![]() |
Ma znam, ali sam mislio ako ću dalje te novce upotrebljavat u svrhu kupovine na netu, pa zato...
|
Evo, postao sam Golden (na Neobuxu) nakon kaj mi je s Neobuxa isplaćeno na Alertpay 70$...
:D |
Čestitam, sad ćeš tek počet zaradjivat prave pare ;)
|
Citiraj:
Jedino kaj ću dosta love morati spucati na recikliranje jer ima kaos ekipe... :stoopid: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Znam da će biti problema s rentanjem, ali ako su se drugi mogli snaći budem i ja... Ti si golden? |
alertpay.com
Pozdrav,
zanima me dali je netko od vas imao ikakvih iskustava s njima? https://www.alertpay.com/AccountVerification.aspx Posebno sam obratio pažnju na ovaj link koji sam stavio. Da bi postao (Verified user) mora se poslati slika, neki dokumetni privatni... itd. Molim ako netko nesto zna da napise. Hvala unaprijed! |
imao je.
Naplacuju proviziju i ne preferiram ih ali velik broj PTC servisa isplacuje preko njih. Verifikacija nije nuzna ali je pozeljna. |
Kakav je nacin isplate (vremenski).
Koja je razlika između verificiranog i obicnog usera? |
Citiraj:
@hrvoje mislim da bez verificiranog accounta ne možeš ček dobiti. |
Za verificirati račun im pošalješ sliku osobne i nekog računa koji ti dolazi svaki mjesec ili izvještaja od banke. Mislim da slanje čeka ide za neverificirane korisnike, ali za korištenje kartica trebaš verificirati račun.
|
AlertPay je po meni puno bolji i user friendly za razliku od PayPala.
Provizija je normalna stvar, e sad koliko je ona, to je već druga priča. Na velike iznose to nije nikakav problem. Treba čekati da dodjemo na njihov Bank transfer popis zemalja (tj. da imaju poslovnicu kod nas), a onda bi transfer s računa na npr. naš devizni/tekući (NE žiro!) račun iznosio mizernih 0.50$. Evenutalno druga opcija, i po meni još bolji/brži/praktičniji način dobivanja novaca, će biti njihova kartica koja bi krajem godina trebala izaći u opticaj. Za verfikaciju ti treba osobna(ili vozačaka ili putovnica), te bilo kakav račun od režija na kojem je tvoja trenutna adresa (tj. ona koja piše na osobnoj), te ime i prezime. Ime nemora nužno biti tvoje, prezime da. Skenirano obavezno mora biti! Ne primaju ništa drugo tipa uslikano mobom digitalcem etc. Proces verificiranja traje do max 10 dana. Btw. dns sam u PBZ-u unovičio gore već spomenuti ček na 25$, dobio sam 130kn i 10lp. :) Sad će malo veće svotice :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
U većini slučajeva, ekipi s različitih foruma i tema o AP-u, odbijaju, pa ako želite ići ziheraški radje skenirajte. E da, još jedna napomena. Ja sam u profilu od AP napisao prezime bez kvačica, tj. c umjesto ć, i radi toga su me bili odbili, kao ne odgovara prezime u profilu s prezimenom na računu, al glavno da su mi prije toga odobrili osobnu. :lol2: :banana: Onda sam im objasnio da sam namjerno napisao c pošto oni u svom jeziku nemaju kvačice, a tek onda su mi odobrili. Mislim to se sve odvilo u jednom danu, tak da nije predstavljalo neki veliki problem. |
|
Citiraj:
Ja nemam vise problema. |
Kad sam već dobio kod IM imam pitanje u vezi bux.to. U 6mj sam zatražio da mi isplate xx$ al do sad nisam dobio ništa. Jel se i kod bux.to promijenilo da samo isplaćuju premium usere?
|
Citiraj:
Oni kao spremaju veliku skriptu, da riješe ovaj delay. Ali ako ćeš negdje ulagati, ulaži u NeoBux. |
Hmm, bio sam na NeoBux-u pa sam se dosta razočarao. Iskreno Isabelmarco mi se čini čisto ok. Baš sam kupio 35reff. Kad mi isplate još 36$ zaostatka bit ću u plusu 20$ :D kod njih. Za bux.to neću govoriti. Tamo mi trebaju isplatiti cca 180$.
