![]() |
Citiraj:
|
dajte nickove.
Sve puno debila :o moj nick je punkt! na l4d dok je na steamu tonikrpan pa me add da malo kickamo zombie ass |
medieval 2: TW 2,5 eura
|
HEADS UP!!
Ovih dana preko Steam chata kruže pozivi na stranice, gdje se tobože nude besplatne Steam igre. Kada se korisnik logira na te stranice pomoću svojeg usernamea i passa, automatski mu kradu te podatke, kao i sve na njegovom Steam računu vezano uz bankovne račune, kreditne kartice i slično. Pamet u glavu i ne odgovarajte nepoznatima u chatu, a pogotovo ne klikajte na ponuđene linkove! |
Na Steamu, na milijun mjesta, pise da Steam nece nikada traziti vas password. Tako da onaj tko ide upisivat svoj pass bilo gdje osim na login steama zasluzuje da ga opletu.
|
A baš tako!
Evo dva primjera tih stranica: OPREZ!! steampowered.freegames.com i valvesoftware.fg.com OPREZ!! Službena pomoć od Steama ovdje: Reclaiming a Hijacked Steam Account EDIT: trebalo je otvorit novi topic... mod? |
tak im i treba.
Prvo procitajte pravila. Prije korištenja. |
counter strike source 3.75 e!!
|
Weekend Deal
Red Orchestra: Ostfront >>5€ Sa sobom, Red Orchestra donosi dva besplatna i odlično razrađena moda, pa je ovo 3 u 1 deal: Red Orchestra Darkest Hour Mare Nostrum |
Postoji li mogučnost da mi netko kupi navedenu igru, nisam nikada kupovao i slabo kontam eng.:fuming: pa mu uplatim na račun 50Kn i kako to onda ide kad se kupi?
Unaprijed hvala.:chears: Hvala kolegi bacyc koji mi je kupio igru. Lijep pozdrav. |
Steam
Koliko acc od steama može korsitit jedan cd key
|
neznam stvarno neznam kolege ko zna
|
Koliko znam, jedan cd key- jedan account.
Vezani su jedno za drugo. Zato ljudi koji prodaju igre sa Steama za svaku igru rade novi account- pa prodaju ime i lozinku. |
Citiraj:
|
http://cdn.steampowered.com/v/img/pr..._spotlight.jpg
TF2 je na popustu za 7,49€ ovaj vikend i jos se moze besplatno igrati bez obzira na kupnju. http://store.steampowered.com/app/440/ |
Veliki popust na preko 200 igara, odite pogledat ima fkt dosta toga zanimljivog! S.T.A.L.K.E.R. SOC 1.99€ npr.
|
Gta 4-7,49 eura
Mirror edge-3.74 eura Ekipa jel mi netko može uzet stalkera i frontline:fuel of war,mislim da su obje sad 7 eura,ja uplatim pare na račun ofkors:D(nemam mogućnosti kupovat prek steama,nemam kreditne kartice:hitthewal:)pa ak ima neka dobra duša:D nek se pliz javi na pm(na poklon za uslugu dajem onom koji mi uzme neverwinter nights 2 s keyem u papirnatoj kutiji,igra je ofkors origigi:)) |
Stalker: Shadow of Chernobyl i Clear Sky za 50kn :D
Gledam da si uzmem jer nisam igrao. Citiraj:
|
(bilo je danas ujutro,sad ni ja nemrem naći,ja i frend gledali 7.49 eura)hvala kolegi bacyc koji se javio i ponudio da mi uzme igre(svaka čast:D)
|
sigurno je bila neka akcija na par sati samo
|
kad se uđe u store,dole di piše special deals for today only je stajao gta 4 umjesto operation flashpoint a i kako kaže tocka sigurno je bilo samo na par sati nažalost
|
to je valjda neki bug bio posto gta iv nije dostupan u nasoj regiji prek steama :S
|
Baš gledam, STALKER SOC za 1,50 €, brijem da ću kupiti tek toliko da imam :)
Još i Clear Sky moram naći :) Auf, šteta što nema GTA IV po nekoj turboniskoj cijeni :) EDIT: Našao i Clear Sky :) Dawn of War 5 € Splinter Cell Double Agent i Chaos Theory - 5 € Da mi je naći i DoW SoulStorm za takve novce, ali nažalost nema... EDIT: Ipak ima SoulStorm za 5€ :eek: To ću kupiti :care: Mogao bi i Frontlines FoW, mada je igra žali Bože, možda je MP OK... ili pak GRAW 2... možda puno bolje da GRAW 2 uzmem, tu bi MP mogao biti super |
pa i je na turboniskoj cijeni, 7.5€! uzo bi odma, samo da nisu napravili sranje s tim regional glupostima.. u USA i EU se moze kupit. -.-
a za CS si zakasnio, bio je 3,75€ prosli ili predprosli vikend! |
Di ti vidiš GTA IV za 7,5 € ?
