![]() |
pa niste valjda zacepili cepove? ne to radit :)
|
Ako misliš od termosica, ne, naravno da nismo :)
|
U vezi FSBa Q6600, jel nije bilo da se wall javlja na 490MHz i kod najboljih promjeraka? A ovaj piči na 530MHz FSB-a.
|
Fino, svaka čast:chears:
Kad je sljedeća runda? |
Citiraj:
Citiraj:
@Tor - ako mislimo na isto, ja se svakako nadam da ćemo uspjeti ;) |
Svaka čast !!:respekt:
|
kaj reci neg svaka cast.. korisno utrosenih 15 minuta :p
|
nemam rijeca, svaka cast, kvadek pici ko lud :D
|
Mucho mucho :respekt:
Kao da gledam neki strani forum... napokon i kod nas LN2 hehe. :D Samo tako nastavite, nadam se da ce za slijedecu rundu jos zahladiti. |
Svaka čast momci ,samo nastavite tako i dalje:goood: :chears:
|
Bravo pavisha,bravo ekipa:)bilo je lijepo ovo procitat;)
|
Da se i ja javim malo iz ledene slavonije. Bilo je predobro i svakako će mo to ponoviti uskoro.
Eo par tipova ako se netko odluči raditi sa ln2: 1. U pravilu se nebi trebale koristiti plastične termosice ali ako imate nekoga (mene :D) tko će isprobati učinak i ništa se fatalno ne desi možete ih koristiti. 2. Opekotine od dušika su slične pravim opetkotimama jedino nema onog famoznog plika koji boli ko vrag, al iovako peče :) 3. Ako previše ohladite pivo u ln2 nije dobro, znači u umjerenim količinama. 4. Ako vam dođe gazdarica tokom sesije malo joj je teže objasniti što radite sa kompom i tekućim dušikom u njenon stanu. 5. Svi vas čudno gledaju kada vide da se "dimi" s vašeg balkona a vi samo stojite pokraj. Ovi je free a za dalje šaljem broj računa na pm :D:D |
bravo dečki samo naprijed:goood::respekt: svaka čast...
bem ti vraga 1.8 voltaža sa tekućim dušikom a ja mog tjerao na 1.8 sa frizerom uh:fiju: |
Decki svaka vam cast :)
Samo tako naprijed, stvarno ste si dali truda :) |
Citiraj:
Naravno, to je bilo u nuzdi, jer smo premalo imali pa je grehota da ista ishlapi, bolje da mi odemo... :D sala, termosice su se otvarale svako 15ak minuta, tako da problema NIJE bilo :) vjerujem da su i dulje mogle izdrzat, budem i to jednom prilikom probali :chears: |
Hej Rejz super ste se igrali :D
Znaci bilo je u Varaždinu prilicno friško. Al mogo si mi bar javit kad cete se nac. Znaš da bi došao. A i dobar sam si s veterinarom :goood: Drugi put javi |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Svaka čast Razeru na rezultatu ( kojeg ste btw dobili dok sam otišo, nije valjda da me se Intel cpu boji :D AMD powah! Green pride :D) :chears: |
Citiraj:
Zamisli da ga ohladis na minus 30 pa ga slucajno onako nagnes i umres :) Citiraj:
|
cestitam ekipi i nadam se da cemo vidit jos ovakvih pokusaja u buducnosti, cestitke jos jednom... e da i nadam se da cete uspjet nabavit nekog E8600 sa x10 multijem pa mu crijeva izvadit :beer:
|
Bravo bravo momci i cure :p. Svaka čast.
I de prestanite to pit :D |
Kao što sam već i rekao, svaka čast momci. Prvi put nije lako, ali sad imate iskustvo sa tim čudom i idemoooooooooooo daljeeeeeeeeeee :goood:
|
Svaka cast decki :D huh dobro potrosenih 20min na citanje ovoga. Nemogu vjerovat da se i u hrvata neko prihvatio ovakvog posla. Jos jednom svaka cast i naravno ocekujemo jos :D (eh da ima sponzora, gdje bi vam bio kraj)
|
Citiraj:
Svaka čast, trebali ste i snimati pa napravit kratki filmić, ziher bi bilo zabavno! |
Citiraj:
Citiraj:
|
bravo bravo
|
|
Super, dobro obavljeno. Ploča je overkill:D Nabavite neki c2d...ako vam ikad zatreba moralne potpore, zovite me:D
|
Lepi video, al pobogu, sljedeći put složite neku mušku muziku... :D
McG će ga znati kaj treba staviti u podlogu. :) |
Super video i svaka čast dečki!
|
@Pupo
Dobar video. Koja je pjesma u pozadini? |
1. 04-d-devils_-_my_prince_will_come_(fairy_tale_mix)
2. 09-d-devils_-_perdu_mon_espoir_(poesie_dramatique) obje sa D-Devils - No Future Without Us @Gilbert Stvar osobnog ukusa :D |
Hej Pupo ajd please uploadaj ponovno video da ga skinem.
Ovaj gore link sa RS ne radi |
Citiraj:
Stavljeno na nas server :beer: |
Zahvaljujem.
Upravo skidam |
Tek sad vidjeh ovaj thread.
Momci,svaka cast! ;) :) |
slideshow @mislav tnx |
Bravo dečki. Počeli sa LN2, sad samo napred. Razer jedva cekas da dobis termometar. Puno laksi rad je sa njim. Ventilatori ti trebajo oko procesora da duvajo hladan zrak od ploce i da se ne pravi kondenzacija. Keep pushing!!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:46. |