![]() |
Citiraj:
Nema tu kruha. Takt proca u igricama je nesto sto se bas i nevidi previse. Zapravo nevidi si uopče. Razlike vidis jedino i samo u sintetici. Radje klokni grafu, to se barem malo osjeti, a ploca ti za to nije usko grlo. Kupovat novu plocu da bi digla qauda zbog crysisa je bacanje love, pogotovo zato sto razliku neces vidjeti. |
Sve je to za ljude :D
|
imaš sreće da si žensko, ovo bi bilo lockano već davno
|
Citiraj:
ovo mi je 5000 post btw :D |
spameru :D
:spam: |
I sad nek netko veli da se svaka OT tema na Overclockingu locka :p
|
LOCK! IT! :P
|
Čemu dernjava?
|
Možda je mislio bit smješan?Ili da agitiramo za petaka?:D
|
Citiraj:
Ako ga i možeš OCat onda je to malo, ako baš želiš onda odavli do koliko ide stabilno i amen! |
Prestanite se barit,ploča nije za oc i gotovo :p:D
|
Bude poslikala BIOS pa ćemo i sigurno moći reći jel se dade štogod udesiti...
|
@fleks
oc proca se itekako osjeti u igrama, samo ako je proc na defaultu preslab za nahraniti grafu :p u oblivionu mi na 1.8ghz sve steka, trza i poludim....na 2.8ghz je vec fluidno i dobivan nekih 15-20 fps povecanje... a sad crysis, e to nemre ni top notch komp glatko pokrenuti :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prošla baka s kolačima, ja sam već sve dogovorio :fiju: :p
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ni na ovom ni na prosla 3 procesora. Sve unutar 2 frejma. Niti sam primjetio razliku kad umjesto ovoga ubacim quada. To stvarno _nema_ razlike. |
nisi primijetio razliku? normalno da nisi kad taj tvoj A-TE-I nemre iskoristit niti 30% proca :p
|
Citiraj:
|
ha cuj, onda ti ne preostaje nist drugo nego sutra skocit u ducan po jednu 3870X2 :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Najbolje da mala dovuce svoj maticnjak kod nekog od vas i da joj naklokate do uebera ;) |
Ja s' izvinjavam. |
LOLLL Mile...:lol2:
|
Buduci da ce tema pod lock, Jamnice slobodno se meni javis, pa ti ja rado odgovorim na sve sto te zanima.
Ako te zanima duljina heatpipea na asusicama, dubina memorijskih utora, kolicina zagrijavanja u loadu, vrijeme potrebno do throtlanja... Sve ti objasnim :D:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:50. |