![]() |
Citiraj:
(isprika Cod5 fanovima, al to je moje misljenje) |
More of the same.....
|
Je, ja sam negdje isto naletio na članak gdje se piše o mijenjanju naziva.
Ak se mene pita, to nije uopće loše, jer MW je postavio standarde koje će mi neka druga igra teško dostić, bar do sad nije, pogotovo ako pričamo o multiplayeru. A i obzirom da je Treyarch upropastio i tricu i peticu (tricu zbog toga što je uopće nije plasirao na PC, to mi je dovoljan razlog), nije ni čudo da se IW želi odvojit od takve reputacije i krenut svojim putem, sa vlastitim čistokrvnim proizvodom za koji će gameri znat da valja. IW nas navuko na MW, čekali ko budale WaW, misliš si da može bit samo bolje, a kad ono...sasvim druga priča, SP još nekako ajt, odigra se, nije loše, al nije to to. To je moje mišljenje o WaW-u naravno, jednostavno mi ne leži, nije da pljujem po igri. Tako da :goood: za promjenu naziva, mislim da će igračima to najviše koristit. :respekt: EDIT: Pronašao članak http://www.gamercenteronline.net/200...2-name-change/ Ukratko: Responding, a company spokesperson told us as to the reason why. “Modern Warfare has taken on such a life of its own, it has become our focus now,” |
Ma cod5 je zapravo odlična igra samo et... nije to to!
Ja sam bas za obrnuto,da treyarch promijeni ime iako to ne bi funkcionirao jer ce kasnije njihove igre samo call of duty u imenu prodavat...ugl. svejedno je,glavno da je dobra igra |
Citiraj:
|
izgleda predobro...
|
Citiraj:
|
gimme gimme gimme http://www.croportal.net/forum/image...d4e5e7563a.gif
|
|
napokon neki novi COD.....
cod4 mi je bio dobar jer mi je oonaj WW veec isfuran tako sam i 5 igrao preko volje ali ovo mi bi moglo biti nesto dobro,nadam se da imam istomisljenike :D |
Uf, izgleda stvarno odlicno. Dode mi da napravim preorder.
|
Ma pih - nemaju ni zombije :D
|
Zanimljivo izgleda, sam da neubace je***a vozila .
|
Samo da ne bude pasa :rolleyes:
|
Citiraj:
ko da ga čekaš 5 godina :D zadnji nastavak izašao u 11 mj |
Svidjaju mi se snijeg i ove motorne sanjke...
|
Citiraj:
|
jooj samo da bude kampanja kao u cod 4...nesto predobro,dramaticno i puno preokreta...najbolji je kraj definitivno i ako bude multiplayer dobar hmmm ne znam...:D:p
|
Citiraj:
|
COD4 obožavam, WW2 mi je dosadio, jedva čekam MW2 ;) Ako je Barrett & Desert ;) u igri ja zadovoljan.
|
Damn, mislim da će se gadno zayebati sa ovim silnim vozilima u MP-u
Četvorka će i dalje ostati neprikosnovani kralj MPa |
Citiraj:
|
Ne dajte se zavarati, zar stvarno mislite da bi IW dozvolio da fanovi ne igraju igru samo zbog vozila? Kao prvo, oni će to napraviti majstorski, pa makar mi (nam) se ne sviđalo. Kao drugo, sigurno će biti modova sa i bez vozila. Kao treće, volim Battlefield :D
|
ovo sto se na ovom filmicu da vidjet izgleda predobro samo se nadam da nece biti prezahtjevno
|
Koliko ja znam... msilim citao u GamePlay-u i na internetu... ovo je novi serijal... i nema vise veze sa Call of Duty-em... serijal se zove Modern Warfare i pocimlje od MW2...
|
tako je, barem sve povuda tako piše
|
da to sam i ja cuo
|
|
nice
|
kako dobro izgleda.svaka im cast
|
Citiraj:
haha, sta i tebe su zajebavali hahah |
Zbog njih ne igram CoD5.
|
|
trailer zgleda.....bolesno :D
samo,cini mi se da smo dosli do stupnja di grafika stagnira a igra ko da je neki mission pack od 4ke....no sacekajmo i vidimo :) |
Citiraj:
Al ipak se vidi da su malo ušminkali grafiku, zategnuli bore :D Posebno mi dobro izgleda voda na traileru prije. Nek se oni drže provjerenog (bar za sad). Ionako, igri sa ovakvim gameplayom ne treba nekakav KRAYenđn da bi bila dobra :kafa: A u MP ionako pogasim večinu efekata i sličnog, tako da... |
Citiraj:
Isto tako vozila su premoćna (samo da osjećaj ne bude šugav FC2 npr.). Što se tiče grafike, s obzirom da su ovo samo preview video uradci, bit će još pomaka. Citiraj:
|
cini mi se da je na samom pocetku najava bilo rijeci kako ce ovaj naslov biti u novom engine-u rađen...
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobar vojnik nije samo ako ispuca kamion metaka, nego koji se zna i stelthat ;) |
sace ubacit osim amera britsa rusa i crnje kolko mi se čini....Liberation people front of Angola :D
|
lijepo izgleda.ovo na jedno dijelu izgleda ko da pokusavaju oslobodit dubrovacku tvrdjavu :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:35. |