Uglavnom kao što je i cjenjena većina u ovom threadu shvatila bez nekog početnog ulaganja nema ništa. Kaj se tiče te neke nove skripte, pa rade je skoro već godinu dana. Žalost, teška žalost. Već sam se pomirio da neću vidjeti ništa sa bux.to, al ako nešto i naprave meni opet dobro. Račun će i dalje rasti :D |
Citiraj:
|
Dosta PTC-ova u zadnje vrijeme to priznaje :/ CrewBux, ThinkBux...
|
Citiraj:
|
Imat će i Sandra, pošto je krenula Neobuxovim stopama, i to još bez predhodnih upgradeanja kakvih je imao Neobux od početka do sad.
Hoću reć da se Sandra nije time dugo bavila, razvijala (aka trošila vrijeme i novac na to), nego sve preuzela od Nea. Nekako su u boljoj poziciji radi toga. Ako Bog da, dugo će trajat. Tamo već iam dve isplate od 22$, a refovi klikču jako dobro, štoviše odlično. Uložio sam 24$ dosad i već zaradujem dosta da si mogu svaki tjedan kupit 50 refsa. Dakle u 2-3 tjedna sam već vratio uloženo i još mogu kupovat referale. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čitaj im forum. :D |
Kolko sam upoznat, više ne isplaćuju standard memberima. Hebemu misha, a taman sam jučer kupio 35 refferala :(
|
Ima tko za posudit oko 10 dolara na AP?
Vraćam nakon par dana sa kamatama. |
Pf, posudio bi ja, ali stvarno nemam, imam punih 80 cenit na AP-u :D
|
....pozdrav svima...i ja sam isto na neobux.. trenutno sam ulozio preko 60$ i sve sto sam zaradio sam i dalje rentao referale...vidim da svima koji su golden nesto slabo klikaju u zadnje vrijeme,,,sto se to dogada?'a ja taman mislio za 2 tjedna uplatiti za golden...
MatthCW....kad si ti krenuo s neobux tj.kad si se registrirao?Cek uplatio si oko 150$ i visestruko si dobio? |
Ja sam krenuo s neobuxom... Sad ću ti reć točno... 31.7.2008. dakle skoro 3 mjeseca, s time da sam gold kupio prije mjesec i pol. Dosad sam zaradio 600$, a baš se isplatio 200$. Uložio sam 90$ za golden, 30$ za 100referala i još 18$ za početnih 2x30 refsa. A ovo sve ostalo se kasnije profitom moglo kupovat dalje. Sada imam 800 refsa.
Što se tiče klikanja, da, slabije klikću i to dosta, a nezna se zašto... Ma dokle god sam u profitu ja se neću žalit :D |
Citiraj:
....ja imam trenuto 310ref...sve sto sam zaradio sam dalje ulozi u refove,,,,kaj mislis o gold...da ga kupujem ili da jos pricekam??evo danas mi katastrofa klikovi...super tebi to ide ak si tak krenuo...mislim da su se sada svima smanjili klikovi.... jos za kraj...jel imas kakve preporuke/iskustva sto treba raditi za bolji napredak??thx |
Citiraj:
|
Pokrenut je jedan novi ptc. Kopija neobuxa, znaći insant isplate itd. Trenutno je u Prelaunchu. $mithbux.
Koga hoće reflink nek se javi na PM. |
Citiraj:
|
Bio sam registriran na neobux cim se otvorio. I sad sam vidio ovu temu i odlucio se ponovo vratit zarađivanju :D. Al problem mi je taj sa neobux-om sta kada se ulogiram na svoj stari acc pise da je deaktiviran zato sta se nisam ulogiro u roku od 60 dana. OK napravio sam novi account i za Alertpay/paypal account sam stavio neki koji sam prije koristio za bezveze. I sad neznam dali bi pomoglo ako bi poslo mail neobux-u da obrisu onaj account tako da si taj e-mail za alertpay mogu staviti na ovaj novi account. Jer na tom alertpay accountu imam nekih 12$ sta sam bio dobio isplatu od bux.to i sa tim parama rento bi si 50 referala tako da barem pocnem sa necim :D
Pozz:chears: |
Citiraj:
Samo pošalji support ticket da ti na suspendiranom promijene emailove tako da ih mozes stavit na ovog novog. |
Ovako u subotu sam si sa AP acc-a prebacio 10 $ na neobux acc da mogu kupit referale, ali ovi mi jos nisu stavili te pare
kolko im inace treba da stave ? |
~15min max.
|
hvala na odgovoru
izgleda da cu opet morat slat ticket :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:00. |