![]() |
Kakve veze, ako i ima 500 W, a sigurno nema? Problem je što je snaga raspoređena na krive railove...
|
Daj čoviče baci to i kupi napajanje za sto ojra dok ne pokvariš te komponente! :fuming:
|
VRLO RADO!!! Kad bi imao para. Jedva sam uštedio za ove komponente...dvije godine mi je trebalo. Još da ne igram košarku za duplo starije ljude od sebe nebi ovako i onako uspio...
Znam da treba novo napajanje, ali starci nedaju ništa dok ''to ne vidi stručnjak'' OMG!! ''Neće oni trošit vrijeme i novac(naravno da neće kad ja plačam) na neke kaj se ja sjetim!'' Jedva sam ih uspio nagovoriti da me puste da kupim dijelove, a ne gotovu konfu. |
Pa sam si se zayebal, jer si kupil komponente (E7400 za početak) koje tak i tak vrede te novce i onda si išel šparati na napajanju.
Da si umjesto tog procesora kupil E5200 imal bi dosta za kvalitetno napajanje, a na koju foru si zaključil da je E7400 dobar izbor za skoro 1.000 kn, bolje da i ne znamo. |
Da, mogao si kupiti E5200 i maximalno 4850 grafičku.
Tim bi uštedio i više od 1000 kuna + cijena koju si platio to šrotex napajanje= mogao si kupiti možda čak i dva vrhunska Corsaira od čak 650W! :lol2: |
I bi da nisam NOOB!! xD:lol2:
|
Pa kolko znam tebi je sve bilo odgovoreno na temi za 6 do 7 tisuća kuna, kad si se raspitival. Tak da si usprkos tome kaj si kak veliš "noob", dobil odgovore na sva svoja pitanja, a to kaj si ti na kraju kupil sasvim deseto od preporučivanog, to si sam kriv.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:12. |