![]() |
da, trebalo bi igru ogranicit na ljude koji imaju vise od 200postova ili sl..
i btw neznam odgovor na 2. pitanje... ostala su macji kasalj :D ... medutim nekima su sva macji kasalj tako da.. |
Jesu ga neki pohlepni. Žele da što manje ljudi odgovara, pa da im se povećaju šanse za nagradu. Ja mislim da ne treba ograničiti igru zbog na osnosu nikakvih postova i slično. Nego bi bilo ok da ak se već nešto želi ograničavati da mogu sudjelovati oni koji su bili registrirani prije početka nagradne igre. Ali po meni zabrane ne bi trebalo biti. Neka ljudi šalju mailove što se mene tiče.
|
Citiraj:
Citiraj:
Nagrade su super, nadam se da će neko "poznat" dobiti bar jednu nagradu. GL 2 all |
Citiraj:
i da mislim da je vec red da se locka topic jer se vec pocelo gadjati govnima... tko hoce igrati neka igra tko nece nemora amen idemo dalje tm by sanader.... |
Čestitke na ovoj novosti. :)
Npr, na overclock3d sam odigrao sve nagradne igre, pa nikad ništa :D ...tak da...al nada umire posljednja :) Ovaj put preskačem, tak da povecam šanse Jelcu i ostalim A-team članovima. :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
a jel mogu ja dobit 9800GTX+ baš bi mi dobro došla :-) eto možete slučajno odabrat mene ako može nou frks .-)
|
lijepo, lijepo... ja sam jednom davno bio dobio PcE kapu na nagradnoj igri tu na PcE :D
|
Citiraj:
|
Posto su fine nagrade eto i mene u nagradnoj igri :)
|
bogami bum se i ja ugural u tu nagradnu igru...
ne sjećam se da sam nešto osvojio u zadnjih 20 godina... osim čepova za flaše :) |
al mi nije jasno kako to da su se sjetili napravit nagradnu igru?
mislim, znam da je toga prije bilo često i da je ovo jedno vrlo ugodno iznenađenje, ali nije mi jasno kako to da nakon toliko suše dolazi nova nagradnjača... edit: bilo bi dobro kad bi se provela anketa kroz nekih tjedan dana tipa "Koju biste komponentu kupili da imate npr 2000kn na raspolaganju" i ponuditi neki izbor. Kad prođe glasovanje, organizirati nagradnu igru i to ponuditi kao nagradu. premda bilo bi zanimljivo kad bi i pitanja bila malo teža, baš da se vidi da čovjek zna nekaj... al u današnje vrijeme ipak je to teže "google je tu"... |
Citiraj:
|
Kako da smo se sjetili? Ideja je bila stalno tu, no sponzori i neke druge stvari nisu, no sad su se poklopili, a vjerojatno i za ubuduće pa...
|
Citiraj:
nego mislio sam na konkretnija pitanja na koje je odgovor jedna ili par riječi, ali skroz konkretnih i usko traženih, te na koja mogu odgovoriti ljudi koji su jako dobri poznavatelji i informatike i elektronike. znam da bi time eliminirali nekih 75% foruma, ali kaj je tu je :D |
ma ovo je neka navlakusha - nova lova i sl :D
narafno da cu i ja izazvat srecu |
Zaboli me kako je doslo do nagradnjace, kada mogu i ja nesto osvojiti. Ne znam sto se svi bunite, sada kada i mi obicni smrtnici mozemo nesto osvojiti (naglasak na mozemo :D).
|
|
Citiraj:
|
Ja sam bio prije pol godine otvorio jednu limenku sa raznim grickalicama (bademi, kikiriki i slicne stvari). Prosao je rok trajanja pol godine, ali kaj moze biti lose od toga. I otvorim tako ja i izvucem papiric. Cestitam. Osvojili ste bicikl. Nagradna igra je naravno prosla odavno. :(
Sada cu barem vidjeti rezultate odmah :D |
Citiraj:
|
danas cemo saznati tko je ubrao nagradu :)
dal znate oko koliko sati ? |
dečki grafička je moja. samo kaj su sad manje šanse da dobijem neku jaču grafu :(
|
Kako može biti tvoja, evo je tu kod mene, upravo lemim po njoj :D
|
McG je pokazao najviše želje za novom Endiviom, brijem da bi on mogel dobit:p
|
Jel i banirani imaju pravo glasa? :D:D
|
LoL, ja sam tek sad skuzio da sam jedno pitanje krivo odgovorio, tak mi treba kad ne citam :D:D:D
|
I kada su rezultati da si znam budilicu naviti? :)
|
vidi pa to je danas, ajde kad ćemo vidjeti tko je sretan dobitnik? :)
a tek sljedeće kolo, uf :) |
ja bi bio zadovoljan i da dobim 9500..
|
kad su rezultati?
|
Meni je samo žao što nisam stigao na prvi krug, ali sretnoi svima! :)
|
prvi krug josh traje. imash josh sat i 15 minuta da posaljesh prijavu
|
Dobitnik je izvučen:
Branko Karalić (blazer) Pitanja drugog kola su objavljena pa navalite na njih:D Sretno svima. |
čestitke dobitniku :)
|
cestitke dobitniku, ja ionako nisam htio tu slabashnu 9500gt :D
|
pridružujem se čestitkama.btw i slabašna 9500gt je dobra ak je mukte
|
Čestitam dobitniku,solidna kartica.
|
pridruzujem se cestitkama; a dobitnik bi mogao od srece napisati svoje dojmove o kartici:)
@kreso * bilo bi dobro napisati tocne odgovore (mislim na 1. kolo) * koliko je ljudi sudjelovalo u nagradnoj igri? P.S. vidim da je bilo dosta pitanja vezanih oko izvlacenja i ostalog, ako nekog zanima: PRAVILNIK o priređivanju nagradnih igara |
nebi bilo dobro napisat tocne odgovore zato sto se odgovori iz prvog kola traze i u 2. i 3. kolko sam ja to sve shvatio
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:29. |