![]() |
Onda ću i ja skinut client...znači 01.09. Fileplanet počinje dijeliti open beta keyeve, jel? Moram onda pažljivo monitorirat njihov site...
|
jel se za open betu mora imati ono preorder sranje za 20 kn ili se samo regas? nisam previse citao,a vidio sam da se sprema taj novi MMO pa reko da probam betu,pa ak valja kupit kad izađe za nadolazeće jesensko-zimske dane :D
|
Citiraj:
|
@Wolfblade
Pocinje 6.9.09. i zavrsava 13.9.09. Je i pravo kazes ima i torrent koji trnuto ide turbo sporo :P Stavio sam kolegi skidat i nikako da se mrdne :D @slavonac90 Ne treba preorder sranje. Samo uzmes key sa fileplaneta 1.9. i to je to :D Uzivas i vidis dal ces nastavit igrat :chears: |
Torrent išao 1 kb/s :fiju: pa skinuo preki Fileplanetovog downloadera u 2-3 sata hehe....ali kad pokrenem setup dobijem neki error (u prilogu), nemrem instalirat. Zna netko o čemu je riječ? Imam vistu x64 ultimate.
http://img42.imageshack.us/img42/9430/errorcbh.jpg |
Isto se meni prvi put desilo na win7 x64 i samo sam prebacio compatibility na xp i stavio run as admin i to je to
Probaj tako |
Nope, nije prošlo...
|
Ja isto skino sa fileplaneta, samo sam free user pa me blokiralo da nejde vise od 300/kbs.
Jedva cekam igru sad sam se zbudio kad vidio kadrove iz igre pa neznam sta cu sa sobom dok ne dojde OB :D . mislim da cu prvo mage-a pa onda gladiatora |
Citiraj:
EDIT: sa nekih AION foruma: "btw dont download full client from fileplanet,setup exe is broken.use torrent works 100%." Naaaaajs, torrent mi ide 1-10 kb/s....možd se skine do 06.09. slijedeće godine...:/ |
ekipa još jedno pitanje...tamo piše da će ključeve dobit samo oni koji su subscribeani,a to se plaća...znači mi koji nismo ništa od OB ili ima još negdje gdje možemo dobit free key?
|
Ja sam skinuo igru sa ovog NCsoft-ovog Launchera i sve mi super radi. Je da mi je neka max brzina skidanja bila 220kb/s al skinulo se i radi savrseno.
@slavonac90 Vec se na aionsource forumima pricalo o tome. Ne bi to bila open beta da treba platit neki key :D Onda bi i dalje bila neke ko fol "CB" Tako da (mislim) ne bi trebalo bit nikakovog straha. @Wolfblade Pricaj mi, bio sam u svim betama do sad al jednostavno nikad dosta. Mage je fenomenalan, bas gust za igrat. A gladijajatora :P cu sad na open beti dogurat do lvl 30 pa da vidim malo njega jer jos uvijek ne znam s kojim na kraju da igram kad bude release. Svi likovi su cool i jednako zbalansirani :D |
Znam ja volim mage-a al u svim drugim igrama je uncool i slab.
Ja mislim da nisam jedini koji ce ostat sutra preko ponoci budni i stalno refreshat stranicu da vidite jel se otvorilo natjecanje za key:D. Mogla bi se fileplanetu srusit stranica:D |
jooooj jebem ti sve,skinem s fielplaneta setup i kad hoću extractat dobijem "The archive is either in uknown format or damaged"
prekrasno,9 gb skidam da na kraju ni intalirat ne mogu :fuming::hitthewal: |
Meni se sve fino instaliralo
|
I meni, skinuo s drugog mjesta....sad još samo ubost jedan key i to je to.
|
evo skino opet i sad radi sve,samo se čeka key :D
|
također sve instaliro samo čekam key a dotle igram malo 9Dragons :D.
Napet sam dosta oko ovih keyeva neznam ocu dobit koji, fileplanet kaze da će ih biti "bunch of keys" valda ce biti dosta nego ono kada tocno oni pustaju keyeve neka neko prevede na nasu vremensku zonu |
Citiraj:
|
Slazem se i bilo bi dobro ako neko sa foruma napravi vise accova i uzme vise keyeva tako da bude ako neko ne stigne
|
Eto posto sam odlucio igrat sa gladijajatorom eto jedan link sa foruma di ima svasta za vidjet :D
http://www.aionsource.com/forum/glad...gladiator.html |
Uh lose vijesti ekipa: beta samo za one koji placaju :http://img155.imageshack.us/img155/4...evjesti.th.jpg
|
Sorry na DP al jel neko potvrdi ovo samo oni koji placaju jel to istina?
