![]() |
Citiraj:
Zanimljivo je da ja imam slične inside informacije. Čini se da bi ondak stvarno moglo biti nešto od toga... |
koliko jos da 3 operater krene u rad?
|
Citiraj:
|
Ah, ova tema me je podsjetila na izjavu famozne Adriatic-kabel TV koja nam je "uvaljala" kabelsku tv prije valjda 2 godine cca. Obećali su i kabelski pristup internetu a valjda i dan danas nemaju čak ni web stranice :D . Toliko o konkurenciji u hrvata. A kaj se tiče t-coma neću se živcirat nego jednostavno čekat račun za prvi mjesec. :gringo:
|
na računu za prvi mjesec sigurno nećeš vidjeti nikakve promjene jer se promjene moraju najaviti prije početka novog obračunskog razdoblja.
|
Ma znaš da t-com sve ima i od i do 15 x-tog mjeseca pa če tako i ovo valjda objaviti 15 nekog (valjda ove godine:D )
|
17-ti je... di je promjena???
|
Citiraj:
|
evo sad san procitao newsgrupe
neki demantiraju po svojim izvorima a neki afirmiraju jer je navodno pisalo u vijesniku jucer (nisam uspio na netu pronac) edit: nove cijene se sad ocekuju 1.2.2005... pa ko pozivi... :D edit2: mora da san jedini kojeg zanima ovo... ali na newsima kruzi glasina da je sve ovo bila jedna velikaa PATKA,doslovno svakih par dana netko drugi objavi NAAJnoviji cijenik koji je 10000% tocan... (zadnji takav je ima brzinu od 2048/512 za 200kn + flat rate za jos 100...) e stvarno je*** sad, to je predobro... dakle ja bi rekao da nista od navedenog smanjenja... ali opet ne mogu se kvragu prestat nadat da nesto pojeftini pa da mogu konacno sve sta mi treba od doma nabavljat... saljem elvenu PM i cekam da vidim sta ce on rec.. |
Ja oživjeh...
Nije me bilo some time. Ovako, cijene mislim kreću od 1.2. Na newsima se svašta pojavljivalo, ali jedini MOŽDA istiniti cjenik je onaj 1. Onaj s 512UL, no way...pa to ne da DT u Njem! Ako će fakat bit onakav flat, možda bude 1.5mbit za mene i flat.Pričekajmo još par dana... |
Citiraj:
Ma mislim nemam f***n riječi za ovakve gluposti. Ako će se smanjivati cijene (a trebale bi, i ako će biti za 2. mjesec, to ćete znati do 31.1.), onda će to biti cca onaj prvi cjenik. |
"svaka cast" ljudima koji povjeruju u te "nove" cjenike
u ovoj drzavi flat-rate necete vidjeti dok to neuvedu i Optima i Iskon, a onda ce tek na kraju MOZDA i HT ponuditi flat... mislim zbog cega bi oni sada trebali/morali ponuditi flat? konkurencija im otima korisnike? mislim nemojte me nasmijavati... da mogu na necemu kao sto je ADSL zaradjivati do bola, zbog cega bi smanjivao cijene? da sam sebi stvorim manji priliv love? news grupa hr.comp.adsl mnogima sluzi kao mjesto za obavljanje velike nuzde... |
Ništa se još ne zna...
Ja ne vjerujem ništa dok ne vidim na njihovoj stranici.Istina je da je u vijesniku nešto rečeno... Evo linka: http://www.vjesnik.hr/pdf/2005/01/16/30A30.PDF A na nama ostaje da čekamo i vidimo što je zapravo točno. |
Citiraj:
ali dobro, da ne uđemo opet u neke rasprave, očigledno je da ne voliš HT van svih razumnih granica, pa nema previše potrebe za komentiranjem. |
OT:
Jel veliki problem izgradit pristupnu centralu za ADSL. Kak to uopce ide? ADSL ide obicnim bakrenim zicama. Kak to da im nije u interesu izgradit centralu u selu od 13000 stanovnika. To je vise nego neki gradovi u RH. |
onda mi reci zasto Slovenija ima ADSL flat rate + opciju studentski ADSL, a njihovi gradovi su veliki kao nasa sela.
