![]() |
Zna li netko hoce li c901 na nase trziste? On bi bio idealan u ovom slucaju.
|
@Karlito, Dual LED ti je isti drek kao i LED. Nije gotovo ništa bolja situacija te se nemre mjeriti sa Xenonom.
@Bruno, zadnje što sam gledao, uopće nije najavljen da dolazi kod nas. Jedino da nazoveš uvoznika za HR i pitaš da li se može mob naručiti iz susjednih nam država. Svijet Medija ti drži SE mobitele, probaj ih kontaktirati... http://www.svijet-medija.hr/Article....0&Sort=&Page=1 PS: Mob je prelijep:care: |
jel ima mi neko nešto pametno reć o nokiji n82, napikirao sam je, cini mi se savrsen za moje potrebe, nema touch screen, ima audio jack, xenon, podrzava velike kartice... baš mi se sviđa..malo je star al cini mi se dobar...
|
Ako ti izgled i tipke sjedaju (meni su tipke bile iznenađujuće sasvim dobre, a boja poželjno crna) mob je odličan sa vrhunskim foticem s xenonom (tehnicki brat n95 8gb sa manjim ekranom i xenonom) i manje vise svime sto mozes pozeljeti
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Mislim da do danas N82 nema direktnu konkurenciju. Najčešće se stavlja pokraj N95 i N95 8GB ali razlika nije mala.
Recimo N95 classic ima lošiju bateriju, nema Xenon, ima duplo manje radne memorije i ogromna je. N95 8GB nema Xenon, nema zaštitu leće, ima ok bateriju i isto 128MB rama kao i N82. Jedino po čemu je N95 serija "bolja" je veći ekran i multimedijalne tipke. Ostalo je sve na strani N82 tako da mislim da tu nema konkurencije. Samo onaj Xenon vrijedi zlata kada pogledaš slike od N95 u low light ambijentu. Eventualna konkunrecija N82-ojci ti je 5800XM ako ti stvarno ne treba kamera. N82 ima bolji software, stariji je i samim time je dorađeniji te ima bolju bazu aplikacija te ima bogovsku kameru naspram 5800. Dok u drugu ruku, 5800 ima jedino bolji ekran od N82. Pa ako se orjentiraš na filmove, web i sl. multimediju, onda je tek 5800 bolji izbor. |
Odustao od svega, cekam c901. Mob jednostavno ima SVE STO ME/JU ZANIMA. I Xenon i bateriju i tipke i ekran, i slike i sve. GPS ne treba SYMBIAN ne treba,WI-FI ne treba. Samo da ne docekam jesen dok ne dodje hehe.
|
i ja isto cekam C901. imao sam i K850 i C902, ali sam se vec 3. put vratio na K800 (uglavnom zbog xenona). tako da cekam C901 (koji je uglavnom C902 s vecim ekranom i xenonom)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: I da, zaboravio sam reci da je potpuno bio krepao. Ni SEUS nije pomogao, ni novi EROM, nista. morao ici na servis u ZG |
Sto bi bilo najbolje do 2500 kn (oglasnik) :) A da ima velik ekran, dobru kameru. Ekran ne mora biti tač, ali more :)
Hvala :) |
M8800 Pixon
LG KC910 Renoir BTW Dolazi novi Pixon tj. Samsung M8910 Pixon12, izgleda da su ubacili w-lan kojeg "stari" pixon nije ima, jacu kameru, amoled ekran duplo vece rezolucije, te neke optimizacije u softwareu.. Kod nas bi triba doci krajem 6.mj.. Vjerojatno ce ga tele2 imati u ponudi, posto je "stari" pixon cca 1800kn u pretplati ovaj nebi triba biti puno skuplji... Preview: http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=7150 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:37. |