Nekako ne zelim vjerovat da ce samo oni koji placaju dobit priliku |
Citiraj:
|
Ma kreteni toliko se nadam i skidam igru i sad nista:fuming::hitthewal::suicide::wtf::bonker:
|
reko sam vam :D
kontam da cu si uzet u algoritmu onaj preorder za 20 kn onda i kad budem kupovo igru onda mi umanje za tih 20 kn... |
Je istina totalno su ukenjali al to je bilo do fileplaneta.
eto podijelili su oko 25000 key-eva danas. Ja imam jedan viska pa ako kome treba nek se javi, ko se prvi javi njemu saljem da ne bi bilo neke zbrke :D Nisam uspio uzet vise jer se server srusio par puta kolika je bila navala ljudi :D |
Eto vidim da se keyevi dijele na veliko, koliko sam cito do sad su podijelili 150 000 u jednom danu :D
Ugl eto bit ce sutra jos jedno dijeljenje za sve one koji nisu dobili il im treba za frendove :D Pise da pocinje 4.9. http://www.born2play.it/ Ugl eto keyeve sam udijelio kolegama Wolfblade i TheProfiler :chears: |
Tnx stvarno se veselim igri, nego gdje da upisem taj key.
Edit: Nema veze naso ja da treba otic na ncsoftovu stranicu. Nego koju cemo rasu igrat mi sa PCe da smo svi zajedno mene asmodiansi me privlače al mozemo i elyos ako ocete |
aj ak neko ima slučajno viška key nek mi pošalje molim,da ne moram kupovat ono govno :D
|
takodjer bih molio jedan, jer champions online ima prevelikih problema trenutno, a ne da mi se chkati tjedan-dva dok ne izadje patch da to sredi...
|
theprofiler kako to da tebi ide tolko brzo a meni 300kbs a imam isto ovu 1000kbs konekciju i skoro uvjek mi idu torrenti 1000kbs
|
Eto ja cu sad u OB igrat ko asmodian, da malo tamo bolje proucim. Do sad sam vecino picio ko elyos.
A server je sigurno Beritram jer u ovim prvima ima previse ljudi koji su "ufuranu" i/ili vec imaju uhodanu ekipu. :D Bartiram je full nov pa eto friški pocetak. EDIT: Za sve vas koji jos nista uhvatili svoj key eto jos jedna prilika http://www.gamesource.it/ U ovom trenu ima jos cca 400keyeva. Samo se ragajte i to je to :D |
nema ih vec XD.
I ja sam mislil s asmoians nekako su mi ljepsi XD. I nekako posebniji cool izgledaju a nisu zli. I ja cu onda na tome serveru |
Moze, super! Jer i ja full na novo pocinjem :D
Ugl mali update eto ovdje uvijek mozete vidjet stanje servra, kada se otvaraju i etc... http://kindred.aion.tv/status/ |
Citiraj:
I hvala Beo-u za key.:chears: EDIT: Evo, napravio NCsoft account, odem na "use a serial code", ukucam key i lupim continue ali kaže mi da je "invalid serial key". Radim nešto krivo ili? Se tamo kuca ili negdje drugdje možda? |
Ja sam samo oso tamo na svoj ncsoft account i use serial key, samo pazi da nisi negdje stavio slucajno space ili nesto tako.
Oces se i ti nama pridruzit na serveru i rasi ja sam mage, beo je gladiator samo nam falis ti da budes healer :D . |
Citiraj:
|
Ok budi nije los combo range dps tank/dps i melee dps trebamo healer-a :D .
A neznam ne mogu ti ovak pomoc ak ne uspijes daj mi serial i user i password od tvog acc-a pa cu ja probat jer nekad je stvarno zbog debilnog problema zajebava. Nego koliko imas znamenki u serialu |
Citiraj:
|
Tu je problem moj je xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx znaci 20 brojeva/slova, mozda ti je beo slucajno krivo kopiro pa nije kopiro zadnje 4 znamenke;) .
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:09. |