PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   I Am Alive (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=156715)

poker 04.09.2012. 20:21

nop i kad se instalira ima 2gb ali instalacija dugo traje cca45min.
Igra je prehebena sa konceptom po meni je to mix Assassinss Creed + Mirrors Edge i Fallout
Dugo sam je čekao za pc i danas sam je probao atmosfera je prejebena osječaj apokalipse i destruktivnosti je super pogođen + sivilo koje te okružuje samo doprinosi ugođaju Naravski mora ti se sviđati taj tip igara ,mala zamjerka nema puno kretanja po slobodnoj volji igra je pomalo prelinearna

poker 07.09.2012. 15:09

igru prešao malo je prekratka ali nam je ubisoft pokazao kako se može jedba solidna igra upakirati u samo 2gb.Igra ima neke manje zamjerke prekratka je,nedorečen kraj-mogučnost drugog dijela,poboljšati kretanje likova i prikaz lica ,manje linearnosti u igri
Ipak nam je ubisoft prikazao kako se može napraviti dobra igra s potencijalom

Drvoje 08.09.2012. 19:57

Molim nekoga tko je odigra do kraja igru da mi objasni

pa ima li uopće išta akcije nakon onog usranog veranja po zgradama?
Ne očekujem konstantno hrpu neprijatelja/koljačinu, ali ovog majmuniranja po zgradama, i potrčkanja donesi/nađi ovo-ono mi je pun $%&*= više.

Hvala!

poker 14.09.2012. 22:24

E drvoje drvoje mjenjaj ime u bukvoje ,zašto sudiš o igri ako je nisi igrao ?
Ima akcije ali nije naglasak u igri na pucačinu i koljačinu ovo je prvenstveno igra atmosfere

domina 15.09.2012. 02:16

moram priznat da sam nakon duugo vrem skino neku drugu igru da probam odigrat singleplayer.a to je ova igra.trailer mi se svidio nekako zbog price i atmosfere.
probao sam ju na 15min,nije lose,al kad usporedim tu igru i igre prije 10 god,ova igra je za retardirane:).tj kao sto je netko reko,ogranicena slobodnim kretanjem i slicno.
makar da odigram ovu igru do kraja,mislim da bi moro igrat na surroundu i velkom ekranu da se uzivim.al bolje da ne donosim vise zakljucaka jer prekratko sam ju igro.

Drvoje 16.09.2012. 19:49

Citiraj:

Autor poker (Post 2235377)
E drvoje drvoje mjenjaj ime u bukvoje ,zašto sudiš o igri ako je nisi igrao ?
Ima akcije ali nije naglasak u igri na pucačinu i koljačinu ovo je prvenstveno igra atmosfere

Vidim da znaš otvorit spoiler, ali izgleda da razumijevanje sadržaja teže ide.

Valjda misliš odigrao do kraja, jer sam tek na početku i postavia sam pitanje za taj početak igre, a ne nikakvu ocjenu/sud cile igre.
A sudeći po početku to je više igra linearnosti, nešto lošijih kontrola i povremeno rasturene kamere, a ne igra atmosfere - inače ovo je prvi dojam a ne sud da ne bi bilo opet "natezanja".

Za ove FPS/koljačke momente sam već iznija očekivanja - možda spoiler nisi pročita do kraja.

U svakom slučaju thx na odgovoru, baš me zanima izvedba te akcije.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:09.