![]() |
evo sacekat cu 15-ak min, pa cu vam javit. ali kada sam isao staviti novi softwear instalacija je isla normalno, sve dok nije pocelo stavljat na njega, i nakon par min mi izbaci error! pa ne mogu vjerovat da tako lako crkne???
|
evo, proba sam i to!!! mislim da je to isti postupak!!! nema promjene!
ima li jos itko koji prijedlog??? WraGG kakav je to postupak sto mi ti predlazes??? |
Kao sto i pise, flashanje "mrtve" BB5 Nokie putem programa po nazivu JAF. Necu da stavljam direktne linkove jer bi se mozda moglo naci piraterije. Ali vidim da nisi bas potkovan tehnicki da to odradis, pa bih ti savjetovao da ipak Nokiu odneses u najblizi servis da ti to tamo rijese. Ili naravno, prodaj je takvu kakva je za dijelove. Moguce da je nece tako lako ni u servisu rjesiti.
|
ma kuzim ja sta je to, i vidio sam kako se to radi!!! samo me zanima je li mi to moze jos vise sjeb.t mob??? koliko bi me doslo to u servisu???
|
Mobitel ti je i tako mrtav.Nece ga vise pokvariti, a moze ga vratiti u zivot. Ne znam koliko to kod vas po servisima naplacuju, ali kod nas je 50-80kn, kako gdje.
|
i ja sam tamo od vas, samo studiram tu! ali tamo necu ici jos 2 tjedna a mob mi treba, a pretpostavljam da bi mi to ovdije mrsni maplatitli, pa dali ti znas taj postupak, ako vec nemam sta izgubiti, da mi objasnis u pm??? ako ne, svejedno hvala na pomoci!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:51. |