PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Koju nakraju MBO??? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=14765)

Bubba 30.11.2004. 10:14

Re: Re: Re: Re: Re: Koju nakraju MBO???

Citiraj:

Originally posted by N!NO
Necu ulaziti u ostatak rasprave, samo cu cu reci da upravo radim na jednom stroju koji ima SIS cipset. Nebrojeno puta sam ga zelio izbaciti kroz prozor. Ne zato sto ga ja ne znam podesiti nego zato sto ne valja. Nit je brz, nit je stabilan... Koma.
Mozda su drugi bolji, ali cisto sumnjam...

Ja sam imao toliko problema sa 99% chipseta na trzistu da sam ih skoro bacio u smece. Sto potvrdjuje i ovo tvoje, samo ja sam takvo nesto imao na SiSu na P4 platformi i starim P5xC David i Simbad chipsetima. No to je bilo podosta davno, i stvarno nisam naletio na SiS za socket A koji je bio grozomorno los. Ne da ti ne vjerujem da postoje takvi, u svakom zitu ima kukolja, naravno.

Bubba 30.11.2004. 10:16

Citiraj:

Originally posted by Emissary
Buba ti nonstop ulijećeš sa svojim oprtunističkim postovima, primjerice one prepirke oko pipelinea:smoke:
A kako se tocno manifestira moja korist glede tog opOrtunizma?

Bubba 30.11.2004. 10:20

Citiraj:

Originally posted by Gabre2
gospon Bubba, koliko vi imate godina?
e pa vrijeđate. Kad sam rekao za dobitak u performansama, kako sam i napisao: ploča + Barton
i dobije se puno.
a sad po oproštenju: čkomi!
nisi dostojan gubljenja vremena s tobom. Idi se igraj sa svojom pločom. :burn:

Zanimljive paralele. Mada opet sumnjam, jedino ako nisi presao na nekog jaceg bartona, buduci da razlika od 100njak MHz tesko moze donijeti 30% bolje performanse...

Emissary 30.11.2004. 10:58

Citiraj:

Originally posted by Bubba
A kako se tocno manifestira moja korist glede tog opOrtunizma?
Uvijek tražiš nekakve greške i lapsuse kako bi nam demonstrirao svoje uzvišeno tehničko znanje - oni koji malo potraže tvoje postove vidjeti će, recimo, kako si napao Franu zbog "lošeg" članka o BIOS-u još prije dvije godine, a istodobno se hvalio svojim člankom o spajanju dviju žica s ciljem pokretanja ventilatora. :clap: :clap:

Ako nije oprtunističkim, već opOrtunističkim, onda se stotinjak piše 100-tinjak, a ne 100njak.:smoke:

Bubba 30.11.2004. 11:30

Citiraj:

Originally posted by Emissary
Uvijek tražiš nekakve greške i lapsuse kako bi nam demonstrirao svoje uzvišeno tehničko znanje - oni koji malo potraže tvoje postove vidjeti će, recimo, kako si napao Franu zbog "lošeg" članka o BIOS-u još prije dvije godine, a istodobno se hvalio svojim člankom o spajanju dviju žica s ciljem pokretanja ventilatora. :clap: :clap:
Ako nije oprtunističkim, već opOrtunističkim, onda se stotinjak piše 100-tinjak, a ne 100njak.:smoke:

E moj Cicko, em si senilan, em si nepismen.

>>>KUKY-vk<<< 30.11.2004. 11:35

Re: Koju nakraju MBO???

Citiraj:

Originally posted by Beast_Cro
Namjeravam si uzet Athlona Mobile procesor i malo ga OC, nista previse (ne do limita), pa me zanima koju bi mi (nForce2) maticnu preporucili da je dobra za to, a i da ima odlicne ostale funkcije i performanse???

btw. zasad mi je najprivlacnija ASUS A7N8X-E Deluxe (socket A). A sve vise cujem pohvale na Abitove ploce... komentirajte ako se ne slazete s tim izborom ili ako znate za bolju.

unaprijed zahvaljujem! pozdrav... :cool: :confused: :confused:

epox 8rda(3)+ , 8rda3I , abit NF7-s/sl
:smoke:

Gabre 30.11.2004. 11:45

Citiraj:

Zanimljive paralele. Mada opet sumnjam, jedino ako nisi presao na nekog jaceg bartona, buduci da razlika od 100njak MHz tesko moze donijeti 30% bolje performanse...

uffff...... ne isplati se dalje prepirati.

Pametniji popušta.

Doviđenja.

CatKiller 30.11.2004. 11:47

Da ne govorimo kolika količina "znanja" i potkovanosti je preuzeta sa Googlea...

Bubbi je to poznato, zar ne ?!

Da ne pitaš "što je pjesnik htio reći", koliko sam pratio tvoje postove toliko mogu reći da sam i ja mogao napisati/prepisati sve sa googlea, ubaciš "pipeline", malo dotjeraš i popoljuješ berena, ukucaš "Warp theory", središ, prevedeš i prosipaš tuđe znanje...

Tako da pomalo i sumnjam da si baš hodajuća brittanica. Na ovakvom mediju to je teško procjeniti.

Ali da ploče od 250kn (npr. ECS K75SA itd.) mogu pristojno služiti najvećem dijelu korisnika to definitivno stoji, ali ako se netko namjerio na OC, divljačke ploče i XYZ-tu nepotrebnu komponentu to je njegovo pravo jer su njegovi novci u igri, može odvagati mišljenja i odlučiti kojim će putem krenuti ,PCChips za 250kn ili Asus za 800kn!

Up In :smoke:

Emissary 30.11.2004. 11:51

Citiraj:

E moj Cicko, em si senilan, em si nepismen.
E moj Bubba, em si glup, em si naporan.
Ovo je zadnje od mene.

horza 30.11.2004. 11:56

... a zadnja je moja.
ljudi moji malo oladite. likovi poput bubbe su iskusni u besmislenim raspravama, tak da ga nemojte hraniti kad počme pričati ovakve gluposti.
bubba, nećeš biti banan, ali ako misliš provocirati odi nekam drugdje. konstruktivni razgovori su OK, ali daj malo pristojniji ton i nemoj ići u stranu.
ključ u bravu jer ovo više nema veze s temom.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:22.