![]() |
LOOL
jedini software koji nebi NIKADA kupio su windowsi !!! Da nebude zabune imam orgigi win xp home koji naravno nisam kupio. mislim da je smijesno to sa windowsima ali to je moje misljenje . |
Citiraj:
|
Dobro jelc kaze i meni je to palo na pamet.....
torek pa sta pijes kada ti skodi :beer: :D :D |
Gade, vračaš a?:D
Samo si mi malo falio zemljopisnu lokaciju:D Bio bi dobar u politici, kak samo dobro vadiš stvari iz konteksta:eek: oduševljavaš me;) |
Citiraj:
A to zahtijeva obeščašćenje uvidu par :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
|
zagorec !?!?!?!?!?!
o pi... vam se zagorska ogadila. ja sem z prigorja, a vi prekobrežni delanci prestanite kenjat. svi znamo otkud ste i bolje ćkomite. pijan? :smoke: taj dan nisam ni bil na forumu. to su ziher nekaj oni Kilkennyji svušali. |
No da...samo oni mulci iz okolice Zeline su PRIGORCI:D
Kod nas je ipak Prigorje Brdovečko, bit će da je gore navedena banda prije regala domenu pa se sad špinče kak su oni "native" :clap: bdw-ono je sve išlo Tora, njega sam i citirao, pijani zigorec je naša interna zajebancija. To bi i svaki pijani prigorec vidio samo da je čitao...:D :D :D :beer: |
He, he ja pijan? A pogle Horzu kak bulazni...:D
Sad je i Horza dužan koju:beer: |
Vidim tu fermentiraju neke regionalne emocije :D :D
Evo i ja sam zelene krvi i rodjen s malom maturom ;) |
Citiraj:
pa tebe su tvoji banali :D dobro si i prosel mogli su te i tuzit :clap: |
'
Zadocnio sam ali moja animacija je (hahaha) jos aktuelna : >>> http://s02.imagehost.org/0579/visage4c.gif <<< |
jos se nitko nije izjasnio sto se dogodilo... :D
|
Citiraj:
Stvarno me interesira kaj je bilo :argue: |
cisto informativno, sto je sve potrebno da bi se "dokazala" originalnost vindoza?
originalni cd? naljepnica s cd-keyjem? racun? garancija :p? |
Citiraj:
|
Sve :) ali najveći težinu mislim da ima naljepnica ako se ne varam ...
|
hm zanimljiva rasprava se tu vodi
pogotovo kaj se tiče regionalnog porijekla:D |
pitam zato kaj sam vidio masu kompova sa kojeg se moglo skinuti naljepnicu, pa netko moze skinuti tu naljepnicu, za racun ionako veli da je ga bacio a di mu je cd- veli da ima backup kopiju jel mu je orginal postao necitljiv pa ga bacio.
|
Citiraj:
|
naljepnica se MOZE odljepiti ali JAKO JAKO pazljivo :D
skalpel u ruke, i lagano milimetar po milimetar skidati... kupiti super ljepilo, dvije kapi staviti i zaljepiti na kompjuter... nazvati MS Hrvatska, registrirati se, i svaki dan vise puta dnevno zvati njihov 0800 helpdesk sa bezveznim pitanjima, tipa zasto kursor nemjenja boju dok ide ljevo desno kada sutiram misa po sobi? :D |
Citiraj:
1. U MS Hrvatska baš i nećeš moći registrirati Windowse, ali ako uspiješ svaka čast, i reci ko ti je to napravio :D 2. Dok sam ja tamo bio, trebalo se osim licence imati i račun da bi mogao registrirati windowse. Osobno sam odjebavao svakog ko nema račun, pogotovo ako je gnjavio. |
uh, pa neznas ti mene, ja sam vrlo kreativnog izricaja (mogli bi se reci da serem kao foka, ali to je moj talent - umjetnost) mislim racun cu ti izmisliti u roku sekunde i "procitati" sve podatke natjerati da to provjeris!
sorry, ali cim me neko zeli sjebati na razno-raznim helpdesko-vima, odmah se potrudim da ekipu bacim u govna do grla pa budu malo finiji... |
Citiraj:
ali ono... dobro je streniro ekipu, tak da ono... ok su. BTW otkad je Elven ošo, link im radi sasvim dobro... više im se skoro niti ne ruši, tak da nema više polusatnog čekanja da im se sustav digne :) |
Citiraj:
@masterX kako kod koga bi ti to prošlo, ali ako ti misliš da će se oni uplašiti i rasplakati kad se ti počneš derati na njih zato jer si ti prvi koji se dere, onda si fulao firmu :D pa nije MS Caritas da nema poziva u kojima se ljudi deru. Ja osobno sam ih imao nekoliko, iako nisam radio na infolineu, s jednom glupačom sam se i zakačio jer mi je stvarno digla tlak. |
buduci da nisam kreten, kreten mod koristim samo kad naletim na kretene... inace idem kulturno
rjesenje se uvjek nadje, ne brini... |
to je vidio regat Windowse???? Svasta, ja kod reinstalla kad me pita hocu li regat ili samo aktivirat samo velim No, I just want to activate i bok.
Taman posla da se jos i regam |
registrirao ti windowse ili ne, microsoft točno zna koliko ilegalnih kopija ima. svaki put dok si na netu, OS šalje podatke microsoftu. no ono što je microsoftu bitno su poslovni korisnici. za kućne korisnike znaju da imaju piratske kopije i to im ide na ruku. na tom tržištu dominiraju i u svakom slučaju im je bolje da ljudi koriste njihov OS, bio on i piratski, nego da koriste recimo linux. jer zašto bi ljudi išli na njihove tečajeve ako koriste drugi OS ili office paket? ;)
kaj se tiče ms cro i registracije, zvao sam ih par puta i svaki puta smo odradili aktivaciju bez ikakvih problema. :) |
Ja bih zamolio moderatora da zaključa ovu staru temu, svaki dan netko glasa pa mi se nađe na listi novih tema.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:26. |