![]() |
Citiraj:
:hitthewal: |
http://www.speedtest.net/result/341595239.png
ovo mi je milina samo gledat'... a plaćam 2mbps i maxtv... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hmmm....
daj mi recite jel postoje gdje na internetu vijesti o planiranju optike? tj da li pishe gdje plan uvodjenja optichkih niti/kabela po ZGu; tochnije po zapadnom dijelu grada, te opcenito RH? jer me stvarno zanima kada ce to napokon zazhivjeti, a na TComovim stranicama nemresh si ni qurac pronaci da ti treba.....a kakti veliki frajeri.... |
Citiraj:
Povečali su ti sami od sebe ili si tražio povečanje brzine? |
Meni je u par dana brzina otišla u kqratz, na speedtestu mi baca 1100kbs/60kbs , a skidam s max 110 kb/s (prije 220 kb/s) i sad gledam u ruteru :
WAN Port Statistics: Link Status: Up Upstream Speed: 768 kbps Downstream Speed: 4800 kbps Također imam max-tv i koliko se sjećam downstream speed mi je bija oko 6000 (znam da max-tv zahtjeva oko 4MB) ništa morat ću ih zvat i natezat se snjima da vidim u čemu je problem.Nadam se da oni nešto nadograđuju pa će se riješit ali kakve sam ja sriće...:D |
Citiraj:
Pošto je t-com morao snizit cijene usluga, na onom nekom povjerenstvu za telekomunikacije , pale su cijene usluga na širokopojasni internet..... Pa su digli brzinu za istu cijenu:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:12. |