![]() |
|
Ova igra , je , ukratko ,ono što je GOTHIC 3 trebao biti.
|
|
|
|
|
|
|
|
Citiraj:
|
@TheEmpress..sve dok ne naučiš koristiti spoiler brisat ću ti postove :)
Edit: TheEmpress ovo zadnje ajde i nije bio spoiler ali ono prije je. Sorry na ovom zadnjem na brzinu sam preletio. :) @LorD ClockaN..da može se ali nije cool iznositi dijelove igre što i kako napraviti jer uništavate gušt igranja onima koji sami žele proči igru bez da pročitaju riješenje ovdje na forumu. Stoga spoiler savršeno dobro funkcionira. :) |
da bezveze...
ovo je topic o igri, a nesmije se pisat nista... |
Citiraj:
|
Danas igrao i zadovoljan sam samo sto se vrti lose dosta, konfa iz siga 30fpsa@medium 1680x1050 :D
|
Citiraj:
Inače, za vas koji još niste probali igru, evo i prve hrvatske recenzije pa si bacite oko. Ako ste fan RPG igara na PC-u ovo bi morali probati... RECENZIJA: Risen |
probao igru i mogu reći da mi je zanimljiva :)
radi sve na max detaljima bez trzanja :) reza 1680x1050 :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Yey!!!!!! Upalila sam igru i loadala save od harbour towna, da probam ovu foru s 1 i uspjela sam izvadit oružje. Od sreće sam prvo tu doletjela se javit. :D
|
Jel ko ima problema sa laggom??
Cujem da se neki ljudi zale...bez obzira na kvalitetu hardwera... Do ceg bi moglo biti? |
Imam problema promjeniti komande u igri....igram s strelicama, pa sam htio dati skok i cucanj na ctrl i shift ali mi ne radi, isto kao i ostale tipke (1 ne radi, 4 iz nekog bizarnog razloga radi, 7 ne radi, isto kao sto mi ne radi del, end, pg down....)
Jel neko moze samo isprobat? edit: Sad mi iz nekog razloga na numeričkoj radi ali mi i dalje skok (ctrl) i right shift (čučanj) ne radi makar tako piše u komandama - čudno |
meni sve ok i nisam primjetio nikakav lag
|
Zapel sam, kme!
Zapeo sam i to odmah na početku - ostavim Saru u napuštenoj kući i trebam kao pogledati kaj ima novog na otoku. Nađem neki napušteni KAO hram ili kaj već je, padnem dole, dignem lever za zatvorska vrata, ubijem onog divovkog leptira i to je to. Ne mogu ništa više naći i vrtim se u kurg. Prešao cijelu plažu i sve što sam mogao, a ništa nemrem naći. I na karti mi se ne vidi ništa. Totalno crnilo.
Help :zdero2: EDIT: ježiga, razdanilo se pa sam skužio put :D |
neznam u cemu je problem, koliko se sjecam moras doci do one kuce pred kojom je neki frajer tamo nabavis mac zatim malo popricas s njim(porucis mu da ti cuva saru) i onda te on otpelja do monkova
Citiraj:
probaj gothic3 sa community patchom 1.73 od 1gb :D koji upgrade igru na enhanced edition verziju i rijeseva 99% bugova jedino sta bez 2gb rama nemoj ni prismrdit igri, idealno bi bilo 4 p.s s ako imas malo jacu grafu s neta jos skines upute za modanje ini fajla i namjestis da se sve renda na dva tri puta vecoj udaljenosti i da vidis igre |
Konačno chapter 2. :D
|
a ja konačno chapter 4!!
i to sam već 20% riješio... edit: 40% |
Moze mala pomoc, pliz.....Kako se prolazi kroz onu plavu "zastitu" (barijeru)?
EDIT: zguglo da se tek kasnije dobiju scrollovi :) |
Odigrao sam nekih 10tak sati, ali polako, prolazim sve questove i češljam temeljito cijelu mapu i igra mi je prva liga. Mozda je mogla biti malo kompleksnija, ali stvarno je igriva i što je više igram sve mi je bolja. Ima li netko da je prešao igru? Koliko traje?
|
EDIT: Našao...
|
Recimo da sam na pocetku i hebu ne neki questovi tj. ovi:
LP |
Evo, pošto sam u trendu počeo sam jučer igrati Risen :D
Igra mi se čini sasvim solidnom (ne bih sad uspoređivao s jednim Oblivionom koji je ipak klasa za sebe), grafika leti glatko kako bi i terbala jel :D Riješio sam početne questove, trenutno sam level 2, otvorim character stats i vidim da imam 20 learning pointsa i sad mi nije jasno kako to rasporediti na skillove, klikam svugdje po statsima i 0 bodova, nikako potrošiti te learning pointse, vjerojatno je neka banalnost ali eto... :D Je li moguće da se skillovi i atributsi sami upgrejdaju kod level up-a? |
te pointove iskoristavas kod ljudi koji te mogu nauciti raznim skillovima, a ujedno i plačaš taj trening!
nemoj pumpat skillove koji ti netrebaju |
Moze pomoc,neznam od koga da nabavim skil za lockpick-anje...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mislim da netko u gradu |
Citiraj:
ugl. igra mi je fenomenalna jer sam i gothic obožavo samo što sad nema bugova (bar ih ja nisam imao) |
Citiraj:
Btw. još uvijek se šetuckam okolo bez ikakvog armora, kod koga mogu kupiti nekakvu limenku? |
prošo sam igru i od svega mi je najgore što imaš 5 vrsti armora i 3 helmeta, ugl ako radiš za dona onda kod njega moš kupovat armore ovisno koji si rang u bandi, jedini armor koji nemoš kod njega kupit moš nać u gradu kod onog kovača, tj. njegovog trgovca, ako si kreno u monasteri prvo onda neznam...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw. koje su cijene armora kod Dona? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:17. |