![]() |
timmy
Crash009 ^_^ Gaylord Sekač :D |
U koliko sati ste rekli?
|
e ljudi a rastoran tomislav ispod vatrogasnoga cjene su ok ima pit jest i sto je najvaznije ima iza mjesta da mozemo igrat kolo i spojit stolove kak nam pase
|
Meni svjedeno bitno da se jede i pije :)
@VoodooRain jel dolazis? |
@ VoodooRain - što se mene tiče more i tamo, također ok mjesto.
|
@razer: došo sam kući al sam sjebeniso ligamente na nog pa se čujemo ujutro...
@svi: u tomislavu je kuhar mile iz deže, ne bi ja tamo više jeo, al bilo je prije na ixicu.... može u 6? |
dajte nest ranije zadnji bus za nazad mi ide oko 20h
|
I ja bi mogo ranije.
Neću u noć vozit,cesta je u kurcu :D:p |
aha u k***c ja mislio da cemo pit:)
onda recimo oko 3? |
Pa to je najljepše bit pijan u 3.Zapravo najbolji izlasci subotom su mi bili oni koji su počeli u 4-5 popodne :nono::beer:
Ako i bude ranije možda ubacimo koje ;) |
meni odgovara :)
|
Mozd i ja dođem, imam polaganje u srijedu pa neznam kad ce bit. Ak bude ujtru s vama proslavim popodne :D
|
Što se mene tiče, može u 3.
|
Restoran "Tomislav"
15:00 Ajde dodjite još koji, ima vas...: ShebY, VoodooRain, srle, amerix, audi45, hammer_of_thor... Za sad sigurni: timmy Crash009 ^_^ Gaylord Sekač |
Citiraj:
Citiraj:
I da se upišem... timmy Crash009 ^_^ Gaylord Sekač ShebY |
deckovi ja otpadam za sutra, idem u osijek
|
Ajde onda nađemo se u 3 ispred vatrogasnog pa se odlucimo hocemo u tomislav ili mama mia.
|
moze
taman se opijem sa 3 kretena koji su kao i ja na drugom roku mature i onda u 3 nastavljam :) |
Može što se mene tiče, a sad moram na slike forumaša da vas mogu prepoznat kad dođem :D
|
joj morat cu ja doc na vas miting jednom...jednom kad budem u sl.brodu na odmoru kod babe zaletit cu se pa cu vas zvat da se napijemo ko deve :D
|
evo za žileta ako možda ne zna kud treba ići
http://www.imagesforme.com/show.php/137227_untitled.JPG @joco: doći ću ja sad opet u osijek pa idem s vama na "sastanke":D |
koliko vas trenutno ima za meeting? nisam siguran hocu bit slobodan...
|
Citiraj:
Heheh moze :goood: kad dolazis 1.9 faks pocinje? |
@cyclone: imaš listu. ima nas 5 sigurnih čak:). ako si u brodu probaj se dogovorit sa žiletom da te poveze
@joco: dolazim u nedjelju |
Citiraj:
|
Ja ne mogu :fuming: Radim sutra :fuming:
A i gorivo sam već natankao :kafa: Psmtr |
jebat ga bas sam mislio da ce se dva moderatora sa cromanagera zalokat :(
btw daj otkaz :D |
Citiraj:
|
Sad sam u apstinenciji :D
A ti si mogo dat otkaz i onim parama što si na kvadovlju zaradio žderat i pit s nama :p:D |
HAha, ako dam otkaz kurac cu si vise megakul hardvera kupovat :D
|
e ljudovi aj nek nego fotich ponese.
Ja cekam malo prije 3 ispred tomislava :) |
moj fotoaparat je došo mrtav sa servisa...way to go Canon:fuming:
|
lolz7z:D
|
Evo da mi stara dođe s manikure ^^ autom pa ću i ja krenut..
|
aje .. najedite se i oblocite i za one koji nemogu doci ;)
|
Ako se OC baja dobro nalije nemoj da ne slikate :D On je mene prcao pa da i ja mogu njega :D:p
|
Evo upravo sam sletio kuci, jbg steta sto nisam mogao duze ostati razer i žile su ostali, a miislim da je i timmy rekao da im se vraca druziti sa gayevima :D
Next time dolazim autom da imam gdje spavat kad se nalijem, a ne da moram mislit kak cu doc do autobusnog :D Žile fala na pivi :beer: Next time cemo malo žešče pocet :D |
Jebote ja nemoj me ružit tu,nemaš mi se na čem zahvaljivat :beer:
|
A slike? :) :chears:
|
Naravno da nitko nije imao digitalac i svi smo bili opremljeni Nokiom 2610 sa 0mpx kamerom :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:41. |