![]() |
ja malo odigro manager mode da vidim kako je,mhm,ma stavio sam world class težinu,AI je slab jest da sam na 13 mjestu sa juventusom ali zadnjih 10 partija sam odigro 0:0 ili pobjedio,kad sam se malo uštimao u fifu vidim da AI teško postiže golove,bolje rečeno ako ne napravim ni jednu grešku neću ni je dan gol dobit,živcira što dobijem gol iz slobodnog od catanie sa 30 m,ko da catania ima fantastične pucače,tolko golova iz slobodnih nisam dao i dobio ko u svim pesovima zajedno.
|
Citiraj:
super pasovi u prostor, treba ukljucit ono manual na NO. Ne kuzim kak da manualno saljem for jer nema sanse da ju posaljem ko on |
Citiraj:
Potpis Stvarno izgleda realnije, bar što se tiće pokreta Ono možeš cimnuti igrača u krivi smjer, proči drugim putem, zarolat čak i dvojicu (ono, hello, Konami, inače se to i zapravo može tu i tamo u RLu) Kontrole si treba podesiti, al kad se podese onda je odlično, lopte u prostor su odlične, ja si stavio space za trk igrača u prostor a E za loptu u prostor, i prvi put igram i gledam WTF, stisnem E a on doda 4 metra naprijed protivničkom u noge. Onda sam skužio da se treba dodavanje u prostor i malo zadržati i onda bude pas dobar, zapravo ako je dobro napravljeno, napravio sam nekoliko pasova da mi sline cure :care: Stvarno si je EA dao truda i zasad FIFA 09 way to go :) |
ej ljudi imam jedan problem. igra mi ne prepoznaje sve tipke s logitechovog precision gamepada! to je onaj bez gljiva. ima li tko kakvo rješenje za to jer nemogu igrati! ne ce mi ni promjeniti tipke koje zu zamrznute! hvala
|
frend ima isti problem.
Nema druge do kupovine drugog gamepada. |
se može u fifi namještat counter atack,center atack ko u pesu????nisam nigdje to u opcijama vidio, zamjerka fifi je previše golova iz slobodnih.
|
sorry ak je već bilo, ne da mi se tražit i nisam baš fan sportskih igara, ali da li ima u 09 mod be a pro ili nešt takvo (ak se ne varam 08 je imala)...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@cole007 Treba napraviti re-edit fajla koji je zaduzen za kontrole gamepadova... Da se ne mucite s tim, evo fajla kojeg sam ja editiral i stavio na par foruma i radi svima koji su imali probleme Fifa 09\data\input (Na ovoj putanji ti se nalazi taj fajl koji treba zamjeniti) Code:
http://rapidshare.com/files/160842948/devdata.rar Javi dal ti radi...pozz |
Pozz. Igra je čista 0. Ne dopada mi se
|
Hvala ti što si nas prosvijetlio tak pametnim izljevom...mogel bi se kandidirati za sabor...
|
Pa čuj, ja sam samo dao svoje mišljenje.
Za Sabor, to ću još razmislit |
Ono, pa tvoje mišljenje suxa ass, big time. :kafa:
I ja sam samo dao svoje mišljenje :) , ma koliko (ne)argumentirano bilo. (kao npr.. tvoje.) |
kak se za vraga složi da se igra s mišom, u opcijama si ja lijepo složim da kontrole i onda sere, s mišem bi smo dodaval, pucal itd. dok bi se s "WASD" kretal...ne mogu igrat na strelicama ma da me ubiješ:D
|
Citiraj:
|
skužil sam, ali mi je debilno igrat s mišom:D, tak da bum na tipkovnici...i koji se debil u EA-u sjetil ideje da movements kontrole ne možeš stavit na "WASD" kad igraš samo s tipkovnicom:D...ne da mi se kupovat joystick:D
|
kak se mijenjaju brojevi igračima u manager modeu???
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |