![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Paradon! Ispalo mi je slovo! "Dobra":rolleyes:
Hoću reći da je meni i taj shrot dobar:clap: |
barton 3200+ se ne prepoznaje prema 2.2GHz već kao 11x200 (a zakaj 11,5*192 registrira ko 3000+ nemam pojma)
pošto ti imaš bartona 2600+....mislim da ga nikad komp neće registrirati kao 3200+...osim ako je otključan naravno :D |
Citiraj:
Sto MentalHarikiri jos uvijek nevjeruje?? Sve se da sredit, negdje je visak, negdje manjak i uvijek se svede na isto, testirat, isprobavat razne mogucnosti i bla bla! Neznam kako reagiras na to kad je stroj pod full load-om, da se kuler vrti na 1700, neznam mozda je cak i normalno (ne bas konkretno za ovaj cooler, nego opcenito ), al eto proveo sam 5 noci skoro nespavajuci, da bi smanjijo buku coolera, temp mi nije u tom slucaju tolko bila bitna! Po tvom zakljucku trebo se vrtit barem iznad 2200 i temperatu jedno 56!! :p :D Vozdra! ;) |
Citiraj:
Ali zasto nece npr. na 192MHz, e to neznam, mozda vec prolazi neku svoju granicu! Ak imas nekog sa 2500+ posudi pa vidi! Neznam dal je dan, noc, koliko je sati, kakvo je godisnje doba, al znam da je vrijeme za spavanje, jer tko zna sta sam napisao....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: |
To zato jer ti je množitelj 11.5....
|
Citiraj:
što se tiče volcana još uvijek ne vjerujem u tako dobre rezultate,makar je na default clocku i voltaži (pardon na 1.58 :D)....ili moja ploča tu laže ili tvoja (kuje lažljive) jer ja sam isto isprobavao sve moguće kombinacije sa tim volcanom i nikad, baš nikad nije bio full load ispod 55°C sa RPM manjim od 3000...tak da moraš razumjeti da sve rezultate uzimam sa određenom zadrškom jerbo mi iskustvo govori drukčije |
Citiraj:
Evo mozemo se dogovorit da dodes jedan dan do mene, pa vidis! : cheers2 Ja sam u zagrebu, kod studenskog doma ante starcevica |
Ej ljudi kad je već diskutiramo o hladnjacima, dajte odmah recite koju bi mi pastu za procesor preporučili!!
Imam neku doma koja je stara 1 i pol godinu! Jel valja ta ili je zaostala za ovim današnjim!! Nekakva iskusta??? :fuming: |
Citiraj:
baš nešto testiram paste , no to je druga priča ;) |
Evo našel sam pastu i zove se STAR 700!!
Neznam da li je tko čul za nju niti da li je unčikovita!:confused: A valjda je, a sad koliko neznam! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo na mojem(trenutno još) Igloo 2510 ima žute termalne paste na donjoj strani hladnjaka! Da nju "zastružem" i stavim na proc! p.s. STAR 700 je također srebrne boje! |
Citiraj:
Probaj sa tim star-om, pa ces vidjet, mozda ti se spusti temp jedno 3 stupnja |
Citiraj:
A da sve srebrne paste nisu dobre, sjetimo se Silver Grease-a... |
Ova kombinacija zalmana al i cu mi se cini dobrom.Ima 300 grama manje od bakrenog zalmana. Mislim na 7000 al-cu. Ima li neko iskustva s tim coolerom?
Uzimam jedan dobar cooler za 3000+ za oc-ing. Gledam sta ima ispod 200 kuna ali ne nalazim nista dobro. Imam igloo 2500 cijeli od bakra i radi odlicno (sa drugim ventilatorom) aliu mi treba jaci. Ako neko ima neki dobar i tih cooler kupujem. 091-586-2647 |
Citiraj:
u toj cijenovnoj kategoriji vrijedi pogledati i thermalright slk 800 + 80mm fan (enermax, papst itd.) koji je stavljen na potenciometar, pa možeš nafrljiti fan pri overclocku,a pri normalnom radu imati manju buku |
Citiraj:
Oces kupiti od mene Vulcano 11+!? Full tihi cooler, a dobro hladi!:D :clap: Mala sala, ali ima nekih koji ce je shvatiti na ovom forumu, nevezano sto se tice tebe!:argue: ;) |
Citiraj:
:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:16. |