![]() |
vidjet cemo cijene oko bozica, buduci da do tada ne mjenjam svoju e51...
blah, meni ovako i onako nema spasa... ja zelim nokiu sa xenonom, symbianom i wlanom, a da ima normalnu tipkovnicu te da nije debel ko 2 king sladoleda (n82)... ^^ |
Slijedeći Jailbreak dostupan.
iPhone 3GS Jailbreak & Unlock : REDSNOW 0.8 Sa redsn0w 0.8 DevTeam predstavlja svoj prvi iPhone 3GS Jailbreak i sa ultrasn0w updateom i prvi 3GS Unlokc za Windows i Mac OSX. Verzija redsn0w 0.8 omoguäava Jailbreak iphone 2g, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPod touch 2G sve do Firmware -a 3.0. DOWNLOAD http://www.ocklub.net/2009/07/12/iph...k-redsnow-0-8/ Dao sam si malo truda, te posudio od kolege iPhone i napisao ovo, pa evo koga zanima :) Prije točno dvije godine Apple je sa iPhone -om prve generacije napravio malu revoluciju u segmentu smartphone -a. Prva generacija one button mobilnog uređaja zasjala je do tada neviđenom user friendly uporabom i dizajnom, no u nekim tehničkim dodacima ipak je iPhone zaostajao. Mnogi nedostaci su uklonjeni predstavljanjem druge generacija iPhone -a 3G prije godinu dana. Tako su napokon dodani UMTS podrška, baterija većeg kapaciteta, te je razvijen iTunes Appstore . Cijeli REVIEW |
|
Citiraj:
Samo pitanje taj Jailbreak,za 3G verziju ima brdo tutorijala po netu i ljudi koji su to isprobali, 3GS verzija jos nije toliko popularna, nadam se da ce cim prije netko na forumu napraviti sticky za 3GS verziju ukoliko nije ista procedura kao na 3G-u... |
Citiraj:
|
Iphone 3G S je dobar iphone, samo nije za >25°C uvjete :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:P nego ozbiljno. Nekak mi se ne čini baš realno da bi djubre trebalo imati bilo kakvih problema ispod 40 stupnjeva. Naravno, neće ga nitko baš ostaviti da stoji na suncu ili zatvorenog u autu na sicu. |
Na kraju cemo napraviti kakav vent modd za njega i rijeseno :D
|
Mah, gluposti, par mobitela je bilo zasranih(bijeli iphone), i na bijelom i na crnom 3GS nije primjeceno nikakvo pretjerano grijanje i nakon konstantnog korištenja(WIFI, Youtube i surfanje po 2+h).
|
Ajmo ljudi ko sutra ide po 3GS osim mene :) ?
WOOOOOOOOOOOO |
ja :) dajem frendu 3g za đabalesku i on mi na sebe uzima pretplatu za iphone te ga ja plaćam 898 kn..
|
Jesam ja pukao, ili mi se cijena od
2398,00 kn za iPhone 3GS 16GB + 6 mjeseci 450 + 18 mjeseci 2700 kuna, znači u totalu 5548 kuna čini puno previše! :) |
preprevise za taj iphone
|
Citiraj:
|
prokleti lopovi, u americi 16gb model dojde 199$
a nas pljackaju, ja cu ipak cekat oglasnik |
Citiraj:
|
evo nfo iz prve ruke ne znam za prijasnje verzije iphona ali ovaj 3gs u odnosu na obicni mobitel grije i to cist ok tak kad ga drzis na dlanu osjetis da je topli (sad cu si grijati ruke po zimi) nakon surfanja i gluposti. Brzo se i ohladi tak da nije bed. Da li je brzi ne znam, ali je cisto fora preci sam mobitela na iphone. Kamera je cini mi se prilicno losa u odnosu na prethodni g800 ili ja to ne znam podesiti.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: icytex je bio brzi, ja sam nesto radio u međuvremenu pa nisam stisnuo post :D |
Citiraj:
|
stari je 198 kn a 3gs 898 u tarifi i300,sad se dvoumim,kaj napravit,jel 3gs 700 kn bolji..?
|
Citiraj:
|
Vlasnici 3GS-a dal mi možete komentirati ove faq.
