![]() |
I opet je par usera totalno zasralo temu sa offtipicom.
Svaku, ali baš svaki temu do sad (kaj se tiče vozačkog, polaganja, prometa...) je zalockao admin zbog enormne količine spama-tako bude očito prošla i ova. |
Za AMC se stvarno isplati sakupiti lovu, otići i iskusti to malo na svoju ruku, po onom što sam vidio, izgleda fantastično. Najbolje bi bilo odmah poslije položene "B" kategorije otići.
|
evo citan od 10 stranica 6 ih je offtopic :(
vidin da niko nezna je li istina da ce opet cijene ic gore. nadan se da nece do jeseni :P |
Citiraj:
|
Ja danas upisao školu i upravo došao sa prvog predavanja. Sve mi se čini lagano, osim vožnje, tu vi pričate o nekakvom parkiranju bez gasa ili šta ti ja znam, ja to ništ ne kužim i još sam više zbunjenij :)
|
Citiraj:
Što se tiče vožnje, shvatićeš o čemu se ovde priča kad sjedneš za volan sa instruktorom. BTW Neko je spomenuo gore da ovo kretanje bez gasa zavisi od količine konja, pa samo da ispravim. Ne zavisi od konjskih snaga nego od obrtnog momenta motora. |
Citiraj:
moja cura u zgb pocinje za par dana i cijena je oko 4k. (15kn predavanja i 80 voznja valjd po satu)... tu ti je vec skoro dupla razlika... kod mene u valpovu mislim da je oko 5.5-6 polaganje, ali nisam siguran.. tak da sve ovisi.. oces ic polagat u istri, u zgb il u slavoniju... a vidim da ces ic u split.. i lijepo odi i tam se raspitaj za cijene... i jos jedna stavka da ti napomenem... ako ti zena misli na jesen upisati... odes lijepo u autoskolu danas odma, uzmes ugovor i doma ispunis i potpises i predas im. a pocetak polaganja (znaci prva predavanja moze zapocet u 1.mj 2010.) po ugovoru mozes odgadjati 6mj ;) a cijena ti se racuna po datumu potpisa ugovora, ne moras ti odma ili zena ic na vozacki, nego tek na jesen, znaci imas fore do 1.mj i ako se cijena do onda povisi, opet ti mozes ic po starom jer imas na ugovoru napisanu cijenu za staro i kada si ti krenio "kao"... imas i kao zakonski rok njihov da oni nju obuce za vozaca od 6mj, ali ti to sve mozes tipa skoro do zadnjeg dana, jer tebe nijedna autoskola nece odjebat.. kazes da je zena slomila nogu i da moze tek nakon 3-4mj polagat.. ali ne to odmah rec, nego kasnije, za mjesec dana tipa.. :) sada ovo sto sam napisao pod napomen bih ipak htio da se provjeri, da se ne zaletis. http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/287606.html |
Obuka za vozače "B" kategorije :: CIJENA: 4.757,32 kn
-30% dobio na poznanstvo,al i inace daju 20% ako si dosao preko nekog tko je bio polaznik.. AŠ Zemljak(prva privatna AŠ u RH),Zaprešić..eto čisto usporedbe radi.... Instruktor mi je bio mladi vlasnik,i smatram da je dobro odradio posao(a bilo je tu svega..hehe,zadnja dva sata prije ispita proveo sam na autocesti ZG-MACELJ,isli nes obavit zajedno,pa je skinuo table...ide polo sdi 175km/h :D:D,instruktor inache jashe zx12R,ili komotno zagaduje planet zemlju u VIPERU :D http://www.zemljak.hr/index.php?opti...mid=66&lang=hr |
Istra - svi ispiti iz prve - početak ove godine - total - 7200 kuna cca. nešto sitnije od 1000 eura. Lopovluk bezobrazluk, ali kažu - bit će još gore...
|
Sad i ja polazem, na ugovoru je 4592 kune. Plus lijecnicki ~400, prva pomoc ~400, nesto za hak 93, vidjet cu koliko ce sve skupa ispast.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:02. |