![]() |
Re: Re: Re: Re: Re: Koju nakraju MBO???
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako nije oprtunističkim, već opOrtunističkim, onda se stotinjak piše 100-tinjak, a ne 100njak.:smoke: |
Citiraj:
|
Re: Koju nakraju MBO???
Citiraj:
epox 8rda(3)+ , 8rda3I , abit NF7-s/sl :smoke: |
Citiraj:
uffff...... ne isplati se dalje prepirati. Pametniji popušta. Doviđenja. |
Da ne govorimo kolika količina "znanja" i potkovanosti je preuzeta sa Googlea...
Bubbi je to poznato, zar ne ?! Da ne pitaš "što je pjesnik htio reći", koliko sam pratio tvoje postove toliko mogu reći da sam i ja mogao napisati/prepisati sve sa googlea, ubaciš "pipeline", malo dotjeraš i popoljuješ berena, ukucaš "Warp theory", središ, prevedeš i prosipaš tuđe znanje... Tako da pomalo i sumnjam da si baš hodajuća brittanica. Na ovakvom mediju to je teško procjeniti. Ali da ploče od 250kn (npr. ECS K75SA itd.) mogu pristojno služiti najvećem dijelu korisnika to definitivno stoji, ali ako se netko namjerio na OC, divljačke ploče i XYZ-tu nepotrebnu komponentu to je njegovo pravo jer su njegovi novci u igri, može odvagati mišljenja i odlučiti kojim će putem krenuti ,PCChips za 250kn ili Asus za 800kn! Up In :smoke: |
Citiraj:
Ovo je zadnje od mene. |
... a zadnja je moja.
ljudi moji malo oladite. likovi poput bubbe su iskusni u besmislenim raspravama, tak da ga nemojte hraniti kad počme pričati ovakve gluposti. bubba, nećeš biti banan, ali ako misliš provocirati odi nekam drugdje. konstruktivni razgovori su OK, ali daj malo pristojniji ton i nemoj ići u stranu. ključ u bravu jer ovo više nema veze s temom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:22. |