![]() |
Po mijim nekim rekla kazala informacijama, najbolja i kod nas dobavljiva ploča je DFI LAN PARTY JR X58-T3H6, iX58. Vidio sam je u diskontu24. Košta 1470 kn.
|
Citiraj:
nego, s cim je povezano informacija o DFI juniorki? |
Citiraj:
|
eeeeeee wolv............ brzi sam :D.
|
moje isprike, ako se netko uvrijedio što nisam odgovorio na prijašnje postove,sve komponente koje sa napisao dolaze sa j...im popustom, a i došle su neke pare tak da to i ne igra neku preveliku ulogu. Što se tiče matične dobio sam ju na nagradnoj igri, još je nema u prodaji i neznam koja joj je cijena tako daju nemogu uspoređivat sa nijednom drugom. zašo bi to bio loš izbor? imam maximus formula II i mogu reć sve samo najbolje o njoj. još jednom moje isprike i hvala svima na preporukama.
|
Citiraj:
Tu sam ploču imao u rukama prije jedno brat-bratu dva mjeseca....točnije krajem osmog/početkom devetog mjeseca :D http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_c70a0b71.jpg Tak da je ta ploča u prodaji već jaaaako dugo i tada je cijena te ploče u MSAN-u bila 2k kn Imao sam hrpu LGA1156 ploča u rukama i IMHO ta Asusica me nije ničime oduševila. Ali velim ... to je moje skromno mišljenje. ;) Performanse su na razini kao i kod mnogo jeftinijih modela (razlog je što je kod LGA1156 ploča vrlo malo toga bitnoga integrirano na ploči - sve se preselilo na CPU), opremljenost osrednja, OC potencijal na razini kao i sa slabijim pločama odnosno ionako je ograničen procesorom. Primjerice izašle su nove P55A serije Gigabyte ploča sa modificiranim tj pojačanim strujnim izlazom na USB konektorima, da ne velim da su se pojavili modeli koji nude i podršku za USB 3.0 te SATA3 |
Da, ali usb 3.0 te sata3 ne bi trebali biti razlog za odluciti se za plocu koja to nativno podrzava jer ce ionako biti jeftinih pci kartica.
|
Citiraj:
Zakaj bi uzimao kartice i trošio utore kada možeš imat to integrirano na ploči? Ko da veliš kaj će mi LAN na ploči kad imam LAN kartice? Edit.. sad vidim da i ti imaš rempejđ pa kužim zakaj si se javil ;) |
moje isprike, ali ja ju nigdje nisam mogao pronaći na prodaju. uostalom nema je niti u katalogu m sana.
|
Znam da sam imao ploču, da je došla iz MSAN-a i da je maloprodajna cifra bila 1999kn ;)
|
je ne poričem da si ju ti imao, ali nigdje drugdje ju nemogu nać na prodaju. moža je ono bio promotivni model. uostalom nije ni bitno, a poklonjenom konju se ne gleda u zube, poslužit će svrsi.
|
Ma znam da.
Možda ali sumnjam jer ih je bilo i na nabavi ako me pamet služi. A i sampleovi ne dolaze sa punim bundleom dok je ova došla. Također im se ne isplati držat tak skupe ploče na lageru jer nema neke velike potražnje. Zato fino nazoveš MSAN i veliš dal je mogu nabavit i ako da za koliko vremena. No pošto imaš ploču ne vidim razlog daljnje trakavice :D Zaključili smo da je ploča u prodaji već dulje vrijeme i da je cifra bila 2k kn. I to je to ;) |
da ne otvaram opet novi tred može li neka preporuka za monitor ne ispod 23 inča, cijena da nije baš astronomska.
|
definiraj
Citiraj:
TN ili neka kvalitetnija matrica? Velim, nismo telepati :D |
cijenom da bude isopd 10k, može i kvalitetnija
|
Philips 240PW9ES
HP LP2475w neki Dell tog ranga imaš na podforumu o monitorima hrpu tema o tim monitorima pa pogledaj malo ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:09. |