![]() |
pa rekao sam nekih 20GB bio bio max.
Dobra fora zadnja 3-4 dana u mjesecu skinut nekih 7-8GB pa nek ti stave "heavy download" kad je već kraj mjeseca. Reci samo sa tim položajem antene jel moguće ulovit koji sateliti za gledanje programa tipa "astra 1,2-hotbird i slinčo" znam da Eutelsat ima samo 2-3 programa. |
Eutelsat?
Nije ti to na tom satelitu. On je na 8°W (e da me ubijes neznam kako se zove). A Astra je na 19°E, HotBird na 13°E. Dakle nema ni teoretske sanse da bez pomjeranja antene hvatas sva 3 satelita :). |
Citiraj:
|
Citiraj:
No, kad si ovdje u govnima, ovo je možda i alternativa... bi li mislio na to s 512kbit flat?NE! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Teoretski, ofcourse...ali neka je to i 2Gb, pa puta 30=60Gb.To ti satelit neće dati, a padove brzine da i ne uzimamo... a loše vrijeme?Pitaj madboya... a tekar 1.5mbit ili npr 4mbit?To je OK za "HTovski" DSL i one koji nemaju opcije...pitaj koga hoćeš!To ej abr IMO. |
Da mi netko da 128k flatrate odmah bi ostavio sat. net. Ping u igrama je jako velik (300+), a da nepricam o tome ako pada jaka kisa, pa je signal jako mal (pogotovo na ovom satelitu jer je na nezgodnom mjestu).
|
Citiraj:
|
JA čekam da dođe bilo šta kod nas (iako mislim da ću se načekat) s flat rateom, bez limita i nekom dobrom brzinom. Flat rate je zakon.
|
Citiraj:
Ionako je te ponude oko DSL-a neprihvatljive. |
Aha, jaki mi je flat rate.
|
Ako moze ljudi u kratko:
Gdje se registrirst za SAT internet ? Kako se to placa ako je u BiH ? Ima li toga kod nas ? Citam citam i nikako da skontam. Hvala unaprijed :confused: |
|
Dobro sad nesto ne kontam recimo ja imam ISKON gold i ISDN svaki 6mj placam iskon 420kn i mjesecno imam cca 250Kn potrosenog interneta zbog toga sta sam u biti uvjek navecer od 19h pa do 05-06h na netu i sad da uzmem Taj paket ako sam dobro svatio mjesecno dodatno me kosta 33Eur pa sve to kad zbrojim izadje mi mjesecno 243kn satelit + 330 internet ISKON sto je u konacnici u konacnici nekih 600kn i gdje je tu racunica nista ne kuzim kako neko kaze 200Kn ako mi netko moze razjasnit. Buduci da mi treba Konekcija i ISDN-a
Hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:28. |