![]() |
Ma dečkio kanite se toga, treba ubost Motorolu E398 koja gazi sve ove zajedno. :beer:
|
Citiraj:
1. Za kabel probaj zvat siemens. ako oni nemaju zovi solvens (nisam siguran dal se tako zovu). imaju svoju web stranicu. proguglaj. ja sam od njih naručio kabel i šalju ti ga poštom iz splita. imaš usb i com kabel ali ne znam dal imaju za cx70. 2. mislim da je bolje prenosit podatke preko kabla. 3. nije mi jasno za kaj ti trebaju postavke na kraju? znam da kod simpe odneseš mob u ht centar i oni ti sve srede a kod vipa mi je frend pričao da je zvao službu za korisnike, dobio postavke porukom,aktivirao ih i sve je šljakalo. 4. za software pogledaj na siemensovim stranicama. ja koristim njihov službeni za st55. :beer: |
ja josh uvijek mislim da Njokija ima najvise programa napisanih upravo za svoj software pa ono...meni ipak to najvise znaci!:D
|
Ubo sam Siemensa S65 i mogu reći da sam relatifno zadofoljan..
Ahh ... nikad te neću zaboravit Nokia 3210 :o :beer: |
Za siemense se koristi program Mobile Phone Manager koji prepoznaje kabel i IC port.
Kabel radi bez problema i kupljen je u Siemensu Heinzelovoj. Košta oko 180 kn i ujedno je i punjač za mobitel. Sa kablom se dobije i CD sa Drivers for USB Cable. Također sa ovim programom radi mi i IC na laptopu. |
Imam K700 i super je mob, ali je ponekad spor, kamera koju svi hvale nije niš posebno (dapače, nakon pravog digitalca meni je neupotrebljiva) i prilikom pada sam manje od metra slomio mu se ekran. Ceh : 640 kuna.
Sve u svemu, precijenjen mob, ali super ako ga se dobije na dar :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sretna Vam nova godina, a za duge zimske dane dajem Vam mali poklon. Kompatibilno sa većinom Siemensa novije generacije (od M55,S55,C60,MC60...).
|
_
|
Vozni red ZET-ovih noćnih tramvaja.
|
Za one koji imaju kemiju.
Periodička tablica kemijskih elemenata: |
A dali radi na 65-ticama ?
|
Radi i na 65-icama kao i na 90% drugih mobitela koji podržavaju Javu, treba samo preko kabla ili IC-a stavit u mobitel i probat.
Ja gore nisam nabrajao sve mobitele na kojima radi, ali u većini slučajeva radi na Siemensima od serije 55 do serije 70. Polifone melodije rade na svim mobitelima koje podržavaju polifone melodije.:beer: |
Malo sličica.:beer:
|
I još malo.
|
fala :clap: :beer: :beer: :beer:
|
Da i ja malo pridonesem..buduci da ionako nemam pametnijeg posla..
:D :D www.esato.com www.zedge.no www.mobile9.com |
|
Jel ima tko iz Dubrave?
Pa da vidi u Konjšćinskoj okvirne cjene kablova za mobitele. Bio bih mu jako zahvalan.:) :beer: |
|
Zna netko kako ukljuciti delivery report da bude always ON, na motoroli v180? Unosenjem koda(kojeg), flashanjem(koliko $)?
Danke |
Citiraj:
|
Ako netko hoče 6,5Mb:D tema za sonyericssona(model:T630, ali paše i na druge).
Neka mi pošalje PM s mailom pa mu mailam, neda mi se cjepkat pa da pojedinačno postam:D :p |
Citiraj:
Zato sam zamolio da se pogleda u Konjšćinskoj jer meni nije nikak usput. Navodno su tamo ispod 50 Kn :) . Znači da ostane love za dva dobra gableca :D :beer: |
Ponovno razbribriga. (Radi na 90% mobitela koji podržavaju javu):)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Cijene kablova su ti oko 100 kuna ako tražiš data kablove.
|
To su cjene po dućanima.
Ima ih od 95 do 160 kn, ali su gore navodno po 30-etak kuna. |
koji kabel bolje uzet? serijski ili usb?
|
jel neko zna kak ubacit javu u samsung mobitel. preciznije X100, imam data kabel.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Skini ga sa Siemensovih stranica. I to je to. Program je čist jednostavan.:beer: |
Citiraj:
jel zna jos neko? |
Nisam te skužio. Hočeš reči da mobitel ne podržava javu i da bi ju htio staviti u mobitel.
|
Citiraj:
Znam ja! ja sam to sebi radio, imam isto samsung x100. AMD vidi se da to nisi radio, x100 podržava javu itekako, kao prvo to se nemože raditi preko Easy studia, to samsung nije omogućio zato jer bi se java midileti inče trebali ubacivati preko wapa. Koristi se programčić zvan Uploader (što bi mi bez Rusa), možda ćeš naći ovdje ako se snađeš: http://www.sgh-x100.narod.ru/ postupak ćeš naći ovdje, direktno: http://www.mobiledia.com/forum/topic...7afac47e0c4dff Na tom forumu ćeš naći riješenja za sve "mobilne" probleme. Jednostavno se mora ostvariti direktna veza mobitela sa računalom (communications cable between two computers)... vrlo je jednostavno i zanimljivo. ako ti što nebude jasno javi. |
Jel ima kaj slično za LG-a 5100 ili koji drugi model?
Probal sam sa ovim uploaderom od Samsunga, ali ne radi. |
Citiraj:
|
zna itko direktan link na Motorolin Mobile Phone Tools - software za sinhronizaciju mobitela i racunala
nije valjda da ga motorola naplacuje i ne da besplatno namucija san se trazec, motoroline stranice su teska katastrofa. Ko je ono napravija trebalo bi mu jaja odrizat |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:10. |