![]() |
Citiraj:
|
usb adapter za ps2 joystick??
jel postoji adapter za ps2 joystick s kojim bi mogao igrat na pc-u i di bi ga se mogo nabavit??
|
imash u algoritmu za nekih 65-75kn, nisam ziher...
plave je boje i ima dva ulaza za PS2 gamepadove i jedan USB izlaz za PC |
emmezeta- mislim da je 25 ili 29 kn
chipoteka - isto oko 30 kuna |
PS2
imam jedno pitanje imam plejku2 bez cipa i sa smrdanim lasermo nece da cita dvd-je moje pitanje je koliko bi me izaslo mjenjanje lasera i ugradnja cipa da mogu gledati filmove sa njime u pozegi mi trazi 400kn za cip i 400kn za laser to mi se cini nekako puno previse inace radi se o onome debelome modelu plejke
|
|
kako skup do jaja naso sam za 150kn na netu novi
|
Bas me zanima kako ces ga ugraditi i kalibrirati :D
|
ps2 igrice
jel se s onim ps2 (koji se dobije od t-coma kad uzmeš dsl) mogu igrat samo original igrice?
|
DA
zar je to toli cudno da velika kompanija ne podupire piratstvo? |
hvala na odg, ali komentar ti ne stoji. . . pa svaka tvrtka koja proizvodi takvo šta ne podupire piratstvo ali opet "ti" na kompu imaš tonu igrica skinutih s neta koje možeš igrat. . .
|
Citiraj:
ModBo cip nije = piratstvo, ne mijesaj kruske i jabuke :D |
Play station 2 - USB kao memory card?
Pozdrav,
već duže vrijeme googlam dal je itko bio jako pametan pa sredio da se stanje na ps2 sprema na usb a ne na memory card... Nisam ništa korisno našao pa sam htio pitat dal netko od vas možda zna više o tome, dal je to uopće izvedivo. Ako da, kako i sl...?:chears: |
Ja sam također to tražio, no očito je da nažalost to nije moguće. Jedino je moguće spremat na memory pa saveove prebacit na USB.
|
A da li je itko uspio gledat dvix filmove sa usb sticka na PS2? Imaju neki tutoriali na netu, ali zanima me da li je itko od vas to uspio...
Konzola je chipirana... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa može i ako ima neki usb kabel od dvd samo ga uključi u ps2 i može gledati filmove :chears:
|
Chip od PS2
Jel se moze chip iz jednog ps2 prebaciti u drugi ps2 ???
meni je ugradjen ali ga hocu prodat jer mi se ps2 sprzio... jel se to moze prebaciti u drugi ps2 ? |
Moze ako ga taj drugi ps2 podrzava. Trebas vidit koji je model ploce na tom drugom ps2 i znati koji ti chip imas,pa provjeri da li pase. Treba ti i malo znanja sa lemilicom da bi odlemio zice sa lemnih tocak. Ima ih od 18-20.
|
Citiraj:
|
|
pa probaj odnjeti u dučan u kojem si kupio ps2 samo ti ga trebaju odlemiti i ugraditi novi čip i to je to :)
|
sve ovisi za koliko će ga oderat u tom dućanu.
|
Citiraj:
|
Pa dao sam ti link di da se obratis-.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
usb nije moguce koristiti kao memory stick i ja sam trazio i nasao sam na nekom forumu da su likovi pricali o tome i da je to nemoguce jbg
|
meni ne radi
|
Citiraj:
probala sam i meni ne radi..... kaze this disk cannot be used ili nesto slicno konzola ima chip |
PS2 skuren ?!
nedavno mi je PS2 skurila struja.
Neznam ali jel mozda tko zna kako se moze provjeriti dal mi se skurio i chip iz njega jer bi ga prodo za nesto para ... :fala::respekt: Hvala |
Jel totalka mrtav ili? Mozda je samo osigurac u njemu krepal...
|
Citiraj:
i kad sam ga htio upalit nije se palio... stari je taj dan nesto mijenjo instalaciju u stanu i nest nije radilo i crko mi tv, ps2, i sve kaj je bilo ukopcano u struju ... :D |
ako ga misliš popravljat imam ti ja jedan ispravan ps2 mislim ispravan pali se i sve to samo kaj je laser sjeban pa ak očš dajem ga za bagatelu
|
Čip za PS2
Molio bi informaciju po kojoj se cijeni ugrađuju čipovi u PS2 i gdje. Ako ima nekoga na području osječko-baranjske županije (preferiram Osijek), volio bi znati gdje.
|
Probaj otići u Zeldu u pothodniku. Za cijenu nisam siguran ali mislim da se može tamo ugraditi.
|
Citiraj:
|
Zvao sam u Zeldu neki dan i cijena je 400kn s time da salju konzolu na ugradnju cipa u Zagreb.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:19. |