![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sada sa ovim driverima igram u istoj toj rezi sa istim postavkama bez fix-a i imam jednak broj fps-a... Ostale igre nisam testirao... |
Ja sam se bio zajebo s linkom pa sam postao drivere a eo sad ono sto sam htio postat : Asus GTX 295 http://www.techpowerup.com/img/09-01-07/96a.jpg
Asus GTX 285 http://www.techpowerup.com/img/09-01-07/96b.png |
http://www.computerbase.de/artikel/h...force_gtx_295/
Prema prvim recenzijama ni 10% brža od ATI-jeve perjanice, čak i sporija pri najvećim rezama... Iskreno, očekivao sam mrvicu više, ali brijem da će to driveri uskoro popraviti. :) |
|
uuu, al se kriza dobro skalira na kvad sli-ju :evil:
|
|
Računajući na to da ovakve zvijeri kupuju gotovo isključivo korisnici koji igraju na 30" monitorima (na kojima je u večini slučajeva 4870X2 brža), 4870X2 mi se čini kao bolji izbor za ultimate mašinu.
|
Citiraj:
|
Ma gtx295 i 285 treba samo informativno pratit, jer sto oni daju jace kartice na vrhu, to mi sretniji jer moraju nesto spustat a to bi bio mid (4870 i 260+) bit ce zanimljivo kada 4870 padne na cijenu 4850 :))
|
|
Pa bas nebih rekao po silnim testovima da je 4870X2 brza od 295ice..
|
pa po guru3d je GTX295 SLI brža nekih cca 20% od 4870X2 CrossfireX
a bi'će toliko min. i skuplja sigurno od konkurenta :chears: a mislim da će i ati skinut nešto cijene pa će opet izvrsno konkurirati Nvidia-i cijenovno* |
Ali ove GTX-ice izgledaju brutalno.
|
Evo kod nas ima POV GeForce GTX295 1792MB DDR3 2xDVI HDMI za 1056.51 KM (3910 kn). Ipak mozemo u necemu biti i jeftiniji od vasih trgovaca. :p
|
brutalaaaa
|
Citiraj:
|
Citiraj:
svi koji se osjecaju ugrozenima ce ovo naravno negirat i tvrdit suprotno...al mislim da svi mi znamo bit(bajt) Grafa je stvarno mocna, i mislim da ce se drzat isto kao i 8800gtx barem 2 godine+jos 1-2 godine extra :). |
da li bi moje napajanje od 550w izdrzalo gtx 295?
|
Citiraj:
Konfa je iz siga? |
na laptopu sam ovih dana pa nisam kraj kompa, ne mogu pogledat al saznat cu.
da, konf iz siga edit: fortron ili chieftec |
Citiraj:
Al ovako odokativno: chieftec 550W sa tom konfom: ipak bih novo napajanje uzeo. Corsair: ne treba mijenjat. No name: to ti ne smije bit u kompu ;) |
Ili dosta čest Seasonic 500W...ne treba mijenjati ;)
|
ovo sad 1 put vidim, sa ovime bi radilo da je bilo koje napajanje?
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=028420 |
Ti kao prvo imaš predobre stvari u kompu da bi ko bedak imao no name napajanje unutra. Pa fino to provjeri. Ovo sa linka ne bih preporučio, jer platiš duplo od toga i imaš napajanje dovoljno jako za cijelu konfu. ;)
|
ovo je napajanje, sjetio sam se da sam morao uzet EPS12v napajanje zbog maticne
http://www.magazinrs.hr//artikl.asp?code=280030 |
ipak nisam izdrzao 6 mjeseci da se ne javim. pa eto danas mi je u kompu prva gtx 295 javim misljenja oko 20 h navecer.
|
Citiraj:
Mogao si i neku usporedbu odvrtiti između 3way SLI i 295GTX. ;) Loše si nick promjenio... :D |
Misliš da mi je loš nick? promjenio sam ga zato jer sam njega stavio još dok sam mali bio haha.. m&n mi je ozbiljnije i to je skracenica mojega imena i prezimena.. tako da ...
Ah mogo sam tj budem.. imam doma sve benchove 3 way sli , 2way sli , 9800gtx obicne i 9800gtx +. pa cu vidjet razliku. vjerojatno je nikakva no kupujem ovu cisto jer mi lijepo izgleda.. |
Nisam mislio na markove, već na igre.