Imam N95 8GB, pa ako su ove činjenice istinite, prelazak na apple mi bude kao šaka u oko! Nema file manager Nema Bluetooth slanja fileova sa jednog phonea na drugi ili bilo koji GSM. Vrlo slaba baterija? Mislim dal ga treba puniti svaki dan ili drži i dulje? Uređaj se ne može koristiti kao usb memorija Uređaj je ovisan o iTunes i bez njega se ne može ništa prebacivati sa PC-a, instalirati i sl. |
Citiraj:
Sve se da rijesit :) |
Onda ok!
Nisam korisnik koji svaku sekundu vadi mobitel sam da ga pokaže nego ga vadim kad mi treba. Pa predpostavljam da mi baterija bude trajala dulje od jednog dana. Znači, kad ga prištekam na bilo koji komp on ga može prepoznati kao mass memory device? Nadam se da ove tvrdnje ne trebaju posebno rješavanje nego je to serijska normalna opcija softwarea bez nadogradnje softwarea i dodatnih programa! Jer ak su to sve dodatne opcije za koje moram tražiti cracked software po netu i sl onda je uistinu šaka u bulju! |
Citiraj:
iskusnom korisniku 5min posla ;) |
Znači kolko god da je uređaj na glasu isto tolko je u banani za prosječnog korisnika.
Problem, tebe budem onda angažiral da mi pokažeš kaj treba :) Za uzvrat prejdemo klijeti na roštiljadu! |
Citiraj:
Kaj se tice JB-a i softwarea, mogu te usmjerit na kojim stranicama sta skidas, sad dal se puno toga promjenilo prelaskom na 3,0 fw neznam, jer sam ja svojeg prodao dok sam jos mogao dobit pristojnu cijenu za njega. Ja kupujem HTC Touch HD :D (malo za promjenu, da vidim kak WM dise :)) |
Od HTC-a sam koristil diamond i touch 1.
Touch im je bil tak tak, al diamond ogromni napredak, uređaj mi se jako dopal sa izgledom menija, brzinom, kvaliteta izrade, čvrstoća materijala i vrlo elegantno izgleda, al nedaj bože da ga krivo pogledaš ostane flek na njemu! To mi je bilo koma! Sad imam priliku za apple a i naglasili su da je presvučen xxxx? materijalom tak da mu površina više nije fingerprint magnet te se flekovi ne primjete tak jako! Al da plačam punu cijenu definitivno bi uzel HD. I zadnje pitanje kaj se sinkronizacije tiče između pc-a i iPhonea, dal se može napraviti kao na nokiji ili ne i dal ta mogućnost uopće postoji? Pitam jer imam oko 450 brojeva u nokijinom imeniku i pun kufer podsjetnika i datuma, pa da to prebacim na iPhone. |
Citiraj:
Diamond sam imal prilike drzat u rukama i ne djeluje mi bas extra brzo, na capke sam se nafcil na ajfonu :D. Imam informaciju od decka koji je imao i diamond i hd (i ajfon) i veli da je hd puno brzi. Dosta spama :spam::D:D |
|
Isao sam u T-mobile provjeriti novi 3GS...
Nevjerojatan je. Video je nevjerojatan. Iste aplikacije pokreće 2 puta brže, ne pretjerujem. Svugdje je puno, puno odazivniji koliko to može biti jer nije ni 3G kao Windows. Jedva čekam da stigne i u moje ruke. PS. Da ne spomenem koliko RAMa ima slobodnog, backgrounder će radit u punom formatu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
uglavnom, sto se tice navedenih potreba, iphone nije za tebe jer je sve navedeno katastrofa. ne mos ga koristit kao prijenosnu memoriju, ne mos prebacivati muziku i sl kod nikoga nego samo kod sebe preko itunesa. itd itd... ovo sto ti govore da se moze... da, moze se, ali je toliko komplicirano i neprakticno da gubis svaku volju za takvim nacinom rada.. |
poz
dobio 3gs iz kanade..sve napravio i radi..ali neradi 3g samo edge...postavke su data.vip.hr 38591,38591. di grijesim |
Citiraj:
Citiraj:
|
Osim kaj ok izgleda i ima neke funkcije koja nemaju ostali GSM uređaji iPhone definitivno nije za mene!
Osim da se malo šminkam okolo kak imam iPhone! A za bateriju 2 dana je ok, a imam cijelu kuću punu štekera pa nije problem pogledati indikator da vidim u kakvom je stanju baterija! Isprobal sam ga i sve je ok, ali naviknul sam se na nokia sistem rada gdje se sve može. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:31. |