![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
btw, onda sam imao 11, a ne 10 :) al ipak :D Još sam danas kolko-tolko dobar ispao :) |
Geekovi se jednostavno takvi rađaju :) Ovaj je divljak da ne može biti veći,prokužio je svu moguću tehniku kod kuće ali ga to uopće ne pali...njemu je samo do lopte i ničega drugog...eventualno nekog klinca da mu razvali pokoji šamar :D Inače je dobar u duši :D
Neće on sigurno gnjavit starce za laptop jer već imaju jedan doma pa ga ne šljivi 5/9,al da zna na njemu - zna... No,svi smo mi osuđeni djeci kupovat laptop već s 12 ili mobitel već u osnovnoj školi...bojim se da će laptop postat potreba kao i mobitel.(ipak bi volio da me dijete može nazvat u svakom slučaju kad god nešto zatreba,nikad neznaš) Svi smo mi odgajani u drugačijim uvjetima ali morat ćemo prihvatit vrijeme u kojem živimo i bojim se da će mnoge stvari biti neizbježne...ali,ne treba ih ni izbjegavat...samo treba znat postavit granice u životu,kao i za sve ostalo.Laptop ne može i ne smije zamjeniti svakodnevne aktivnosti,zabavu van kuće...sve ovisi o roditeljima,kakvi su oni takva su i djeca... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kenja mi se više od ovih gluposti kaj pišete.
Čovjek je napisao ovo: Citiraj:
|
Ma može lock...imam i previše ideja :) Da završimo ovu avanturu.
|
Stavi neki program ko u cyber caffeima da se nakon gašenja sistem vraća u isto stanje da ne bi mali nešto sprčkao.
|
ak se spaja na net, može ovdje počet http://www.gizdic.com/igre/
|
Thnx...neće biti interneta niti nekog "kompleksnijeg" korištenja...čisto kao TV ili tu i tamo neka jednostavna igrica...nešto veselo.
Ako ga i sprčka nije bed,zato ga je i dobio :D |
Samo da dodam kako postoji neki program sa kojim se slažu Lego kocke i onda se sastojci za složene stvari mogu naručiti preko njihove stranice... To bi bila super stvar za djecu ;)
|
Citiraj:
|
A čemu windozi? Staviš na lap edubuntu i hrpu programa koji su zbilja prilagođeni za tu dob i vozi :goood:
|
Citiraj:
Djete od 3 godine ne zna komp ni upalit, a kamoli igrati nesto...gluposti. Netko je spomenio lego kockice...i ja mislim da bi mu to bilo bolje...ili one slagalice za djecu od 10-ak djelova....a ne igre na kompu. O Boze, kada sam ja imao 3 godine valjao sam se okolo po pjesku i igrao sa auticima....u biti, u moje vrijeme kompova nije ni bilo.....:kafa: |
Citiraj:
Možda neka slagalica il neš logičko za djecu. Iskreno, neznam kolko će komp zainteresirat trogodišnje djete. Jel djeca su puno pametnija od nas i vide da igranje u parku s curama >> kompovi XD |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32. |