![]() |
|
Citiraj:
Jedan od najsmješniji ljudi na netu :D |
Igra me ugodno iznenadila,igram ju vec par sati ;)
|
Ja sam sve one perkove otkljucao i sada jos igranje s onim tockicama po gradu. :D
|
Jel netko presao cijelu igru? Koliko treba igrat da se prođe ''glavni'' dio?
|
Igrica je relativno kratka ali ove sporedne stvari poput skupljanja tih perkova i rijesavanja svih tockica na mapi traje jako dugo. Meni je jos ostao samo jedan dio grada za rijesiti.
|
Ja sam tek ubio onog tipa snajperom kod crkve...:D
Ocekujem jos 5 sati vrhunske zabave |
Citiraj:
|
Poznato je da igra ima problema s ATi karticama. Pričekaj još patcheva, to je jedina opcija.
|
Muke
Citiraj:
Pozz |
Citiraj:
|
Evo baš sam malo danas odigrao igru i na početku je ful zbunjujuća dok se ne pohvata konce...dalje je laganica...a igra najbolje opisuje : gta IV s assassins creed elementima tijekom drugog svj. rata u parizu rađen sin city tehnikom dok se ne "oslobode" određeni djelovi grada
|
Evo odigrao sada pola ure igru, i izgleda ok. Posjeća me po kretnji i vožnji na Godfathera. Onako ok zasada šta sam vidio. Nemam previše vremenea za igrat ali definitivno ostaje na HDDu.
|
Moram se malo BUMPat :)
Igra je prejebena, igrao sam je nekih 2 dana i očarala me. Ima sitnih bugova (koje će ispravit, bar se nadam), i stvarno je preigriva. Meni odličan spoj AS i SC, samo bi volio da ima više SC šema :) Stvarno prepruka ko nije igrao ;) |
Slučajno sam jučer navećer naletio na review igrice (KLIK) i onak se čudim kako nisam do sad naišao na to. Samo me muči što mi faks idući tjedan počinje a u Zagrebu nemam komp nego laptop :(. Moram nešto smislit. Javim dojmove kad nabavim.
EDIT: Odigrao nešto više od pola igrice i iskreno baš mi se svidjela, je da ima mana ali solidna igrica za odigrat. Najviše mi vuče na Mafiu. Penjanje po zidovima/kućama/zgradama u svemu me začudilo jako i to je onak trashasti dio igre ali nije da kvari previše sveukupni dojam. 7/10 |
Evo nakon dosta vremena sam opet instalirao igru ali me sada smeta sto mi je Draw Distance preslab...da li postoji rjesenje za to?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:28. |