Prije kupnje, obrati pažnju da u kutiji bude 6pin na 8pin adapter, jer u suprotnom ćeš imati problema zbog Zeusa. |
Tnx na savjetu, benchao sam igre ove crysis obican. world in conflict. farcry 2, call of juarez, gta 4 , vantage i 3dmark06 mislim da je to to..
Cudno mi je kako to da mi sada nitko ne govori kako kupujem ne isplativu stvar i glupost no dobro.. |
Citiraj:
Ma glavno da je envidija. :D Vidjeli smo da se lako naljutiš kada ti se veli drugačije, tako da sada idemo linijom manjeg otpora. :beer: Kako napreduju driveri za 6x SLI? :roller: |
Ma ne naljutim se ja uopce , nego me iritira kada netko zna više od mene koji sam osobno imao tu stvar kod sebe i vidio kada radi.. no otom potom..
gilbert kada pišeš onda piši čitko a ne se sramit svoje izjave.. btw: lijepo izledaš na ignore listi |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja sam tebi reko da si junfer i da me prestaneš yebat... ili je ipak bilo obratno NHF ali mislim da si taj dan bio jaaaako ljut :D Citiraj:
Pomiri se s time da ćeš uvijek naiči na nekog tko ima drugačije mišljenje iako je i sam imao prilike isprobati tu a možda i više ''stvari'' To se zove subjektivno mišljenje i ne kužim zakaj se uvijek imaš neku potrebu pravdat ako netko kaže nešto suprotno tvom iskustvu/mišljenju Ovo je forum gdje ljudi razmijenjuju iskustva a ne mjesto gdje svi moraju plesat kako netko svira ;) Citiraj:
3-way SLI od GTX295 i čisto sumnjam da sad doma čupa kosu jer si ga stavio na ignore lisu tvoj gubitak pošto zna dosta stvari no pustimo to |
silente, ne znam koliko god imas ali po ponasanju ti ne bi dao vise od 12...
najradije bi sam sebe sada nabio nogom u glavu jer sam ti se javio na ponudu na trznici... hvala svejedno, eto javi nam rezultate da vidimo kako ta grafa 'istinski' radi |
ajde lagano odlepršite jer neznate komentirat bez nekog sarkazma..
wolwerine dobio si sta si htio. za ono ti ja nisam kriv.. za ovo o hw-u imas pravo nekad preburno reagiram jer je kod mene situacija bila drugacija... no ionako nema veze..moj cilj nije preseravanja na ovom forumu iako to misle svi no otom potom. bluefild: imam 21 godinu ak te zanima , lijepo sam ti poslo da zamjena otpada jer sam se odlucio za prodaju niti smo bili zakljucili da cemo se zamjenit niti nista tako da. i javio si mi se jer ti takvu ponudu niko nije dao od takvih ljudi vi profitirate i na tome mi mozes biti samo zahvalan a wolwerine se samo zna vezat za rijeci koje sam ja bezveze napiso a da o tome opce nisam premislio tipa onoga 3 x 295gtx svejedno ionako ce biti maximalan broj tih kartica prije il kasnije. no ja sam samo htio reci da cu isprobat karticu te da cu javit svoja iskustva no ako vas to ne zanima sve 5 moglo se odmah u prvom postu tako napisat.. a ne opet neki sarkazam itd.. volim kad mi ljudi govore da je nesto ne isplativo jer ja na to sigurno ne gledam.. trenutnoo sam uzeo karticu jer mi je sexy nista drugo takoder cu uzet drugu kada ce ova biti usamljena.. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.coolbuddy.com/gallery_pic...o-get-laid.jpg |
Citiraj:
ak ne možeš otrpit komentar onda bolje nemoj niš ni pisat jer buš zaradil čir na želucu :D Citiraj:
onak nekaj napisat je najniži oblik komunikacije a vidim ni nick mi ne znaš pravilno napisat Citiraj:
da si normalan reko bi..gle fakat my bad... a ne izvlačit se kako si to napisao bezveze btw evo nekaj samo za tebe ;) http://www.imagesforme.com/out.php/t...mv2xgtx295.jpg Citiraj:
mislim meni je sexy moja cura a ne kvod kako Jelc misli :D P.S. koristi opciju Edit da ne moram spajat postove |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:17. |