![]() |
Evo nove verzije.. šalje na SVE mreže :D..
ALI zbog problema s update sustavom potrebno je ručno nadograditi ekstenziju tako da instalirate verziju 1.7 ponuđenu na http://www.kapljica.net/kss Pozdrav i uživajte :D |
od jučer mi ne radi ekstenzija. :(
kako je ostalima? da li je problem do mene ili ne radi i drugima? |
sve je u redu verzija 1,7 radi na sve mreze
|
Evo meni od danas ne radi, na 2 računala, ni stranica od kapljice se nemože otvorit, izgleda da je pa sustava... :(
|
izasla je danas nova verzija 1,8,meni sve uredno radi
|
Citiraj:
|
problemi??
HIiM raja,
meni na 2 računala ne radi kapljica?? Kako je kod vas ostalih?? primjetio sam to jučer... :kafa: EDIT: ponovo fercera od danas (31. 5.2012.) Aleluja |
Ima netko install od kapljice? Uzasno sam naviknut na nju, pred par dana sam reinstalirao firefox i nikako ne mogu doci do nje. Na download.hr se skine neki drugi program.
Imao sam najnoviju verziju FF-a i sve mi je sljakalo, ali sam morao iz drugih razloga reinstalirati. |
Meni već par mjeseci ne radi kak spada. Ne mogu se logirati preko njezinog toolbara nakon startanja ff već se prvo moram logirati na vipovoj stranici.
|
Jel se može nabavit kapljica gdje??? službena stranica više ne radi :(
|
Danas sam morao napravit deinstalaciju Windowsa i time sam izgubio onaj addon tj. kapljicu sms sender.
Da li ima netko možda taj file na kompjuteru kako bih ga mogao instalirat Hvala. :D |
|
Dali mi ju mozda mozes poslat na mail ili negdje,jer nesta ne mogu skinuti s neta? Hvala =)))
|
Citiraj:
Upravo skinuo i radi sve super. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:33. |