![]() |
Citiraj:
dva puta sam probao ps now i prek PC-a i prek PS4, brzina doma mi je 100 mbit/s, sve je trzuckavo, boje isprane, razlika između YT videa igre (x360 i PS3 verzija) i tog sranja sa ps now je ogromna, probao cca 10 igara, sve je bilo jako lose optimizorano (bar po meni). |
Bloodborne - nula bodova.
Vjerojatno će ga u jednom trenutku staviti, ali sigurno ne tako skoro. Ako imalo voliš Souls igre - konzolu vrijedi nabaviti samo zbog toga. |
Citiraj:
Meni stvarno radi bez ikakvih problema i koliko vidim boje se identicne kao i da se nativno igre igraju. Unutar nekih 30h izbacilo me jednom, ali to jer mi se mobitel updejtao prek wifi-a :D I imao sam možda 2-3 kraća laga neku večer, ali pošto dijelim wifi, nekako sumnjam na nekog u kuci :D I btw, ja sam na 30 mbit. |
Citiraj:
bio sam ugodno iznenađen kako je sve radilo bez ikakvog input laga. |
|
Easy GOTY!
Igre na ovoj razini (kvalitetom i kvantitetom sadržaja) izlaze svako nekoliko godina (5god od gta5, 3god od W3) i rijetko koji proizvođač ih je u stanju uopće napravit. Po meni Next "big thing" za PC je Cyberpunk 2077 i za konzole Last of us 2 |
ma ode godišnji, bolovanje, ženin godišnji ako treba koristim...čini se kao da 5 godina čekanja da rockstar sastavi nešto se isplatilo :)
|
jedini dev osim CDPR-a kojem se bez beda moze bacit pare za preorder
ovo ce bit igretina samo takva, uopce ne sumnjam :) |
Ovo će biti čudo od igre, preorderao sam ju još prije 2 mjeseca u santa domenici po cijeni od 380 kn i nakon ovog gameplay videa mi se čini da mi neće biti niti najmanje žao :D
|
Dođe mi da kupim PS4 odmah sada kad vidim gameplay. A i konačno da jedinicu odigram... :D
|
Za jedinicu moraš PS Now ili ako su je uspjeli izemulirati u pristojom framerateu.
Ili nabavi PS3 :D |
Ovdje ne vidim RDR, vidim The Witchera u svijetu divljeg zapada.
|
Sve mi se cini da cu i ja istrest pare za ovo. Odlicno izgleda. Bit ce lijepo odigrat to nakon Call of Juarez 1 i 2 :)
|
Koliko vidim za PC nema niti bude? Šteta. Izgleda fenomenalno.
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Zapljenit ću bratiću PS4 Pro 1TB kad škola krene pa kupim igru :) bude to vrtilo normalno jel?
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
samo opet igraju prljavo pa bi umočili dvaput :) GTA 5 model, prvo za konzole pa neko vrijeme nakon toga PC; nestrpljivi kupe dvaput. |
Itekako ce vrtit :)))
|
To ili god of war će vjerojatno biti igra godine
Citiraj:
Najobičniji GTA u western settingu sa borbom preuzetom iz max paynea čija su prava kupili za 3 dio (također implementirana u GTA V uz RDR) Citiraj:
Ne mora značit, RDR nikad nije došao na PC |
Citiraj:
|
Citiraj:
ali neslužbena verzija drži vodu: drastično drugačija PS3 arhitektura i kod koji je bio takav kaos da portanje nije imalo smisla. PS4 je druga priča. Osim toga, PC se već dugo spominje s raznih strana, tako da se kladim da će nakon nekog vremena izaći. Kako god, PS4 verziju filmskog fps-a nabavljam samo i isključivo ako na kraju ipak bude ekskluziva za konzole. |
E, jel NETKO može promijeniti naslov teme, ovaj Read bode oči...
|
Ovo odlicno izgleda. Igrao sam jedinicu na xboxu prije 10 godina. Kak vrijeme leti 😱
Ceka se bozicni popust. |
105GB ima bez day one patcha :D
|
|
OMG, jedva čekam :)
|
da bar neki hint negdje daju da će doć na pc kad tad, neznam dal mogu progutat 30 frejmova više
|
Ne vjerujem da ce biti ikakav hint u neko skoro vrijeme. Cisto da sto vise prodaju, pa onaj tko bude kupio za konzolu, vjerujem da ce dio igraca kupiti i za PC.
|
Citiraj:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...0c&oe=5C5D16E3 |
da vidjeh :D, a jbg od mene neće pare vidit, eventualno remaster na ps5 u 60 FPS-a
|
Dajte mi neki video koji pokazuje razliku između 30 fps-a i 60. Stvarno mi nije jasno šta ljudi oko toga stalno baljezgaju.
|
daj me nemoj zaj***
evo prvi na yt aj da si reko razlika 60 i 144, iako je i tu ogromna ali 30 i 60 :S |
Dajte mi za pccccc:hitthewal::fuming:
|
Ne znam stvarno, ovako kad gledam vidim razliku, al kad upalim igru i igram stvarno mi ništa ne smeta.
|
Citiraj:
Al da probas 120 pa onda 30 bilo bi ha?:nono: |
Stari moj osjeti se cim padne s 60fpsa na ~45, a kamoli ne razlika izmedju 60 i 30 fpsa...
|
nadam se da mirko zapravo zajebaje
|
Jel ne bi trebao ps4 pro vrtit u vise fps-a?
|
Citiraj:
Hoćemo baciti oklade po pitanju objave da izlazi i za PC, tj. kada? :D Previše je para u igri da bi T2 propustio priliku, s GTA su omastili brk samo tako. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:05. |