Ne mogu ga naći? A nisam zakasnio na Clear Sky, sad je 5 €, sitnica za takvu igru |
Ako netko nađe Stalkera-bilo koji dio povoljno:D ukoliko nije problem molio bi ga da mi kupi(odigrao ali bi volio imati origigi) unaprijed zahvaljujem.
Naravno uplačujem lovu netbankigom odmah:) |
nek mi se javi na pm kome treba pomoć oko plaćanja. javite mi koje igre želite, te obavezno mail koji je registriran na steamu.
|
evo nest za stalker: cs :D
Citiraj:
ps. gta4 http://store.steampowered.com/app/12210/ bilo mi maloprije za 7,5 eur...sad nestalo :( |
se isplati novi Warhammer za 20€? Malo mi se igra strategija...
|
http://dealspl.us/product/s-t-a-l-k-...hernobyl-steam
Evo stalkera za 2 dolara :O ne vjerujem, da li je to neka prijevara ili? |
Citiraj:
misliš dow2??po meni su ga zasrali previše je coh orijentiran,tako da se marinci skrivaju iza stijena,kašeta,nema base buildinga,nema nekih jedinica ala land raidera,squigotha itd,meni je ovaj dow korak unazad,100 ljudi 100 ćudi možda se tebi bude svidio. |
Citiraj:
Ali SoulStorm za 10 € e to je već prilika :) Citiraj:
|
http://store.steampowered.com/app/80/
Ak mi netko moze kupiti ovo gore navedeno, treba mi hitno kao poklon za bozic, a ja ne mogu jer nemam karticu da kupujem online. Sve ostalo se mozemo dogovoriti prek PMa. |
Eo nabavio sam si Red Orchestru za 5E, pa ako itko igra ovu igru nek me adda na steam:berovk
BTw, ako tko zeli guest pass za Red orchestru imam dva guest passa pa tko zeli nek me adda na steam;) EDIT:Osla obadva invajta :D |
wooohooo L4D2 25%off
Jebote po cjelom steamu su popusti |
čudno mi je kako ovo još nitko nije komentiral :D
aj neka netko nabavi pa mi pošalje steam na pp i idemo odigrat...kupio to prije pola god za 2 eur više :D |
Trebam pomoć. Naime pokušao sam kupiti armu 2 na gamecouk stranici. Nije mi uspjelo zbog kartice kojom plaćam reko ok. Skuplja je na steamu igra
ali bar ću je odma downloadat i sve 5. Međutim i steam mi odbija karticu. Kartica je web prepaid od Otp banke. Da li to znaći da sam karticu bezveze uzeo jer je nitko ne podržava ili ja nešto krivo kucam kao brojeve ime i slično. Može li mi netko tko je iskusan u online kupovini reći u čemu griješim ? Usput danas sam tu karticu preuzeo i na nju prenio 300 kn. A igra dođe 185 preko gamecouk ili 250 preko steama. :chears: |
Pošto Steam podržava paypal plaćanje kreiraj paypal account i onda pod profile možeš dodat karticu(Add/Edit Credit Card)
|
Evo izgleda da trenutno ne mogu ni s paypalom odmah kupiti , nego čekati koji dan na verifikaciju pa onda. Inaće super uzmem karticu koja će imati mjesečne naknade da bi moro koristit paypal koji će mi oduzimat naknade da bi na kraju kupio preko steama koji je u startu skuplji :D Bolje da se nisam ni prtio u ovo ....
ali sad kad već jesam nekako mi je drago ima neki štih kupovat preko neta. |
HAHAHHAH neka interna greška sa steamom i zato mi ne radi normalno ko visa nije mi paypal ni trebo. Sa prijateljevog accounta poslali ko gift i kupili mojom karticom i to uspjelo. JOŠ DA MI GIFT DOĐE ?! Svašta nešto......
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:23. |