![]() |
A ovo je sa updatanim driverima http://rapidshare.com/files/13627169...iveri.wav.html :Machineg:
|
Mislim filter koji pegla napone koji idu na ploču ja sam imao zvukove jako slične ovima kad sam spojio konfu na jedan Modecom shit od PSUa na chieftecu i Corsairu nikad to nisam čuo iz zvučne...
|
:hitthewal:Lagano pocinjem vjerovat da je ova zvucna jednokratna roba.:kafa:
naime iso sam reinstalirat drivere i pogorsale se smetnje na zvucnoj i dobro skoro sam htio ju bacit, ali naso sam tu u jenom kompu jos jednu istu takvu zvucnu ali ta druga je potpuno nova ... uzeo ja tu novu stavim u komp (isti driveri) i nema nikakvog suma ni titranja ni nicega :wtf2: ja izvadim tu zvucnu vratim staru i ona opet titra ko luda i susti ....:hitthewal: stavim opet novu i radi super. znaci ako zelim normalno slusat muziku moram:lol2: svakomalo kupovat zvucnu, pa mi se bolje isplati kupit jednu koja ce trajat Kak ono kaze stara poslovice kolko para tolko i muzike (i jukebox kratko svira ako malo kovanica ubacis , tak i to):Machineg::hitthewal: |
Hmm moguće onda svakako idi na auzentech msilim da se nećeš pokajati...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
A što ja znam vidi kaj je kod nas dobavljivo pa vidi kaj ti od dodataka treba, zvuk na svima bi trebao biti jednako kvalitetan i ispeglan samo su konektori i feateuri različiti...
|
Citiraj:
http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/652 |
Driver?????
|
Citiraj:
:lol2: koji savjet ono da se smrzneš :roller: 700kn za zvučnu.... moraš bit opaljen među očima i dat toliko za zvučnu... po meni, onda bi morao imati zvučnike od barem 1500kn... |
Onda mu ti daj bolju preporuku... :kafa:
|
da, mislim da je dostava na podrucju Zgb- do 500 kn besplatan, a izvan Zgb-a je mislim 40 kn..
|
Citiraj:
Neznam kako sam tek sad vidio ovu temu. Bas bi se dalo svasta napisat, ponovo i ponovo i ponovo i ponovo. Zapravo pa sve je napisano vec 38 puta. Imate ponudjene kartice, imate argumente za jedne i za druge i birajte si. Jos jedna tema o zvucnim karticama i puca baza (skuap sa gnomisinim pristem i gaBretovim toi-toiem). |
A sad..Dati za zvucnu 700 kn i onda slusati glazbu na zvucnicima od 400 kn i nema bas logike..
Citiraj:
Teratec 5.1, 150 kn dovoljna za sve zvucnike namjenjene za komp, jako dobar omjer ulozeno dobiveno.. Azuntech-700 kn, jako dobro rijesenje, ali nepotrebno ako se glazba slusa na zvucnicima za komp.. Ili ako je nekom drazi Creative, onda neka X-fi u tom rangu..(600-700 kn) |
Zaboravi taj Xfi za iole ozbiljnije slusanje muzike...
Ima Emu radje za tu lovu... |
Citiraj:
a fleks, što smatraš xfi lošijim od recimo Creative! Live koja ima EMU čip gore? na koji EMU misliš? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:27. |