|
Citiraj:
Zato što je to Slovenija... a ovo je SAMO vrlo zaostala HRVATSKA. Inače, HR way...way...zaostaje za Slovenijom.I to po svim mjerilima.Ali kada se pogleda net, onda je to nešto strašno. |
Citiraj:
Iskon biznis "flat" kosta nekih 800kn i vrijedi samo od 7-19h nocu se placa 512MB=23kn necu nista komentirati u vezi toga nitko drugi ne nudi NISTA znacajno da bi mogao ugroziti HTovu monopolisticku poziciju na adsl trzistu... pa mi sada objasni tu tvoju viziju ekonomije? da li bi ti obarao cijene a nemas realno NIKAKVU konkurenciju (Iskon i HT su potpisali partnerski ugovor za pristup ADSL infrastrukturi) za dolazak novog (ili novih) fix telekoma treba jos pricekati, a onda ce vjerovatno oni prvi ponuditi flat za pristupacnu cijenu kako bi navukli nove klijente... a TEK tada ce HT ponuditi flat, KADA BUDE IMAO KONKURENCIJU. jedno od najvaznijih pravila ekonomije: naci novog klijenta kosta dvostruko vise nego zadrzati postojeceg! |
Ja ću samo reći:
VIDJETI ZNAČI VJEROVATI. Kada i ako osvane novi cjenik... znat ćemo.A to bi moglo biti stvarno uskoro. |
Citiraj:
|
I čitam ja tako ove četiri stranice (do sad) i očekujem nešto konkretno, a ono ništa. A vidi datuma. Danas je oslobođen Aušvic. Ajmo mi oslobodit HT! :D
|
Citiraj:
Možda bude... 1.1. su rekli... samo su zaboravili jednu "sitnicu"-koje godine?Ne, stvarno sad.DT službeno rekao da pojeftinjenje dolazi, a koliko će ono biti u skladu s cjenicima...ne znam. |
Citiraj:
jooooj.... kao prvo: neki tamo manager ili više njih ili cijeli odbor, fućka mi se, je onima iznad obećao 100.000 korisnika ADSL-a na brzinu. Trenutno ih imaju 20.000. 20k korisnika je PUUNO manje od 100k i takav nesrazmjer sa svojim predviđanjima ne mogu samo tako objasniti glavešinama. Moraju nešto poduzeti da se približe obećanoj brojci. Točka. Svatko se brine za svoju guzicu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
O kojem pak ti 2.2. pričaš?:confused: |
pardon 1.2.2005.
pa cijene ce se vjerojatno objaviti 31.01.2005. a vazice od 1.2.2005. |
Citiraj:
|
Citiraj:
mislim svatko ko misli da profitabilne tvrtke rade nešto zato da bi korisnik bio sretan (i SAMO zato, ne zbog koristi za njih od korisnokovog zadovoljstva) je velika budala ili veliki naivac. HT je profitabilna tvrtka. I ne vidim čemu se ljutit na njih zato jer oni gledaju kako da dignu maximalni profit. A to kako HT posluje, kako nas prca u mozak sa monopolom već 2 godine predugo, za to nisu samo oni krivi... već i oni koji su im to omogućili. a 31.1.? da, ako to tad ne objave, neće važiti cijene od drugog mjeseca. |
Ajde, uistinu skoro ćemo znati jel krenulo ili nije...a smisleno je da i objave cjenik dan prije.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, to što pričaš ima smisla...bar meni. |
hr.misc.binaries
Imate USLIKANE(!!!) nove cijene... pa sad razmišljajte... |
Citiraj:
400KN je i dalje previše IMO |
Citiraj:
|
lol , ovo zbilja poprima biblijske proporcije... cemo gledat svakih 5 dana novi cijenik za skroz drukcijim cijenama i razlicitim paketima... :rolleyes:
|
kakav je novi cjenik? dajte uploadajte sliku negdje za nas koji ne idemo na newse.
zanima me da pošaljem kolegi iz HTa :) |
1 privitaka
Citiraj:
Molba uslišena... Da odg na prethodni POST, nisu cijene različite, ako si primijetio, od početka kao prvi cjenik se pojavio baš tako nešto.To što su mnogi počeli izmišljati cijene...je drugo.Dakle, praktički isti cjenik se izvrtio već više puta, i jedino je on bio realan.IPAK, čekajmo službenu obajvu, no evo slike... Sličica-TIP je plaćao račun u T-com centru, uletio je iza oulta i UHVATIO na kompu...OVO: |
taj neko ko je to uslikao je to mogao uslikati doma na monitoru... pisano je u wordu a zaboravio je iskljuciti spell check pa mu je word podvukao neke stvari crvenom crtom...
NE vjerujem dok to nevidim svojim ocima na stranicama T-scuma! |
1 privitaka
Evo da vam ja pokazem jedino sto cemo nakraju dobiti od svih ovih pojeftinjenja. Snimi da te ovo posere. Kakva komedija. Frajer je ocito racunao na flate rate a ono fino ovo.
|
I ovaj tvoj račun mi nešto smrdi,pa koliko je taj skidao kad je dibio 100000kn?
Da ja skinuo 100gb dišlo bi ga 5000 kn,znači da je lik skinuo 2 TERABAJTA. Da ima najbržu vezu može skinut cca. 500Gb u mjesec dana da je stalno spojen,i da skida punom brzinom 180kb/s. Drugo dodatni promet se dobiva na poseban račun. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:33. |