![]() |
directx ili opengl?
fps_max vrijednost? detalja... |
imo sam P4 2.6, 1GB rama i 9600pro i imo 100fps lock na bilo kojoj postavci (opengl ili directx). ne znam kako ti mozes na sa boljom grafom imati 50fps. izgleda da ti je lockano negdi.
|
http://www.techspot.com/vb/topic18446.html
nize u ovom threadu je stavljen config, na tebi je samo da ga ubacis u cs dosta toga ima na "guglu" pa se ne mislim sad raspisivati o toj temi |
xfx 6850 problem
U cs 1.6 imam problem s ovom grafičkom, ako mi je uključen wait for vertical refresh, onda mi fps padne na 60, a ako je isključen, onda mi se tekstura lomi. Jel postoji kakva mogučnost da mi fpsi budu na 100 kad je uključeno?
|
Vertical sync ti je podesavanje na frekvenciju osvjezavanja monitora, da bi se spriječilo lomljenje tekstura, tak da ne (bar ne na "taj" način)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vsync LOCKA fps na 60
|
Citiraj:
|
dobro je da ljudi koji igraju z menom imaju 100 fps-a i i ne lomi im se tekstura, ati graficke i 60 hz monitori
|
Jednostavno, ak neces lomljenje stavi vsync i igraj na 60 fpsa.
Ak bas oces 100 fpsa, kupi CRT ili 100Hz LCD Igram cod2 sa 250 lockom i lomljenja ima ko u prici, ali bolje mi je to neg imat slideshow na 60 fpsa :D |
Citiraj:
Pomoći ću ti i drugi puta savjetom da promjeniš drivere ili čak promjeniš rezoluciju monitora na manju vrijednost i da probaš igrati na 75hz (ovisi ako ti to dopušta monitor) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Najbitnije ti je za fluidnost igre, pobrinuti se da je minimalan fps što viši. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:50. |