![]() |
Citiraj:
A o tome što ti znaš da drugima jasno je tvoj problem. PS - isprika može i na PM ak te sram ovde ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo je predobro! Ajde Bu..o, ispricaj se decku, vidis da nije pohvatao tvoje judomasonskourotnicke price iz prve pa se sad osjeca mentalno oskvrnuto... :D |
A tema je kao loto tiket.My ass..same isprike. Trebamo se mi tu na forumu udružiti,svatko 100kn i 2 broja,i odigrati 12 brojeva,i doviđenja,nisam gledao koliko je to kombinacija,ali je dosta love uplata čini mi se..i kasnije bratski dijelimo.:D Tu četvorku kad zdrmamo.:D 12/39 skoro 33%. Dovoljno.
|
mislim da su bile neke procjene da trebas potrositi 60 milijuna kn da odigras sve kombinacije i osvojis lotto.
e sad fora je da ti neosvajas tih 42milijuna sto ih reklamiraju vec od toga 40 % pojedu davanja porezi bla bla dakle da ti se isplati odigrati sve kombinacije jackpot bi trebao biti cca 120milijuna kn i naravno ti bi trebao imati 60 za uplatiti :D |
Citiraj:
:D Jer s onim o pametnim umovima i Pametnome dosta nije nikog uvrijedio, tek utvrdio poznatu činjenicu da nismo svi na istoj razini, nisam primjetio da je nekog poimence ili po nicku spomenuo. Sapienti sat :D @Codiac, mislim da bi trebao uplatiti oko 90 milja kuna za odigrat sve kombinacije, računali smo nekaj na poslu neki dan :D |
Citiraj:
Koliki je porez na dobitke u igri Loto 7/39? Prema Zakonu o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara od 8.srpnja 2002. godine, na dobitke se ne plaća porez |
Citiraj:
MisterM, primi najdublju ispriku sto si pronasao da te moj komentar pozicionira s druge strane pametnih umova :) Citiraj:
Citiraj:
Ovo postaje kao kad Japanski turisti putuju sa vodicem po glavnim gradovima US-a, pa ih vodic odma upozorava : Paz'te sto radite i pricate, jer ovdje se svako tuzi za najmanju sitnicu. |
Citiraj:
@Visage Aaaaaaa, Bu..., svaka ti dala, lepo si se to ispricao, neka... :D |
I tako, ode još jedna tema u spamaru, prepucavanje i navlačenje kožice...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:01. |