![]() |
S nekim pdfovima ima problema inace radi normalno, serije vrti na 15fps meni bez problema, surfanje na operi 5.2 za TS je odlicno.
Inace na svom imam V10F_06 softver od kp500 u kojem je dosta problema rijeseno dok kad kupis u vipu dobijes V10B koji je stari softver i s njim je kp502. Ako ikad garancija zatreba samo stavis stari soft od kp502 Jedna dobra stvar sto je nedavno razbijena zastita dmf fajlova pa ce se u cookie ubrzo moci stavljat razne teme |
Citiraj:
|
Evo sve sa mylgcookie foruma:
Flashanje s viste i w7 Flashanje s win xp-a i viste(ode je lista sa svim firmware koji su dosad izsali) Postupak je izrazito lagan te jedino treba paziti da se svi programi u w7 i visti pokrenu kao admin |
Citiraj:
|
Ja imam V10F_06 Poland-23.10.2009
Meni je rjesilo probleme s konfliktima dok se pojavio problem da se zna dogoditi neuspjesno fotografiranje, 1 slika na 15 slikanih.Touch screen je meni bolji s ovim softverom Ako ti se nadograduje probaj |
LG kp502 cookie - teme i widgeti
Vidio sam da u Vipu ima cookie-a za 350 kn i čini mi se to kao vro isplativo za uzet ali još samo zanima da li postoji mogučnost da se stavljaju nove na mobitel i jel se mogu nekako widgeti ubacit....čuo sam da se šuška o tome ali ne mogu ništa točno nać pa vas molim za pomoć :chears:
|
Sretno u trazenju moba u vipu jer akcija je od prije skoro 2 tjedna i mobiteli su uglavnom planuli odmah.
|
Sve sam našao na linku koji jeGx25 postao, odnosno sve sam našao na stranici http://www.mylgcookie.com
;) EDIT: Ali sad sam vidio da je taj forum za kp500, jel se to sve može koristit na kp502 ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali mislim stvarno, ako uspijem nabavit u vipu za 350 kn taj mob pa to je best buy stoljeća :D...jer uz onu stranicu možeš radit s tim mobom šta god hoćeš.... |
Dali bi neko htio objasniti kako se da ubaciti novi softver.
Posto sam izgubio garanciju. Recimo mob je bio užasno spor a kako je se ugasio vise se neda upaliti,upali utipkam pin i onda se ugasi. Et ako je neko zna bio bi zahvalan da pomogne |
ako ga kupim u tele2 jel se to da otkljucat bez da se izgubi garancija?
|
Ja sam kupio u VIP-u i isto bi ga otkljuco, al ne znam kako....
Moze pomoc??? |
Citiraj:
http://hyfeno.com/how-to-unlock-the-lg-cookie-kp500/ |
LG Kp500/502 (Backlight display)
Ne radi pozadinsko osvjetljenje,mob inače radi,ima jedno oštečenje na čošku kućišta,pa me zanima,dali garancija vrijedi?
|
Koliko je to ostecenje? Je li samo ogrebano ili je bas pukla maska? Ako je ovo prvo,priznat ce ti garanciju...za drugo,mozda.
|
samo je ogrebano,kao da je pao,(nije moj mob)duljina ogrebotine cca 4 mm :)
|
Citiraj:
|
Evo jedan koristan video-link ako se tko odluči sam promijeniti display na cookie.
Nije komplicirano,možete koristiti običnu bas trzalicu za gitaru,adekvatni šarafciger i naravno novi display; http://www.youtube.com/watch?v=crSqHgLXRmM |
LGkp 502 theme
Imam mobitel lg kp502,pa me zanima kako mogu instalirati novu temu,dali nastavak mora imati.sis ili neku drugi ,i gdje da to u mobitelu prebacim.Ako i smijem pitati gdje da to skinem ?
unaprijed hvala |
lg kp502
pozz
ovako imam taj mob i najedan puta mi je zablesirao,ustvari zablokirao,izvadio bateriju i vratio nazad i upalio ga i radio je normalno i kad bi pritisnuo bilo koju tipku opeta bi zablokirao.Onda sam ga dao u Rijeci jednom koji se bavi otključavanjem i popravkom pa mi je rekao da je ubacio novi sw i platio 120 kn i kad sam došao doma umetnuo karticu i upalio ga i radio je i opeta je zablokirao neda se ni upaliti,kad izvadim bateriju i vratim je nazad kad ga pokrenem nekada zna samo doći do onog loga na displayu i tako stoji i onda sam tog tipa zvao nazad i rekao mu što je a on mi kaže da je to kod njih boljka kod tih mobitela kad dođem opeta u Rijeku neka ga donesem pa da će viditi što se da popraviti. __________________ |
Ja imam LG KP500 preko godinu i pol, i ukratko mogu reći da je to jedno veliko smeće od mobitela, još kad sam ga kupio sam imao problema s tim što se resetirao sam od sebe, to se donekle popravilo sa stavljanjem novog firmware-a, ovih dana sam stavio najnoviji firmware jel mi se znalo događat da se sam ugasi kad mu dođe, i u zadnje vrijeme mi je počeo otkazivat touch, pola ekrana radi, pola ne radi, s novim firmware-om se to popravilo, do danas, kad su počeli isti simptomi...u manjoj mjeri...ali svejedno...više se i ne obazirem na to...
Zaključak koji sam stekao je taj da više nikad neću kupit LG mobitel... |
Taj sam ja zakljucak stekao jos od sestrine čokolade(onaj prvi model..KG800) koji je bio 304673 na servisu u jamstvenom roku ;).
Inace jako puno ljudi se zali na taj Cookie, a cujte, sta biste vi od tako jeftinog modela, sve ima svoju cijenu. :) |
Zanima me ako može ko reč dali se isplati kupit lg cookie kp500 sa svom opremom za 200 kn i ako mi ko moze rec dali je mobite dobar ili je istina sto drugi misle.
Tipko sam po mobitelu i tach mu je dosta dobar pa sad sto vi mislite. |
bjezi od tog mobitela ko vrag od tamjana! bolje dodaj jos par sto kuna i kupi neki android ili u najgorem slucaju neki klasican mob ;)
|
Dobro jos cu vidijet a sto je tako usrano na tom mobu.
|
dali zna ko kako postavit fotografiju
|
Citiraj:
|
produžavao pretplatu i uzeo to govno (odnosno Cookie 2 ili kako već), bolje da sam uzeo nešto za kunu :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:04. |