/312568449/MioMod.rar Upute: Spojite svoj uređaj sa racunalom, obrisite apsolutno sve sa njega tako da root bude prazan (prije brisanja mozete napraviti backup negdje na kompu za slucaj da hocete vratiti kasnije kak je bilo, iako vam to sigurno nece past na pamet nakon mod-a), raspakirajte skinutu datoteku i preselite sve iz foldera "Moded" na root svog uređaja, otpojite uređaj s kabla, upalite i voila, igra... :) |
evo, upravo mi kopira i sad cu testirat!!
sve super radi.. stavio sam si sve najjnovije karte od skoro svih država sa zgradama i poi i ostalo.. hvala Renci!! |
Kakvi su rezultati???? radili multimedia:glazba,slike,video????????
|
koji rezultati??
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw, onaj background si mozes stavit kakav oces, ja sam stavio prvi koji sam nasao na kompu: startup screen -> root\Desktop\Mio\Moded\Desktop\icons\background.bmp - umjesto tog background.bmp stavis sliku koju hoces samo ju preimenujes i resizas u 320*240, isto to napravis i sa loading screenom koji se nalazi root\iGO8\branding.zip\ui_igo8\320_240\loading.bmp To je ukratko to... |
Citiraj:
|
Citiraj:
@Renci: to bi sam skužio da me zanima, ali pošto mi je ovo sporedni uređaj koji neću niti koristiti, možda roditelji, ali sumnjam... iz principa sam mu htio maknut onaj original jer mi se jednostavno gadiož ja koristim igo na mom HTC HDu :) i daj si kupiu neki normalan motor :) moraš pratit trendove kao i ja ;P |
Citiraj:
@Lord: Ok, ma ja sam to napisao za sve tak detaljno, za tebe ne sumnjam da bi shvatio, hehe... ;) Onaj original soft je banana... Heh, vrlo rado, samo financijski uvjeti ne dozvoljavaju trenutno, mozda ako se do ljeta nesto promjeni, btw dobar stroj... :goood: |
ma nudi on free al kad kliknem reko mi je da samo premium useri mogu skinuti file. sad sam probo jos par puta i sad mi napise da previse usera skida da sacekam 2 min :D pa valjd cu uspjet na kraju pokusat cu jos
EDIT: evo uspjelo nakon 10-ak pokusaja, skida se |
To se traži majstore, evo i ja stavio na svoj mio m300,
,, zadnja dva dana proveo tražeci pošten software koje je jednostavno ubacit. :chears::chears::chears::chears::chears::chears::chears::beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
U kolko pive, sad imam cijelu noc posla! :beer: |
Znam da bi to vec bilo previse,ali da li postoji mogucnost da se jos doda kao opcija pokretanja i miomap sto dodje uz sam uredjaj, jer su karte koje dodju puno detaljnjije nego iGo karte (bar sto se tice HR i BIH)?
|
Citiraj:
|
Sve radi savršeno po zadnjim uputama jedino molim pomoć oko pronalaska karti i postupka ubacivanja
|
Karte ćeš naći na gpsunderground forumu, a ubacivanje je klasično copy/paste u folder Maps. Ne zaboravi izbrisati stariju mapu za isto područje.
|
Citiraj:
|
|
Ajd vanja ne kenjaj.:nono:
@Renci: U vezi ovih iGO8 i Amigo, jesu to povezani programi? znaci kad radim u jednom ,unosim rute i svaša jel se to odma ocituje i na drugom? još sam neodlučan koji cu koristit Jel ovdje naj naj naj novija karta HR ? http://turtrek.googlepages.com/countries2008:voorigo8 |
|
Citiraj:
Nemam vise gdje probati tak da ti nemogu sa sigurnoscu tvrditi. Je, to je zadnja, a ta ti je i u mod ovaj sto je uploadan stavljena pa ju nemas potrebe skidati ponovo. |
koliko sam ja skuzio u direktorij igo staviš mape, poi, petrol, buildings, i to sve koristi amigo
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Stvar je samo u jednom retku sys.txt file-a unutar Amigo foldera: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Uvijek, ali baš uvijek kada se nešto preuzima sa drugih foruma portala i sl. MORA se staviti "preuzeto sa" ili direktni link tamo. No to ne znači da onoga koji to napravi treba vrijeđati i prozivati. Postoji gumb prijavi post moderatoru, postoji kulturno skretanje pozornosti da je to preuzeto s neke druge stranice ili neka druga normalna metoda. |
Ljudi upomoć !
