![]() |
i,dokle si potegao ne bitno koliko je bio dugo ovaj e8400..
i 8800gtx |
Pa jesi barem zatvorio (tj. pritvorio i sastrane zatvorio rupe sa ručnicima ili nečim sličnim) vrata od frižidera ili si ostavio tako otvoreno?
|
a bilo je naravno zatvoreno..dobro dihta to sve samo sam otvoril i poslikal da se vidi kak to izgleda...
@blava: a nisam daleko došao sa procom...došao sam na 495 FSb s multijem 9.5....nije baš neš al dobro...:D..barem sam probal |
Kapljice ti se stvaraju zbog hlađenja ne grijanja, nema ti to veze sa
Citiraj:
Ovo se može izbjeći ili dodatnom izolacijom na kritičnim mjestima, ili isušivanjem zraka (koliko je moguće) kojekakvim sredstvima (sjeti se one famozne vrećice iz kutije kada npr. kupiš nove cipele- "silica gel"). Dakle, trebalo bi pustiti konfu "da odstoji koji dan u frižideru", i da ti adsorbensi učine svoje...no, mislim da bi bilo izvodivo...isto tako- bolje u ledenicu, slijedeći puta :D Sve u svemu- nije glupiranje, dobro si to zamislio ;) |
Citiraj:
ti nisi normalan:roller:komp u frizider stavljat :zdero2: koji je to kuler od proca?? |
Mugen
|
Nije prvi koji je to napravio... Prije dosta vremena je bio i Razer nešto slično izveo samo je on postigao dobre reze (ako se dobro sjećam u igri je bio E4400 ili E2140?)
|
Ima na XSu toga dosta.
Fora je :D Samo što na XSu donesu friđ u sobu, tak da ti ekran nije baš na sudoperu :D |
Ma treba kupit posebni frižider ili škrinjicu samo za takve stvari... već sam razmišljao o tome :D
|
Kondenzacija ništa?
|
Staviš 5-6 ventova da raspuhuju i izoliraš ploču pa nebi smjelo biti problema :D
|
ma imam sad neš drugo u glavi...razmišljam da to sve stavim u jednu vreću i dobro zadihtam i onda u škrinju :D...no o tome kasnije... :D
samo me malo trta što se tiče napajanja....:D |
Citiraj:
Nemoj napajanje, ipak, vuci samo kablovinje ;) I dobro kaže maX, treba neku ledenicu malo modati samo za te stvari. A vlaga bi se mogla riješiti i ovim pristupom. Hibrid? :D |
Citiraj:
|
Obični frižider je nula za to. Preslabo je to. A račun za struju bi bilo popriličan s obzirom da mora raditi stalno da pokuša održati nisku temperaturu. Zamrzivač je ono što valja. S druge strane treba paziti na ostale komponente kao što su diskovi, napajanje i slično. Kondenzacija je najmanji problem jer bi se ona javila tek kad bi se komponente izvadile van iz zamrzivača...Iako sam ja mišljenja da to sve zajedno nema smisla, i jedino što valja je kombinacija zima+hladni zrak+dobar hladnjak+jak vent=zabava.
|
ovo je najbolje kulermaster airfrizider :beer:
http://scottblaska.com/wp-content/up...ont-thumb1.jpg |
Citiraj:
Voila- "tribrid solution". :) |
ma to s uljem mi se nikako ne sviđa da ne polijem po komponetama ili već neš...ugl...mislim staviti to u nepropusnu vrećicu nekak i onda samo u škrinju pa ćemo vidjet kakve će biti temp :D
samo me još jebe napajanje....jer ovi kablovi su stavrno kratki....tak da ću vidjet kaj se bude po tom pitanju poduzelo.. |
e DomagojX dokle je isla grafa 8800gtx,koji je bio zadnji stabilni clock pod tim uvjetima hladjenja...;)
|
iskreno nisam grafu skoro ni pipnuo bila je na 660/1060/1530 što je skoro ništa...uglavnom sam prčkao po procu i kako su se počele stavarat kapljice jednostavno se nisam htio više zajebavat pa sam izvadio sve van...kad budu neke dobre reze onda javim :D
|
hehe probaj ju namuciti malo,super je grafa pa bacis 3dmark 06...nego,super ideja samo da uspije duze potrajati...:D
|
vidi el imaš doma one vece zepterove posude za zamrzavanje koje mores odma i vakuumirat sa onim "strojcekom", al neznam el bi ploca stala nutra:D
|
ploča bi...ali nebi cpu hladnjak i grafa :D
|
jel se na antec three hundred moze sa prednje strane dodat dva ventilatora?
il se to meni samo cini:D |
moze se link
|
ok,hvala :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:27. |