![]() |
ljudi imam preko 2000 sati coda i koliko sam svog predatora puta napuco od stol na warowima ja mislim da nijedan mis to nemoze izdrzat tako sto se tice kvalitate proizvoda nesumjnam ni najmanje. PS: jos ovijek imam taj isti mis i jos uvijek ga lupam, a probajte vi svog mx518. lol
|
Imam G5 već godinu dana i dosta sam zadovoljan, korišten na bukovom stolu koji se pohabao od upotrebe, a teflonske nožice tek što su se malo okrznule (zato odnedavno uzeo steelseries podlogu - (podloga je zakon)). Kvaliteta izrade G5-ice je jača strana ovog miša - kao da je jučer kupljen, a opletena žica koja izlazi iz njega još uvijek ima savijeno-razlomljeni oblik otkako sam ga raspakirao prvog dana (k`o da je od čeličnih niti - alias cekas žica).
Što se tiče ergonomije moram priznati da mi više leži Ergo 525 kojeg oko pola godine koristim na drugom kompu - on nema tako kvalitetnu izradu, to jest završnu obradu kao G5 i toliko sam se navikao, odnosno "uživio" u njega da i ne primjećujem neku kvalitativnu razliku između njega i G5, tako da mi je nekad i žao para koje sam dao za G5. Doduše G5 ima neke svoje nijanse koje mu daju prevagu nad Ergoom, ali ravnopravno bi ih mogao staviti uz bok. Dosta sam tih 525-ica prepuručio drugima i do danas nitko nije požalio (ne žalim ni ja toliko za G5, da se razumijemo, ali je preskup za to što nudi). E, sad ovaj novi 555, baš bih ga želio isprobati, vidim prema slici da je zadržao istu ergonomiju kao i 525 što će biti dobar znak. Svojevremeno sam isprobao sve ove nove Razere - ali baš sve, od najjeftinijeg do najskupljeg i nema šanse da se naviknem na njih - pa to ti je, onaj osjećaj s ispruženom rukom na njemu ne leži mi nikako, ma da mi ga poklone ne bih se mogao igrati s njim, ali dizajn imaju vrhunski (k`o talijanski auti), no džaba kad mi ne pašu. |
ergo 555
..moj isprika sto izvlacim thread iz prashine, ali da ne otvaram novi, ovaj mi se cini najprikladniji:
Nabasao sam na akcijsku cijenu genius ergo 555 od 104 kn, pa da podijelim link dok jos ima 50tak komada. Onako sad brzinski na poslu ustekan, vrijedi svakako tih stotinjak kuna, bitnije je gore receno, ali sad samo eto uzmite u obzir taj novi element cijene:) Inace, evo sliknuo sam ga pored della vulgaris na poslu i starog ergo525 - od potonjeg je klasu ozbiljnije napravljen, nadam se da će takav i ostat :) Dakle za kežjual gejmanje, kao backup miš, uredski ergonomski rad, imho dobra prilika preciznog laser miša. Ja ću ga koristit na poslu umjesto ovog 525 :) http://www.imagesforme.com/out.php/t611538_DSC03732.jpg http://www.imagesforme.com/out.php/t611537_DSC03731.jpg http://www.imagesforme.com/out.php/t611536_DSC03728.jpg Ehda, jos jedna sitnica - isti miš se nudi prefarban i brandiran pod imenom samsung pleomax gaming mouse ml-600g i traze najjeftiniji za njega preko 300 kn:) |
i jos da kazem da meni bezi mis po svim podlogama na koje ga stavim, evo fala bogu unazad 10 min radi dobro, al zna imat svoje musice..
govorim za ergo 555, ugl poslo sam ovima mail da vidim oce mi odma dat drugi.. testiro na 4-5 podloga, svagdi bezi ko lud, mal levo, mal desno, kak mu se sprdne, al nika gore dole.... i sto je fora stvarno ne znam o cem to ovisi, npr 5 dana radi super na podlozi, i ond sere, stavim npr novi papir i sere, bezi okolo, i sad nakon 2 dana radi super... i take fore... ugl... trebo sam se isprsit za nes bolje... il barem uzet razera pro click i mir... |
...ovaj je zasad poslusan. No prekratko je u upotrebi da bih se kladio - postat cu nakon nekog duljeg vremena dojmove:)
|
gdje ima za kupit ovog predatora? tražim, tražim nikako da nađem...
|
Citiraj:
|
Jedno pitanje za one koji imaju gm-4800. Kad kliknete sa točkićem jel vam otvara link u novom tabu ili npr umjesto strelice bude ona stralica u 4 smjera pa samo mičete miš umjesto skrolanja? Čini mi se da mi je riknila ta tipka.
|
sta bi vi meni preporucii za jedinu dobru igru napravljenu za komp a to je wow? :D:D (sala naravno o jedinoj dobroj, ona je perfektna :D:D)
uglavnom igram pvp i treba mi dosta brzi mis koji ima dosta tipkica koje se mogu lipo nastimat i bindovi etc etc etc ? a? :D |
Citiraj:
Evo ja svog agamu imam već skoro godinu dana i ne zadaje nikakvih problema,nemam nikakvu podlogu i lijepo ide ko od prvog dana,imao sam i 525-cu i ošle su mi tipke nakon mjesec dana al ovaj se drži bez beda:D |
Jel zna netko gdje naći tog Predatora ili njegove klonove, OCZ Dominatrix, Cyber Snipu Stinger ili MSI GS-501? nigdje u hr ih ne mogu naći..
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:25. |