![]() |
popit cu sve. Al bas sve sto ce bit. to je plan.
|
Imam Novu godinu najmanje 2x tjedno tako da sam za pravu odlučio u dvorac u zagorje s malom otić,na vikend,i drpat se do iznemoglosti. Ili dok ne zaspem od prežderavanja mesinom i francuskom.
|
Aj da si rekao sa dvije ili tri male...ovako s jednom to prepizdi nabrzake i brzo ces opet na pijacu :D
|
Ma jasno,10min i nazad na drvošank:D:D,all inclusive.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
:DHehe,pravi svinjac.
|
Citiraj:
a gdje na losinju..90% sam siguran da ce bit goli k.....tako da neostajem na losinju.... |
Update; dici cu se ipak u 2 ujutro da se stignem ozderati do 6:00 i prve smjene, nikad se ne zna kako ce krenuti :D
|
Citiraj:
meni stoji na raspolaganju litra pelina i 8l crnog vina pelin curama a vino meni :D po kratkom postupku :goood: |
Od 22h krecemo, pa od birtije do birtije. Hvala samo Bogu sto su odmah jedne do druge malte ne pa mogu i cetveronoske ako bude bas potrebno :)
|
Kod mene u kući nas 15ak :)
A sutra radim 7-19, brijem da ću im dati ključeve pa nek oni prirede sve dok se ja vratim sa posla :D |
6l crnog
6l bjelog sutra po six pack jamnice i six pack piva te naravno pršuta za grickati i ja sam spreman za novu :D bude nas bilo 30ak kod frenda tak da bu bilo dobro :) |
Citiraj:
Pih, 12L vina i vas 30 se mislite zabaviti uz to?! :D Nemate niti pola L po grlu... |
Ne ne nisi me skužio.
To furam za sebe i ak neko još sa strane želi uzeti (a znam da će uzeti) pa računam da će minimalno pola toga nestati tak da ostajem na 6L :D U ostalom kaj misliš da sam ja amater? :D |
Sad mi je lakse, za trenutak sam se zabrinuo za tebe :)
|
Blizu Rijeke, dobro drustvo, zene (:( nase) pa cemo se zato ubit sokovima grozdja a sutra ce biti :banned::D
|
Danas Kićo, sutra Slabinac :D
|
Citiraj:
:D:goood::chears: |
svima sve najbolje u novoj 2010...najviše zdravlja :beer:
|
|
Citiraj:
Ove ovde uz more samo kokteliće pijuckaju :D |
Pa kaj i naše piju koktele. Od vina i kole, takozvani bambus :D
|
svima sve najbolje u novoj 2010 godini puno dobrih postova i manje "spama" :D
Ovo je moja zadnja poruka ove godine :D ako se vise ne cujemo znaci da sam u komi od alkohola stoga drzite mi palceve ... :chears: :no2drug: |
Stok-kola, sok od ribanih bandera :)
|
|
Ja zasad miksam Zlatnog Pana i Karlovacko, malo jedno-malo drugo da vidim s cim cu nastavit do jutra i u 3 ujutro palim u birtiju prije posla :D
|
ja možda na ispumpavanju završim :D
fešta kod frenda 4 gajbe, 40 litri bambusa, 4 litre vodke, dvije litre jegermajstera, amaro i još dosta žeste.... vodka makes me happy :D |
Gold Tuborg+vodka makes me very very happy :) Steta sto vise nema starog atomskog Gold Tuborga, ovaj novi zelenko je srott :(
|
Citiraj:
|
Idem upravo kod frenda na zagrijavanje sa rakijcom i vinom :) A onda party do jutra uz nadam se puno cura (da ne kažem pi*ki) :)
|
ja kod punice na odojka pa kod šogora na pijaču,onda idemo dalje od jednog do drugog laganini :)
|
mrknul odojka i sad spremanje,dobro je da pada kiša jer nebu rije na ulicama :D
|
Sretna Nova Godina
|
Sretna vam svima Nova Godina i da vam se sve zelje ostvare :)
|
Sretna svima Nova godina i svima sve najbolje u novoj :D
|
svima sve naj najbolje,posebno onima sa kojima sam dobar.....:chears:
|
Sretan Nova Godina svima , da imate brdo para , srece , ljubavi i svega kaj si pozelite !!!!!
a sad nastavak ispijanja enormne kolicine alkohola wooohoooo !!!!!11 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:36. |