![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
I ja kažem :D Levithiana lako sredit, samo praktički 2 tipke ti trebaju, a to je ono ciljanje (što god da si staviš) i onaj skok naprijed. Dođeš na njega i samo ga udaraš, kad krene rukom prema tebi samo skočiš i opet ponoviš isto :D |
Baš me zanima što bi rekao kad bi se istovremeno protiv 3 Wendiga trebao boriti :D :D
|
Citiraj:
|
Ja upravo završio igru... Sudeći po tome kakav je kraj mislim da se definitivno može očekivati nastavak :D
|
meni je igra stvarno ok.grafika solidna i igra je super za malo izgubit vrijeme i pustit mozak na pasu.ja kad sam "skuzio" sve te kombinacije tipkica sve je islo ko po loju.sad sam na kraju.borim se protiv onog celavog operiranog pederka koji me je u filmu iznervirao do kosti.naime kad dodjem gore na vrh onog cuda i prvi put ga razbijem i kad kreten pocne pustat one roze zrake ovaj moj dlakavi kreten padne unutra i moram ispocetka.sad idem probat opet pa javim kaj se zbilo.
btw.samo me malo zivcira kaj ima bugova |
Meni je zadnji fight prelagan, više sam se namučio sa onim Mark I Sentinelom nego sa onim zadnjim :)
|
eto vidis kako kome ja sam onog kretena prosao a da nijedanput nisam krepal
|
Nisam niti ja, ali je fight duže trajal ;)
|
nije meni njega problem razbit ali kad ovaj moj kreten padne sa onog gore
|
Kad on pusti sa očima one zrake malo ti se uspori vrijeme i kad ti se to dogodi moraš napravit double jump na jednu stranu...
(spoiler) :D |
Da li može mala pomoč? Kako da izađem na kraj sa onim robotom, na vrhu zgrade, šta i kako da ga se riješim. Hvala na pomoči unaprijed.:chears:
|
Citiraj:
sa lungeom mu treba skocit dole na zglob ogromnog metalnog stopala(tak sam barem ja).mozes i ovak samo kaj ce ti biti puno teze doc do njega kad se ovaj kreten krece i pokusava te ispeglat. |
Jel nekom bio iritantan gambit, majku mu sa štapom tim, ffs lakše sam zaklao onog sentinela nego gambita. A da ne govorim o veselju kad uletim među 5-6 assasin žena sa štapovima pa me svaka od njih nabija na koplje XD
Sve u svemu odlična igra, god of war + prince of persia |
Citiraj:
Citiraj:
Što se tiče onih žena sa štapovima, rage fear + uključivanje ragea je dobitna kombinacija... Kad se one snađu nakon feara već ih ti sasiječeš 75% :D |
e kako sam ja mrzio tog pokeraša.kolki sam samo put morao prevalit da bi dosao do njega.a one tetkice, njih mi je bilo najslađe ulovit i bacit na/u nesto.najveca mi je bila fora natrpat ih u mjesalicu za beton
|
Citiraj:
eh dok ja napisem vec dobis par odgovora :D |
prešao sam igru i nije loša no sve bi bilo puno puno bolje da
1) kamera nije onako neizrecivo glupa (nemam pojma kolio sam puta morao ponavljat scenu zbog idiotizma koje radi kamera) 2) da mi ne treba kokošja nogica za vrijeme igranja 3) da čujem u svakom filmiću kaj govore a ne u svakom desetom I ne kužim Deathpoola se još najlakše ubije, skačeš na njega i to je to, Mark1 ista stvar, sasječeš mu stopala i ruke kad te ulovi Više sam se nayebo kad mi dođu tri ona Doom-alike kretenoida Citiraj:
gambita nije teško ubit nego me tamo yebe u zdrav mozak kamera max yebemu pa imaš edit :D |
Dobro, nije najlakše, ali je prilično lagano... Jedino je gadno što ga nemožeš "mazat" na podu kad sa lungeom skočiš ne njega jer te odmah nakon prvog udarca odbaci nogama :)
edit: @ Wolv - mah, prebrzo se množe postovi pa se nisam sjetio edita nego sam odmah išao na quick reply :D |
možeš nakon što mu prvi puta ode health praktički na nulu tj nakon prve regeneracije
mislim da sam mu cijeli jedan health ubio samo klikanjem M2 tj nakon lungea skačeš i zabijaš mu se u glavu onda se lik kad bude pri kraju opet teleportira na drugi kraj ...a ti ponoviš isto btw fala Bogu kaj mogu programirat tipke na mišu pa nisam morao lomit prste :D |
ja sam mislio na M1 kad je na podu, ono skakanje sa M2 me iritira jer predugo traje... Najljepše mi je klikat M1 kad je protivnik na podu pa ga Wolverine izmasakrira na brzinu :D
|
ne, meni je zakon baš M2 nakon lungea
pa kad slušaš kad se deru Nooo, Doooon't, Shiiiit (pogotovo oni ''nevidljivi'' roboti) :D |
Citiraj:
4-5 puta M1 i onda šečer na kraju M2 on skoči sve u slowmotionu a vidiš kak žrtva pokušava odgmizati i zaklanja facu :D Predobro |
Citiraj:
p.s. zanimljivu potkošulju wolv ima, obzirom da se i ona regenerira :D btw je imao netko problema sa povremenim trzanjem, meni tu i tam znalo malo lagat, doduše možda neki procesi u pozadini ... |
jok....meni sve dela kak treba, bez trzanja, laga ili tearinga
jedino sma znao tu i tamo primjetit poneki artefakt na pozadini a teralo je igru QX6850 na def, 8800GTS 512 na def na 1680x1050 da potkošulja je zakon... ne samo da se regenerira nego se pri tom i opere :D zakon je smash (jump + držiš M2) pa kad polete uloviš ih i mlataraš u jednu pa u drugu stranu i na kraju nabodeš na stablo, viljuškar, strpaš u mješalicu ili jednostavno baciš sa zgrade :D |
Hvala svima na odgovorima, idem probati proči.
