![]() |
pogledaj crohoster.com imaju cpanel i manje pakete
|
Web site
Pozdrav.
Ovako, trebao bih napraviti web stranicu. Kako ne znam skoro ništa o tome, molio bih pomoc. Dosad sam jedino uspio napraviti (registrirat) domenu, sa nastavkom .com. Pretpostavljam da mi treba nekakav web hosting ili kako se to već zove di mogu stavit svoje stranice. Za početak mislim nešto jednostavno, jedna dvi stranice s malo teksta i pokoja slika, tako da mi treba nešto jednostavno i jeftino. Kome se obratit za taj hosting? Hvala. |
Evo našao sam i prostor za hosting. Može li netko u par kratkih crtica objasnit mi šta mi je sljedeće za činit?
i dobio sam u njihovu mailu da obavezno ne zaboravim podesit nameserver u mom domain registru, gdje je to? Eto toliko od mene, ako može tko pomoć, bio bih stvarno zahvalan. |
Pomoć trebaš tražiti od korisničke podrške tog hosting ponuditelja. Oni su zaduženi (i plaćeni) za to ;)
|
Uspješno! Trebalo je dns adresu što mi je dao hosting centar ukucati u postavke domain registra, i sve radi. :goood:
|
Hosting - prijedlog?
Imam nekih problema sa sadasnjim pruzateljem usluga, nesto su nadogradili i sad mi ne radi naslovna stranica...Pa me zanima dal ima netko kakav prijedlog ciji hosting uzeti. Meni je sad problem sto sam 01.02 tek produzio na 1god.
Trenutni placam 350kn/god, za 300MB i 30GB prometa. Kopao sam po internetu, ima neki http://www.studio4web.com/hosting.php koji nudi i vise prostora za 150kn!! |
orbis
Ponudu orbisovog hostinga čiji se serveri nalaze u HT datacentru možete pogledati ovdje
|
Citiraj:
|
pozz, trebao bi mi neki webhosting, sto jeftiniji to bolje, vise domena, cpanel, whm, python ako moze super, ako ne nis strasno
naravno mysql, php, apache :) linux server, ssh nadasve pozeljan ali prezivjet ce se i bez tog ako je razlika u cijeni zamjetna nikakav pretjeran promet niti velicina sajta, recimo 50MB velicina (pretjerujem ali nek bude rezerva), promet mjesecni neznam ali recimo da bi presao na skupljeg providera kad bi imao 1500 unique posjeta dnevno, pa nek za sad to bude gornji limit ako pomaze valjda je to sve.. preferiram strane hostere jer imam osjecaj da ovi domaci ionako samo preprodaju njihove pakete |
Ja se bavim gamehostingom i webhostingom, i imam gamehost servere na "domacem hostu"
217.24.140.40 217.24.140.41 217.24.140.42 217.24.140.43 217.24.140.45 217.24.141.5 (pogedaj si ping) I jednu na njemackom hostu za webhosting s licenciranim najnovijim cPanelom: 69.175.4.194 Pakete koje ti mogu ponuditi ovisi o dogovoru. Jel imam jako puno i previse prostora/bandwitha. Naravno ovo nije reklamiranje nicega, nego cisto ako zelis nekoga s "domaceg" terena, a da nemoras placati velike pare za nesta sta se preprodaje na 200 strana. |
Domena, hosting....plativo PayPalom?!
Ako postoji molio bi prijedlog za registraciju .com domene i neki jeftini hosting, da je spomenuto plativo PayPalom.
|
Za domenu odi na Godaddy,tamo zna bit akcija nedavno sam uzeo .com domenu za 2$. Probaj pronac nekakve promo kupone na googlu,nebi te trebalo doc vise od 7-8$
A za hosting imas na zyma.com za 5 funti godisnje mislim,ali nisam koristio njihov hosting tako da nemogu rec vise o njemu. |
meni je fakat najbolja awardspace.com.
možeš uploadat na 2 načina. sve stabilno radi. Neki drugi su fakat koma |
nezahtjevan sam korisnik, koristim studio4web i zadovoljan sam. Platio sam godinu dana i dobio domenu gratis, najjeftiniji paket nekih 150Kn.
Već od prije su neki poznanici imali tamo hosting i zadovoljni su. |
Je li može netko svježe infomacije dati o web hosting ponudi?
Konkretno me zanima ponuda za podržavanje wordpress stranica (php, mysql...)... Može netko preporučiti i kvalitetne (sigurnost na prvom mjestu (naročito plaćanje)) stranice za prodaju domene (bilo koje (.info, .com...)). |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
preporucio bih i InfoIT web hosting, podrska im je preodlicna, i jako su usluzni, preporuka !
|
Hvala puno.
Još me zanima ponuda za hosting. Dakle, nekakav solidan omjer cijene i kvalitete za jedan solidno posjećen blog (wordpress) - par tisuća posjeta dnevno, prosječna količina sadržaja. Ne zanimaju me reklamiranja vlastitih web hosting tvrtki nego da netko preporuči kvalitetne hostinge, bilo domaće ili strane. Još nešto vezano uz kupnju domene. Ima li netko u rukavu tvrtke koje prodaju domene dosta jeftino, a da su pritom sigurni pri plaćanju? |
Je li ima netko iskustva s hostingom u infonet.hr-u (infoIT). Dopuštaju flat mjesečni promet, ali uz "fair usage". Kakvi su što se toga tiče? Sankcije, prag tolerancije...
|
Imam namjeru otvorit jedan forum
kakav paket i gdje bi mi preporucili ? hvala |
Za forum ti ovisi što očekuješ od njega i kolko možeš skupit korisnika u prvih godinu dana. Prema statistikama dosta teško ide skupljanje korisnika i ozbiljnije pokretanje foruma tako da moja preporuka je da uzmeš neki najslabiji paket tek tolko da probaš sve. Za forum ti recimo treba max 100Mb prostora, jedna baza i to je ubiti to.
Što se tiče hostinga ja imam neke stranice na gemstudio.hr i odlični su, služba za korisnike odgovara u najkraćem mogućem roku na upite (mislim da sam najviše čekao pola sata). Znaju nekad past stranice na par minuta al oni to odmah srede. Što se tiče stranog hostinga ja koristim bluehost.com i za sad su ok. Sve radi kako spada, nemam trenutno ništa ogromno da vidim kako se nosi s opterećenjem al je za sad super. |
Dakle, trebam hr domenu + web prostor (300-800 mb), znači neka informativna stranica u html-u rađena, pa molim preporuku jeftinog providera..avalon, webmedia (njihov sam već korisnik)..?
|
Preporuka hostinga
Pozz ekipa,
u fazi seljenja foruma i portala sam, tj. trebam nać neku dobru alternativu samo i trebao bi preporuku hostinga? Neki povoljni u EU il USA il bilo gdje :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:56. |