Prije svega da pohvalim ovo zadnje od Caffetina. Ono prije integrirano s iGO 8.0 mi je izgledalo loše prema MioMap, al ovo s iGO8.3 je već super. Radi odlično, osim buildings. Zgrade mi se ne prikazuju :stoopid: Ima već file Croatia ugrađen po buildings ali meni ih ne prikazuje. Kako je ostalima? Nešto krivo radim ili nešto negdje treba uključiti a ja ne znam što... pomagajte |
Moraš prebaciti u 3D mode da bi vidio zgrade. Potraži npr. Mimaru ili HNK u Zagrebu i kad bi pokaže kartu, prebaci u 3D mode i malo zuji okolo pa ćeš vidjeti i zgrade. Baš sam jučer tako čačkao oko Cibonine dvorane (službeni naziv je SD Dražen Petrović) i lijepo se vidi ostakljeni toranj.
|
Danas sam stavio Miopocket 3.0 (release 55) i sve super i uredno radi sto se tice aplikacija, igara, itd..., medjutim,ne mogu nikako natjerati da mi radi shortcut za miomap. iGO radi normalno. Zapravo,nije toliko do short., nego uopce mi nece pokrenuti miomap iz miopocketa. Kad ga pokrenem rucno iz Win-a prije nego sto se ucita miopocket,normalno ju vrti. Ako netko zna u cemu bi bio problem ili je vec eksperimentirao stim nek javi.
|
gdje skinuti igre i neke programe za gore još stavit
treba mi neki mp3 player i tako to.. |
Citiraj:
Dosad sam čekao da netko potvrdi da mu bilo kakav shell radi na m300, jer neki su prošli tjedan završavali s blokiranim uređajem, a mene zanima da li je bilo ikakvih problema kod tebe ili će mi readme za miopocket bit dovoljan da ga postavim... neznam još kako izgleda, skida mi se trenutno... Hvala! Citiraj:
|
E ovako, rijesio sam problem, jednostavno sam ponovno instalirao mio pocket. Radi sve kako treba i dosta brzo. Vrti i divx :) Uglavnom, gore sad imam miomap sto dodje s uredjajem (zbog hr i bih karata + jos karte susjednih zemalja) puno bolje nego igo. Zatim imam igo (za probu) instalirana HR karta,jos trebaju ostale i Igo Amigo je gore. Sve vrti bez problema. Sutra cu ga jos isprobavati,al za sad to je to. Radi bez greske.
EDIT: Readme iz miopocketa je dovoljan. Ne kuzim kako su ga uspjeli zabrickati. Samo koristi ovu metodu,nemas gdje fulati: 4B) Option #2: Copy directly to flash drive i) Copy the MioAutoRun and Media folders to the root (top level) of your Flash Disk (so that it looks like \MioAutoRun). If your device is a Mio and you can't access it over USB, you may need to download the MioTransfer utility from Mio's website (but be advised that getting MioPocket onto your device via MioTransfer is a hassle and you're highly advised to use Option #1 above, instead). You do not need the MioAutoRun.* files (those are only for SD installation). ... itd! |
mio moov300 (t-com)
ja sam napravio kako si napisao i pojavila mi se poruka "program application database cannot be found "i vise mi ga komp ne prepoznaje tako da ne mogu vise nista sa navigacijom. totalno je zamrznuta jel imas kakvo rjexenje
|
Citiraj:
MOŽEŠ LI OBJASNIT TOČNO KAKO SI INSTALIRO MIO POCKET ? MORAM PRIZNAT DA MI NIJE NAJJASNIJE ŠTO GDJE KOPIRATI... FALA I ŽIVIO :kafa: |
lijep pozdrav vezano za navigaciju mio moov m300 dao sam prijatelju danas da ubaci sve ono što je gjuro napisao 24.11.09 stavio je iGO 8 zvao me i rekao da ima problem sa ponovnim uključenjem na komp kao i poneki što su napisali no dali može neko pomoči
jer vidim da su neki riješili problem sa tim kartama ako može neko čak da nazove 098-862079 dejan-delavec hvala unaprijed za pomoč ako može čim prije u ponedeljak krečem na putovanje za mađarsku i do tada bi mi dobro došlo da rešim problem a kartama i da ubacim barem mađarsku -sloveniju i austriju hvala još jednom |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:35. |