![]() |
Citiraj:
|
točno, ali ne bi vjerovao šta su tonci brit floyda napravili u maloj dvorani doma sportova... prvi put u životu sam čuo da ta dvorana može propisno pjevat.
bio sam maltene skroz gore malo lijevo od bine, tonci su bili na kraju partera, ali imali brate mili dva stola, a svaki veličine omanjeg auta. |
Malo off, al jel ima možda netko 2 karte viška za parter? :D
|
Citiraj:
|
Imam izbor ici na Olafura Arnaldsa u Ljubljanu (Gallusova dvorana) ili Bec (Wiener Konzerthaus velika dvorana). Ova dvorana u Becu izgleda ooogromno i jebeno. U Ljubljani je nesto manja, ali puno veci izbor dobrih pozicija imho.
Ima netko iskustva kako one izgledaju i zvuce iz prve ruke, ako je netko bio? Olafur je neoklasika, klavir, miks sa semplovima/elektronikom, popratni gudacki instrumenti (nadam se orkestru)... Ciljam na cim bolje akusticno iskustvo, razlika u novcu mi ne znaci nis. |
Nastavno na gornji post, vjerojatno necu moci otici na koncert u subotu i imat cu viska 2 ulaznice. Kazem vjerojatno, jer cura je prehladjena pa tko zna hoce li ici nabolje, a ja ostajem bez posla i neda mi se onda trositi na to. Ako vec trosimo, radije idem s njom :D budem znao najkasnije u cetvrtak ujutro, a hpekspresom to mogu poslati bilo gdje u roku 24h.
Mjesta su odlicna, prvi balkon, prvi red. Cijena sukladno situaciji 30€/karta uz mogucnost pregovora, ljudi smo. Sve na PM |
Pokusavam kupiti karte za koncerte u Italiji, preko Ticketon ali mi javlja grešku na Fiscal code. Pokušao sam OIB i HR+OIB ali to ne prolazi. Zna li tko šta je? Poslao sam upit preko stranice ali ne znam koliko ce biti brzi u odgovoru.
Koncerti su Jovanotti i Gorillaz :beer: edit: upalilo iz 3. Razlika u odnosu na prva dva pokušaja je što sam prvo odradio registraciju pa onda kupnju karata. U tom slučaju se polje za Fiscal code samo ispuni, a kad sam odrađivao registraciju kroz kupnju, ostajalo bi prazno. Glupo |
Izgleda da ništa od INmusica ove godine
https://www.jutarnji.hr/kultura/glaz...tival-15295093 |
Imam Sea Star festivalske karte, dva komada ako tko treba, može PM.
30EUR komad. 19. i 20.05. je festival. |
Ekipa, imam 2 karte viška za Dream Theater u Zagrebu, 29.10.2024. u Areni.
Ne mogu ići, moram na put. Karta je 100EUR inače, ja dam 2 za 160EUR. Ako netko treba. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:01. |