![]() |
Ja vam sutra javim kakvi su rezultati s frendom.
|
Citiraj:
Nego...jel ima kakva...mogucnost...da to dodje i do mene? : lol2 : : roller : |
Samo naprijed imate moju podršku:beer: :beer:
Ideja :burn: :burn: |
ah tolka potpora :D ko zna mozda nesto i bude od toga :D
|
samo recite... koliko trebam dobacit kabela da se produzi do tu... :D ili koju antenu na vrh mosora stavin...
a sta se tice novog operatora... nista, ama bas NISTA, ovo je vrhunski potez od strane HT-a , hrv. vlada je odje***** 2 - 3 mocne multinacionalne kompanije sa hrpom kapitala i dodjelila koncesiju nekoj optimi iz hrvatske? cekaj cas - tko ovdje misli da ce optima bit konkurenta HT-u? :rolleyes: |
Citiraj:
Iskreno aj isto ne ocekuejm prevec od novog opertaerajer do kraja 2005 nis! Do tada HT ovaj T scum ima monopol, ak cu ic na DSL onda iskon jer sad i oni imaju naplatu od započetih drugih 256MB. Ak se bu islo u tak nekaj ( DSL iz SI u RH) javite mi ja sam ZA. |
u danasnjim novinama naslov... Optima ce IZNAJMIT infrastrukturu od HT-a....
|
Mnego ... da se vratimo na WiFi :D
Mogu sudjelovato do max 2.500 Kn ( što baš i nije malo ;) ) Vjerujem da bi mogli računati i na stućnu pomoć oko izrade antena i slaganja razne opreme ( lik radi na FER-u, sys admin ili nekaj slićno :confused: ). Zna svašta. samo je malko lijen :D Kaj se tiće Slo - može se dopregnuti do nje preko kuće mojih staraca ( 1,5 Km od Zprešića, cca 25 km od Brežica ). Problem je u tome kaj nemamo nikoga u Slo :( Ali ako se nekaj zdogovorimo - count me in :D :beer: |
ako pristajete pomazem novcano, psihicki i ficki.... :)
|
Razgovarao sam s frendom. On je odmah na granici, ima bratića u slovaniji oko kilometar od njega i vidi toranj na sljemenu.
|
jel ja to vec vidim sljedeci PcEx meeting kod tornja na sljemenu :D ?
|
i oće bit kaj od toga??
|
E viš, to i mene zanima. Svi bili zainteresirani pa sad niš od toga.
|
pa sad sam slučajno vidio topic jebena ideja fakat al vidim zadnji post prije pun kurac:confused:
ak će se ić nekaj radit ja sam definitivno za,samo trebamo to pokrenut! reci kolko love treba za sve to nek se jave stvarno zainteresirani i krećemo!! : cheers2 |
Citiraj:
dajte nekoga ko zivi u sloveniji blizu HR granice i da ima telefon (moze uzeti DSL) |
Taj frend ima bratića u sloveniji i on bi mogao uzet.
|
i kaj se onda čeka?? :confused: :confused:
|
da fakat, ono, ajmo...akcija! imam ja ekipe u sloveniji, samo nisam ziher jel imam kaj u brezicama. cek cek...brijem da da! bum zvao lika...uglavnom Brezice pasu?
|
pa valjda pašu,ja nemam pojma o tim sranjima al ima tu dečki kaj se kuže pa nije problem :D :beer:
|
jel se iz Brezica vidi vrh Sljemena?
ajmo brzo, ako je odgovor potvrdan, uzimamo opremu, spajamo, a Slovenci neka naruce 4mbit DSL koji ce Hrvati zlorabiti :D :D buahahaha, ima da napravimo prometa vise nego sto je SiOL u povjesti vidio :burn: |
Ja sam rekao.
Frend ima bratića blizu u đeželi, a frend vidi toranj na sljemenu. Ejmen |
lako slovencima wlan, pa oni se s jednog kraja na drugi kraj slovenije spoje kabelom a ne potroše više od 100kn! kako ne bi vidjeli sljeme oni vide i bana jelacica na trgu, a kad smo već kod sprdanja slovenaca, znate zašto ni nemaju Big Brother??
pa zato jer nebi imao tko radit jer bi svi bili u kući, a kaže jedan tip, da on slovencima ništa ne da, da čak prođe kroz sloveniju u autu držeći dah, da im i ugljični dioksid ne da! |
i jel bude kaj od toga?
|
teško,sve je ostalo samo na riječima :rolleyes:
|
bas steta a bilo bi totalno zakon kad bi se to napravilo,brijem da onda ni 60km do popovace nebi bio problem dobacit
|
bas steta a bilo bi totalno zakon kad bi se to napravilo,brijem da onda ni 60km do popovace nebi bio problem dobacit
|
ne znam ja sam reko da bi pare dao,ali neko znanje o Wi-Fi nemam
|
ajmmmmmmm innnn tooooooooooo , ja vidim i sljeme i sloveniju i se se se se se kaj treba taman sam negdi na sredini a još mam i vikendicu na vrhu brega kraj krapine , wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:burn:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:06. |