![]() |
Koliko je to PUNO manje? Ajd, molim te, činjenica je da manje opterećuje, ali ništa značajno ako ima iti jedan proc koji ide na iti jednu ploču s PCI-e. Tako da sumnjam da će to osjetiti.
Kontam da se u ovom slučaju jedino svodi što više preferira i glasnoća ventilatora. Kako misliš da će osjetiti razliku u zauzeću procesora između 5% i 15%? LINK A gledano na kvalitetu slike OVDJE se može vidjeti da su poprilično izjednačeni. EDIT: Prednost 2600XT kartica je manja potrošnja (iako ne puno manja), i manje zagrijavanje, ali s obzirom da ne znam kakvi su im cooleri, to će morat netko drugi posvjedočiti |
Svejedno mi je koji je proizvodac kartica, istina, nisam nikad imao ATi-ja, ali ako je ona bolja kod multimedije uzet cu nju. Sto se tice igara vazno mi je da moze pokretati CoD2 na high (to je jedina igra koju imam/igram). Reci mi DDR3 ili DDR4, sto bi mi se vise isplatilo za gore navedeno, jer ne mislim tako skoro mijenjati karticu nakon sto je stavim u HTPC.
Molim te jos mi reci koliko je bucna 2600XT? Hvala. |
uzmi DDR3 model jer ovi DDR4 su preskupi a to ne opravdavaju performansama
koliko je bučna ćeš morati pitati neke od ljudi koji je imaju, jelc-a npr |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
smijem pitati koja kartica(i od kojeg proizvodjaca) tisha medju navedenim?
|
Citiraj:
|
Pitanje:2x 8600 gt ili 8800 GTS
Malo me kolje cijena 8800 gts :lol2:pa sam počeo razmišljat i o ovoj verziji-pomoč!!!:care:
Jel netko probao?? |
bolje ti je jedna 8800 nego te dvije ili ako nista drugo i ako ti netreba dx10 onda najbolje dvije 7900gs
|
ukratko, 8800 gts
jedna 8800 je u igrama puuuuno bolja od dvije 8600 gt |
grafa
Citiraj:
|
ako nemozes naci jeftinije ili polovne sa garancijom onda si najbolje uzmi 8800
|
8800gts 320 ubije te 2 u sli-u bez beda.
|
..polovne su po 1500,1600,1700kn sa garancijom..tako da ne traži dalje..dugo nismo imali ovako moćnu a relativno povoljnu grafu za ubost...
|
8800 GTS mislim da ubije ove dvije
|
Ne da ih ubije, nego ih iz masakrira.
|
bolje jednu GTS
brža je, manje troši i tiša je od ove dve zajedno |
Mislim da je GTS 320MB definitivno BEST BUY! Sve više nas je na forumu koji smo se odlučili za takvu zvijer i svi koji se dvoumite između GTS-ice i bilo koje osim GTX/ULTRA, UZMITE je! Vrti BioShoc na 1440x900 na high na 60 FPS!
ZVIJER! |
8800gts 320 je nova ti4200;)
|
Gigabyte GF 8600GT PCIE , 256MB
Pozdrav,
Zanime me sta mislite o ovoj grafickoj? http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1130075 Tisina mi je bitnije od igara, ali odigram tu i tamo cod2, wow ... Radit ce na Visti. |
Mislim da je 2600xt jeftinija i do 90kn u nekim ducanima :)
|
uzimat cu maticnu: MBO ABIT, s. 775, Fatality FP-IN9 SLi, nVIDIA nForce 650i SLI, BUS 1066 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, 1Gbps, DDR 2, ATX 2
dakle ima nVidia chipset. Dali to ima veze koju grafcku da uzmem ati ili nvidia? |
Citiraj:
Za grafe pogledaj malo ovaj test: http://www.bit-tech.net/hardware/200...rce_8600_gt/16 |
Sve u svemu nije to bas ono sto ja zelim. Moze neka preporuka graficke od 800kn i cooler je 200kn ak se nevaram
|
znam da davim al sta da radim mora netko :), nvidiju preferiram
|
Citiraj:
za 900 kn imaš u Linska XFX 7900GS 600M ako preferiraš Nv |
za tu sam bas citao da se kvari, jel ima jos neka za preprucit, stavio bi zalmana na nju svakako, cijena 800-900 kn
|
Nemoj se ljutit ali znaš što se meni čini. Da si se ti već odlučio za 8600GT tu i da mi više ništa ne možemo napravit ili promjenit. Ta 8600GT će ti bit sasvim dovoljna za WoW i COD2, u DX10 će najvjerojatnije suxat naveliko a i u DX9 nije neki State of the Art.
Za pare koje si naveo ubodeš DX9 karticu tipa X1950GT ili Pro ili XT (postoje verzije sa Accelerom X1 ili S1 koji su jako dobri i tihi hladnjaci) ili 7900GS + neki proizvoljni hladnjak. Jako dobre performanse, vuć će sigurno fino i nove naslove i tako. Ali na kraju ti odlučuješ. Kupac je uvjek u pravu jel. www.nabava.net is your friend. |
zalman i GeForce 8600 GT
Pozdrav,
Uzimo bi sljedecu graficku: VGA PCI-E GAINWARD BP8600GT-256-GS GLH-TV-DD, GeForce 8600 GT 256MB/128bit GDDR3 SDR, 2xDVI,Video-OUT,VGA Cooler: http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.803.355 Stavio bi zalmana, zbog tisine prvenstveno. Zelim da mi netko potvrdi: da li na nju ide samo Zalman VF1000 LED? http://www.zalman.co.kr/eng/product/...x=289&code=013 ili moze ic i neki drugi zalman, ali zbog nekog razloga nije navedenu u njegovom opisu na zalmanovoj stranici. Cijena mi se kod VF1000 LED nesvidja :) |
Dovoljno i VF700. Cijena u linksa cca 150 kn. A taj zalman je namjenjen za 8800 seriju i upitna mu je funkcionalnost,stock kuleri su sasvim dovoljno.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
McG = Neki od HD 2600XT modela ti ne odgovara? Čisto radi toga jer su redom jeftiniji (od tvojeg izbora), a performansama u rangu 8600 modela.
...ovaj gainward ide na taktove gts-a pa cak i vise tako da je dobra kupovina za ove pare :chears: |
Citiraj:
|
Gainward BLISS 8600GTS, GF 8600GTS, 256MB,
jel ima tko kakva iskustva sa njom? kakva je?
|
nemoj kupovat. cekaj jos mj dana i dolazi ti sve novo.
|
Citiraj:
|
preskupo,precjenjeno,preloše...strpi se
|
A tek kad svi počnu za Božić prodavati svoje komponente i uzimati nove, a svi ćemo imati para... Ajme što volim polovno, VGA trebam u mirovinu poslati.
|
Od tih snizenja mislim da necemo previse vidjeti , jer nasi trgovci idu drugim logikama , pa jos ih ima koji drze nebulozne cijene na starim artiklima a vrlo cesto je pojam akcije zapravo samo staviti na cijenu konkurencije i onda to naglasavti da je akcija .
Inace , za 8600gts - na 100 mjesta na forumu i 1000 na netu ima navedeno da je bolje ici na 7900 porodicu , mozda starija generacijski ali odlicna kartica pogotovo sad kad ima dobru cijenu |
..i koliko ces se naigrati sa 7900 odnosno dx9 karticom u vrijeme dx 10 ??...mislim da ati ima asa sa 2900pro ili gt modelima,samo da ne zapapru cijenu,a i past ce cijene postojecim high end grafama uglavnom strpiti se 30-ak dana
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:22. |