![]() |
Ma uzmeš si ovaj old skul i nemaš brige:) (barem ja nemam zasad)
Staro je, ružnjičavo, teško...legendarno. :D http://img233.imageshack.us/img233/2029/009jf8.jpg |
Ako ti treba veliko kučište da ti stane praktički sve što poželiš, sa nenadmašnim hlađenjem i cable managementom, onda je HAF 932 way to go
HAF 922 nije loš, prihvatljiviji cijenom ali to je, kao i Aurora - midi case, tako da uopče ne ulazi u kategoriju Antec 1200 ili HAF 932 su najbolji full toweri za tu cijenu |
Citiraj:
Hvala na savjetima! |
ma neznam kak ti ali to je bar moje misljenje kak sam ja vidio......a i pise na raznim stranicama kao da je kuciste stvoreno za vodeno hladjenje......
|
moja preporuka takodjer za HAF 932. malo skuplje kuciste ali fantasticno...
|
Citiraj:
dakle, tehnicki nije tvoje misljenje nego tudje koje si prisvojio u nedostatku svoga? A ujedno nemas ideje na osnovu cega su ti drugi stvorili takvo misljenje ali to ti uopce ne smeta? Dobro dosao na forum, odlicno ces se uklopiti. I ne, u ovome nema niti trunke ironije....nazalost |
lol.. odma si ga spustija na zemlju ..
a sto se hafa tice jedino mi se ne svidja to sta je napajanje dolje.. |
Da ne otvaram novu temu. Planiram kupiti novo kučište za konfiguraciju iz moj komp. Primarna zadaća kučišta bi bila smanjivanje temperature jer se sve stvarno jako grije u tenutnom kučištu. Budžet bi bio oko 800kn.
Ja sam razmišljao o 3 kučišta: Antec Nine Hundred, Coolermaster HAF922 i Coolermaster 690. |
Citiraj:
|
istina da..sva tri su vise manje ista klasa i slazem se da uzmes sto vece jer mjesta nikad dosta :)
|
Ako traži čovjek najhladnije -> CM 690! :goood:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:13. |