![]() |
A onda bi to tribalo ić glatko na max detaljima u rezoluciji 1024x768 ali bez ikakvog aa i af, zar ne blade???
|
hm nemora znaciti, ja ionako nemrem furati na 1024x768 jel imam 19'' pa mi to onda izgleda gore neg vamam na 17'' na 800x600.
|
A nema problema.
Ako je tako ka šta si reka, a virujen ti onda ne izgleda loše!!! :-) |
razlika između jedinice i dvojke je dan i noć!! jedinica je bila kao demo za dvojku! evo prošao već pol igre i razina tuninga je nevjerojatna, fino naštimavanje svih komponenti, puno više tuning dijelova, jedino fale oštećenja!
|
imam igru već par dana ali nikako da se odvojim od warhammer40k:DOW :D
|
Citiraj:
Igra je ....... nevjerovatna. Kao da ju je Blizzard napravio.......... Na kojim postavkama igraš? |
Nabaio jučer i već vidim, nakon sat vremena igranja, da se neću mjesecima odvajat od igre.
|
Citiraj:
nije igra nešto strašno zahtjevna, da se igrati na AMD 1900+ , 512DDR, 9200 128Mb u 1024*768 |
|
dosta je i jedna slika da vidimo koliki si majstor!:D
|
Citiraj:
A sta sam ja onda? :p ;) ;) http://forum.pcekspert.com/showthrea...ght=drift+king edit cekajte samo da tata malo intenzivnije pocne igrat duju pa da vidis onda veselja:beer: :beer: |
je neznam koji je k... ali izgleda da sam vec zavrsio igru. naime vise nemam nigdje ponudjenu niti jednu utrku.:confused: :confused:
to nebi bilo cudno ali jos mi nisu niti upgradovi motora svi dosli:confused: :confused: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:09. |