![]() |
Citiraj:
|
Počelo se sa 15, par komada dnevno, pljuge su se zvale HB.
Onda se u JNA počelo opako dimit, u glavnom nišku drinu. Mrak dobra cigareta bez filtera. Onda se prešlo na 160 koji se kod mene na Voltinom (nisam ja oduvijek u prirodi u Laduču) uglavnom pušio. Tak je to trajalo skoro 25 godina (oko 1,5 kutije na dan), a zadnje kaj sam pušio bio je Ronhil plavi. Onda sam prije nešto više od godine prestal pušit!!! Dobil sam samo 15 kila u tih godinu dana. I pušači mi sad idu na kitu sa svojom smrdljivom dimčinom!:rambo: |
To obično i kažu da su odviknuti pušači najgori prema pušačima ... mislim i meni to sada smrdi ko kuga ... ne bunim se kada frendovi dođu do mene i dime (dimio sam i ja drugima) ali što to smrdiiiiiiii ... fuj. BTW ja sam se NADAO da ću se udebljat kada prestanem pušit, a ono jok ... niti grama, 13 godina pušenja i evo već 4 ili 5 bez duhana i niti grama nisam dobio, mada svi obično dobiju nekaj zimskih zaliha ...
|
Počeo sam 18 :)
A puši se Walter 100s, ništa drugo mi ne paše. |
ja sam počeo s 10(bolesno zar ne?, uglavnom s starijim frendovima plavi walter ali to jedna cig do dvije)sad kad sam odrastao i imam para ko pljeve pušim ovak kad nemam para Lucky crveni(tj kad nemam upaljač pa dam 20 taman:D ) onda malo Crvenog maše kad na kiosku nema dunhill a meni se puši:D ) trava je samo za posebne blagdane(čista molim ljepo,onak da pročisti:D jednom u 2mj ali onda se ubijem za iduća 2mj:D ) nekako mi najbolje odgovara dunhill jer se najbolje da vući:p inače pušenje je stetno za zdravlje:D
|
Kolko košta Dunhil?To nism nikad u svom pušačkom životu probao.
|
ah prešo ja Davidolf nisu ni skupi 3KM:D
|
Joj, ja bi bas prestao, al neide...:D
|
Dunhill ti je 20kn.
|
Idem bas sad kupit da probam.:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
DAvidoff ako mi se da stati na benziskoj, Marlboro na kiosku.
Pederi iz Rovinja imaju monopol, tako da drugi brndovi kod nas slabo uspijevaju :mad: |
Aj super, netko je otvorio i temu o cigaretama:D
Da, i ja pušim, kutiju plavog walter wolfa, jer je on za one koji postižu više (u 3Dmarku naravno:beer: ) Nego, može jedno pitanje za sve Vas pušače: Kako reagirate na fektanje cigareta ljudi koji su "prestali" pušit, pa Vas svakodnevno fektaju? Onaj tip koji prestane kupovat, a nastavi pušit! Pritom ne mislim na cure koje zapale jednu uz kavu ili kad nekom u gradu nestane, nego baš okorjele fektaroše koji na svakoj kavi popuše pola Vaše kutije:fuming: a da se predstavljaju kao nepušači koji su prestali definitivno:gringo: |
Citiraj:
Imaš koju pljugu, znaš ja više ne pušuim .... itd. JOJ, stari. Dal bi ti, ali u cilju tvog zdravlja - NEDAM :D |
Takve ljude treba odjebat ako se to nastavi tako dugo vremena.Koji bi ti kurac trošio teško zarađene pare:) na nekog drugog?:rambo: fektaroši su GAMAD
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa nisu vam valjda sve švercere polovili? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kao jedan stanovnika Dubrave mogu izjaviti da se u Dubravi i dalje može nabaviti sve od igala preko cigara do majica aždajica, nika patika, toyote, mitshubishii, mercedesi, citroeni, renalti, A Bombe svih formata (krstareće, pocket size, transkontinentalne) ... ima i tu i tamo nekih dijelova za PC, a cigara ... samo siđeš u dubravi na okretištu i biježi glavom bez obzira jer kad navale na tebe cigare, cigare, ... ma jedva se onom pocket size ABombom obraniš od njih ...
|
Citiraj:
|
Kod nas pak u zadnje vrijeme teško možeš naći dobar Marlboro, Dunhill ima u svim pakiranjima koje ti srce poželi:)
Pa kad idete u Links-Trešnjevački plac je blizu. |
Ajmo malo smirit o ilegalnim stvarima!Ovo nije forum namijenjen za takve stvari.:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel netko možda zna kakve su cijene u Velikoj Kladuši?:D
|
|
Filter160
|
Hehe, ozivljavas staru temu :) Ja bijeli walter trenutno pusim
|
mc beli i dugački... sad trenutno kratki.
jel zna ko šta se s tim dugačkim dešava i zakaj ga nema? |
Ja sam tek prije 2 dana vidio da postoji dugacki MC :D .Ja bmislim da cu prestat pusit:D
|
Citiraj:
MOrao sam s mobačem slikat :D |
E gdje su ta vremena kada se pušio maliboro? Sada stoša i to u ograničenim količinama.
|
Ja sada pušim Lucky Strike,okanio sam se Dunhilla(malo cijena otišla gore jelte:D ) a kad nema Lakija crveni Marlboro...Inače moram reći da su Pall Mall jako dobre pljuge za samo 12-13kn u Mađarskoj(tamo je marlboro 16kn:eek: ) Ja si kupio šteku toga u Mađariji a već je otišlo ;)
|
Ma LOL, jednostavno je jace od mene, idem kupit nes za zderat u trgovinu prije par minuta i naravno uzmem i kutiju pljuga.. :(
|
Jebote pa vi svi zajedno trosite ko mala africka drzava na cigare. Hebo vas malboro i dunhil, treba potaknut hrvatsko gospodarstvo :). (znate onu kupujmo hrvatsko) Ja pusim stosu i nema mi bolje od nje, jedino sta je malo prejaka kad se smota sa travom. A sta se tice tih skupljih cigara kad imam love onda si pribavim davidoff bijeli.
|
Minimalno 2-3 kutije na dan.
Sad zavisi nekad Walter, nekad Marlboro,Lucky,DUnhill,Davidolf(crni). ;) |
neko pusi plavi samson na motanje?:D
|
Ne pušim redovito ali zapalim po koju kad mi dođe
walter ,kent ,ronhil , marlboro ,sve u svemu šta dođe pod ruku |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:21. |