|
Citiraj:
btw kaj koristite od special napada preferiram clawspin i drill :amen: drill ćak i jače likove pwna kad je upgradean |
drill, ali i spin kad je nabrijan pa traje pun qrac
|
meni su fora kombina cije sa F(grab)npr. kad frajer pokusava skocit copis ga za nogu i mlataras njime ko da istresas prasinu iz tepiha.ili pak sa lunge-om pa ga baci prek sebe na neki siljak
|
Citiraj:
Također Ali igra inače ide perfektno Citiraj:
Ovo moram probati, samo moram naći mješalicu :D |
Imaš ih na neboderu kad loviš Gambita
uloviš lika pa ga ovaj strpa u mješalicu |
Jedva čekam da to vidim, Wolvie bauštelac :D :D
Nego, ja sam pobjegao iz onog Facilitya, sad sam opet 3 years earlier :bonker: u Africi... taman došao do onog ogromnog tornja (Ion Emiter, or whatever), popeo se par katova, slučajno skočio sa zida dolje u provaliju ( :D ) i poginuo. Malo prekinuo, dosta za sad. Možda večeras nastavim, checkpoin je na samom podnožju tog tornja. |
wolwie bauštelac rula:D
|
Trenutno sam tamo u onom facilityu di prave Mark I
Pobjedio prvog Mark I Prototype (zayeban je... cijelo vrijeme čekam da ispali rakete da mu vratim) teško se popeti na njega jer je brz i skoro stalno okrenut prema meni. Našao onog ogromnog Mark I Sentinel, te upravo pobjedio drugog Mark I Prototypea, te sam sad tam kod onog polovičnog Sentinela. Lvl 23 sam... fino ide :) Nego... jel ovo slično mješalici? http://www.imagesforme.com/out.php/t539370_lol2.jpg http://www.imagesforme.com/out.php/t539369_lol.jpg :D :D |
Citiraj:
|
http://www.imagesforme.com/out.php/t540671_1.jpg
Šta napraviti sa Gambitom kad se popne ovdje^^ Ne mogu do njega, ako skočim blizu odalami me štapom a ne mogu skočiti tamo na onu drugu skelu... Nego, eno pobjedio onog ogromnog Mark I Sentinela... nije ni tak težak... samo treba puno skakati :) I došao do Bloba i njega isto pobjedio... sad sam kod Gambita. Inače, da se nadovežem za najčešče poteze...Lounge apsolutno svakih par sekundi u borbi koristim, brzo se krečeš između neprijatelja i teško te ulove, fora je kad držiš M2 pa claw pocrveni i pustiš a on mu napravi aperkat, i onda dok je u zraku najčešče ga grab-am i bacim dolje. Claw spin i znam često koristit kad me okruže, a claw drill nešto rijeđe, odličan potez ali nekak ga i ne koristim previše. Rage isto rijetko koristim al kad ga uzmem to je pravi show :D :D kak samo lete okolo :D Onaj Claw Cyclone je brutalno jak samo sto ga je teško kontorloriati, prvih 2-3 skoka OK među neprijateljima a kasnije odleti u MP3 :D A na kraju ovaj Bersek nikad nisam ni koristio nit znam kak ga koristiti (tj... pokrenuti...) EDIT: nevermind, skužio sam za Gambita... klasični deflect... EDIT 2: http://www.imagesforme.com/out.php/t540760_lol.jpg ahahahahahahah :D :D |
Claw drill i spin sam koristio svega par puta u igri i nisam ih uopće niti upgradeao previše (tek nakraju kad više nisam imao što upgradeati :D)... Najviše sam koristio Rage i Cyclone te naravno Lunge
|
i ja prešo igru,ok,da me nije tu i tamo naživcirala kamera i oni glupi skokovi,ali sam uspio uz poboljšan skok,siniša si uspio skočit do oblaka??:Dšteta da nema multiplayera.
|
I ja sinoč prešao.
Zadnja borba niš posebno teška. A stvarno, sudeći po završnom filmu u igri, definitivno možemo očekivati nastavak Neka recimo ocjena igre: 9 / 10 Bila bi i 9,5 da nije loše kamere, makar meni osobno nije predstavljala toliki problem i uvijek bi se snašao, ne mogu reći da sam ijednom poginuo zbog kamere. Svega sam par puta poginuo u igri, nekih 4-5 puta. Odična igra, preporuka i pol, zabavna, puna akcije, fantastičnih poteza. |
jel ima tko rijesenje za ovo...Pokrenem igru(za instalaciju),krene autorun i kad dodje do onog dijela da kliknem na install sam se ugasi prozor i dalje od toga neide.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:07. |