![]() |
Citiraj:
ima toga i sada. Drzim pola svijeta i onda mi jave neki domoroci na nekom sugavom otoku da oce 500 000 golda i 5 pokrajina ili napadaju. Ako pak okruzis lika i trazis da ti da nesto nece nista dati. Pomalo je glupo kako je ekipa naivna i mozes tech tree nabildati sam tak i zgaziti ih. Likovima uzmes pokrajinu i vratis im za 5 researcha i pristanu. Opet zauzmes pokrajinu i opet trazis researche i daju. Tako 3-4 puta dok sve ne pocupas od te nacije i onda na drugu :) |
Ma ta diplomacija je uvijek bila na niskom nivou u TWu. Zapravo u većini igara, ne sjećam se igdje gdje se moglo nadmudrivati jer se često dešava neka bedastoća koja se ne može desiti u stvarnom životu.
|
Ja skinuo patch (sound fix) za 1911 verziju, 500+mb, sad zvuk i sve ostalo radi super, više nikakvih problema. Google is your friend.
|
ja skino oba 2 pšatcha i sve radi sa zvukom
a što se tiće diplomacije šta nije to do težine igre easy mid i high pa onda ovisi kak oće.ja rijetko diplomiram sa sujedima. moj dobar dan kod njih je cap ode glava |
al ga bumpam dvije godine staro :))) ma imam lagani problemcic, tek sam nedavno otkrio ovu strategiju, uglavnom sam samo stronhold igrao od slicnih igara. imam problema sa pobjedivanjem bitaka, koji put rasturim sve zivo na mapi ali kad istekne vrijeme mi kaze close defeat... mislim da ima neka caka sa osvajanjem nekog mjesta ali ja neznam prepoznati kojeg. jel moze mali help, patch je 1.6 mislim..
eh da, malo da pojasnim, nije problem za napadanje gradova, tamo samo uletim u centar utvrde ali je problem za bitke na otvorenom polju.. |
imas odredjeno vrijeme za bitku, mislim da je sat vremena.
uvjeti za pobjedu su unistenje neprijateljske vojske unutar granica mape(one crte) ili traktorijada. ako ti istekne vrijeme znaci da se neprijatelj skriva negdje jos... |
Citiraj:
@swordfish: Ak si friski u Total War vodama, tu imas hrpu dobrih guideova. Naravno ak ti se cita. :) |
Citiraj:
@gmax: stavio u bookmarks, thnks |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:41. |